Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
Μπορεις να παρεις μια εξτρα μπαταρια , και να κρατησει περισσότερο.

Αν και δεν νομιζω να δινουν προσβαση σε ολα τα σιτε , youtube και γενικοτερα σιτε που καταναλωνουν πολυ bandwith.

Παντως καλη σαν ιδέα .

Ειχα δει κατι αναλογο στην τσεχια και το students agency(υπαρχει και ενα θεμα για το συγκεκριμενο καπου στο forum).Τουλαχιστον εκει δεν ειχαν περιορισμο στα site(δεν μπηκα και σε xxx για να δω βεβαια)αλλα,δουλευε ρολοι.Και μαλιστα υπηρχε και χαρτης στο λεωφορειο που ανεφερε τα σημεια της διαδρομης οπου ηταν ασθενες το σημα του δικτυου.Ωραια πραγματα..

• Members
Δημοσ.

μμμ, σιγά (περιφρονητικό ύφος για όσους δεν κατάλαβαν)... εγώ στα ΚΤΕΛ Πρέβεζας είχα δει Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και 300 την εποχή που παιζόταν και στο σινεμά, κατεβασμένα από the****** και με hardcoded ερασιτεχνικούς υπότιτλους...

(πολύ καλή κίνηση πάντως από το ΚΤΕΛ Κοζάνης - μακάρι να τη μιμηθούν και άλλοι)

Δημοσ.

πολυ καλη κινηση...αντε να το δουμε και στα υπολοιπα κτελ..

ενα μεγαλο μπραβο

Δημοσ.
Δεν τους εφτανε ο καρκινος απο τα εργοστασια της ΔΕΗ, θελανε και τον καρκινο απο τα 2.4 GHz του Wi-Fi

Εγώ λέω καλύτερα να πας να κλειστείς σε καμμιά σπηλιά να γλιτώσεις.

Δημοσ.
Εγώ λέω καλύτερα να πας να κλειστείς σε καμμιά σπηλιά να γλιτώσεις.

ακριβως! ο μόρτης που ποσταρε αυτο μαλλον δεν ξερει οτι το GSM kινητακι του βαραει ΕΩΣ 10watt και τον πειραζει το 0.1mw του wifi..

αλλα μαλλον δεν το καταλαβαινει επειδη εχει βρασει τα γεννητικά του και το κεφαλι του ηδη με τα προαναφερθέντα watt

Δημοσ.
Δεν τους εφτανε ο καρκινος απο τα εργοστασια της ΔΕΗ, θελανε και τον καρκινο απο τα 2.4 GHz του Wi-Fi

πολλυ μισος ρε φιλε κουλαρε...

Δημοσ.

Φίλε Xorxhs! όσα δεν φτάνει η αλεπού.....

Δημοσ.

Μπα τέτοια πρωτοβουλία το κτελ Κοζάνης..! Μάλλον θα έχει κάνα 2-3 νέα παλικάρια εκεί μέσα που μας σκέφτονται... Πάντως είναι σωστή επένδυση και πρέπει να γίνει σε όλα τα κτελ του κράτους.

Δημοσ.

Πολύ πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα και μπράβο σ'αυτούς που το αποφάσισαν (χρησιμοποιώντας φαντάζομαι κονδύλια της ΕΕ για την ευρυζωνικότητα), αλλά έχω μια απορία. Σε πόσα σημεία της διαδρομής υπάρχει κάλυψη 3G (και πόσο αξιόπιστο είναι το σήμα των 3 εταιρειών όταν κινείσαι με 100 χιλιόμετρα/ώρα) για να μπορεί να λειτουργήσει αυτό το σύστημα; :confused:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...