kfyros Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Πόσο θα πάει το έργο αυτό?? Να μαντέψω?? 1 εκατομύριο ευρώ? Ε?? Τόσο δεν είναι η ταρίφα για τέτοια projects όπως βλέπουμε και με τα sites του δημοσίου ??
Palp Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Εδώ δεν έχουν φτιάξει ακόμα ένα site της προκοπής... το http://www.ktel.org/ δεν εμφανίζει καν τα δρομολόγια και τις ώρες... Παλιά η ιστοσελίδα των ΚΤΕΛ είχε όλα τα δρομολόγια και ώρες αλλά λόγω του ότι οι γνωστές 118ΧΧ εταιρίες πληροφοριών το χρησιμοποιούσαν ώστε να παίρνουν τα στοιχεία δωρεάν κατέβασαν τις πληροφορίες από το site τους. Τώρα έχουν και αυτοί ένα 5ψήφιο αριθμό με αντίστοιχες χρεώσεις. Βέβαια μπορείς να πάρεις τηλέφωνο απευθείας τα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ που ενδιαφέρεσε και να πάρεις τις πληροφορίες με αστική χρέωση.
Palp Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Εδώ δεν έχουν φτιάξει ακόμα ένα site της προκοπής... το http://www.ktel.org/ δεν εμφανίζει καν τα δρομολόγια και τις ώρες... Παλιά η ιστοσελίδα των ΚΤΕΛ είχε όλα τα δρομολόγια και ώρες αλλά λόγω του ότι οι γνωστές 118ΧΧ εταιρίες πληροφοριών το χρησιμοποιούσαν ώστε να παίρνουν τα στοιχεία δωρεάν κατέβασαν τις πληροφορίες από το site τους. Τώρα έχουν και αυτοί ένα 5ψήφιο αριθμό με αντίστοιχες χρεώσεις. Βέβαια μπορείς να πάρεις τηλέφωνο απευθείας τα εκδοτήρια του ΚΤΕΛ που ενδιαφέρεσε και να πάρεις τις πληροφορίες με αστική χρέωση.
mdr21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Πολυ καλη κινηση αλλα δεν βλεπω να λειτουργει. Εχω την αισθηση οτι δεν θα εχει καθαρο και σταθερο σημα , οταν κολλαει ο οδηγος δεν θα ξερει τι να κανει , πολλοι οδηγοι θα το εχουν κλειστο για να μην χαλασει , αλλοι για "να μην παθουν καρκινο" και αλλοι γιατι θα τους κοβει αλογα απο την μηχανη. Λυπαμαι που το λεω , αλλα πιο πολυ μου μοιαζει μια καλη κομπινα για να παρουν καποιοι τις επιδοτησεις της Ε.Ε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Πολυ καλη κινηση αλλα δεν βλεπω να λειτουργει. Εχω την αισθηση οτι δεν θα εχει καθαρο και σταθερο σημα , οταν κολλαει ο οδηγος δεν θα ξερει τι να κανει , πολλοι οδηγοι θα το εχουν κλειστο για να μην χαλασει , αλλοι για "να μην παθουν καρκινο" και αλλοι γιατι θα τους κοβει αλογα απο την μηχανη. Λυπαμαι που το λεω , αλλα πιο πολυ μου μοιαζει μια καλη κομπινα για να παρουν καποιοι τις επιδοτησεις της Ε.Ε. Ας μην προτρεχουμε πριν δουμε εστω ενα δειγμα.
Mika Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 Δημοσ. 13 Μαΐου 2010 το ειδα πριν λιγο στις ειδησεις του αλφα. ενα λεοφωρειο ειναι προς το παρον, το οποιο συμφωνα με το ρεπορταζ λειτουργει ήδη κανονικα.
Zeknafein Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Φαντάζομαι ότι με τεχνολογία κυψέλης είναι εφικτό. Την ίδια χρησιμοποιεί και ι Vodafone στο wireles της.
the_eye Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Σιγά την τεχνολογία και την καινοτομία ένα τέτοιο router είναι http://www.netgear.com/Products/RoutersandGateways/3GMobileBroadband/MBR624GU.aspx Μια sim καρτούλα με ένα data plan και σύνδεση στον αναπτήρα για 12v
gregdais Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 με ένα εισιτήριο δώρο ένα netbook με 24 cell battery
Ether Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Καλή κίνηση. Κανονικά θα έπρεπε σε ότι πληρώνουμε εισητήριο και η διαδρομή είναι π.χ. πάνω από 1 ώρα, να έχει και δωρεάν σύνδεση στο internet π.χ. κτελ, προαστιακός, τραίνα, πλοία, τουριστικά λεωφορεία. Το κακό είναι ότι η Ελλάδα είναι πολύ πίσω σε υποδομές γιατί οι εταιρείες βγάζουν έναν σκασμό λεφτά πουλώντας ακριβά παρωχημένη τεχνολογία.
Madragoras Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Να βαλουνε και στα μετρο wifi! Ειναι οτι πιο ευκολο , και κρινεται απαραιτητο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 στις πλατφόρμες έχει αν δεν κάνω λάθος, τουλάχιστον σε μερικούς σταθμούς
Kopelaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Εγώ είμαι από Καβάλα και χρησιμοποιούμε συνεχώς το ΚΤΕΛ γιατί είναι πολύ βολικό σε σχέση με άλλους νομούς. Θα ήταν όλα τα λεφτά να γινόταν κάτι παρόμοιο κι εδώ πέρα αλλά το σήμα είναι χάλια όταν είσαι σπίτι σου με το laptop πόσο μάλλον με το κινητό ενώ κινήσε με στροφές από εδώ κι από κει. Πάντως είστε τυχεροί γιατί δεν θα έχετε κι αυτούς τους ενοχλητικούς/ενοχλητικές που μιλάν σε διαδρομή 2 ωρών συνέχεια στο τηλέφωνο...
Kopelaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Εγώ είμαι από Καβάλα και χρησιμοποιούμε συνεχώς το ΚΤΕΛ γιατί είναι πολύ βολικό σε σχέση με άλλους νομούς. Θα ήταν όλα τα λεφτά να γινόταν κάτι παρόμοιο κι εδώ πέρα αλλά το σήμα είναι χάλια όταν είσαι σπίτι σου με το laptop πόσο μάλλον με το κινητό ενώ κινήσε με στροφές από εδώ κι από κει. Πάντως είστε τυχεροί γιατί δεν θα έχετε κι αυτούς τους ενοχλητικούς/ενοχλητικές που μιλάν σε διαδρομή 2 ωρών συνέχεια στο τηλέφωνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα