efo355 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 ΧΑΧΑΧΑ! Το ίδιο θα έλεγα! Μμμμμμ που να δείτε και τα κτελ Άρτας με κάτι θεσούλες που για να χωρέσεις πρέπει να είσαι 1,50 ....... Ευτυχώς πήρα αυτοκίνητο
jim116 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ένα μεγάλο μπράβο και από μένα αν και τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ netbook/laptop/smartphone με δικές μου συνδέσεις data στα ΚΤΕΛ. Πολύ φιλότιμη κίνηση από το ΚΤΕΛ Κοζάνης παρόλο που είναι κάτι αρκετά ακριβό μιας και αν υποθέσουμε ότι ο στόλος του απαρτίζεται π.χ. από 20 οχήματα και έχοντας ένα πακέτο "απεριόριστης" κίνησης από voda,wind ή cote με μέσο μηνιαίο πάγιο 50 ευρώ συν φόρους κινητής αμέσως πάμε σε ένα έξοδο ανω των 1000 ευρώ μηνιαίως άσε που τον πρώτο καιρό χρήσης της υπηρεσίας μπορεί να γίνει από ελάχιστους μέχρι να μαθευτεί.
kage Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) εγω θα ελεγα μπραβο μονο στην wind που εδωσε 1,5gb...φανταζομαι ο μαγκας που το σκεφτηκε θα καβατζωσε πολλα καρτοκινητα γιατι χλωμο να την βγαλουν αλλιως.. edit:http://www.connectdata.org/files/documents/Icomera/Slide_1_0.swf το μηχανηματακι σκετο εχει 850ε χωρις τα εξτρα... υπαρχει τροπος που βλεπουν σε ολη την διαδρομη ποια σημεια ειναι αδυναμα και λογικα βαζουν extender κτλ.. δουλευει λεει εως 200κμ το σημα. το κακο της υποθεσης ειναι οτι μαλλον(προσωπικη αποψη) θα βαλουν και καμερα ωστε να παρακολουθουν και τι γινετε... Επεξ/σία 11 Μαΐου 2010 από kage
F33L Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι Θα ηθελα να σε ρωτησω εσυ εμπλουτισμενο πνευμα μου, τί απ ολα αυτα που ειπα (που ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενα) δεν αποδεχεσαι.. κινητο δεν εχεις αγορινα? παω στοιχημα οτι εχεις.. για σκεψου που το φιλάς οταν δεν το χρησιμοποιεις? και ξαναγυρνα να μας ποσταρεις εδω μετα ..
Mika Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Και ποιος θα πληρώνει την κινητη συνδεση (λεωφορειο-internet); Η εταιρια του ΚΤΕΛ; Yep, οτι ακριβως χρειαζομαστε αυτην την στιγμη. Σορρυ αλλα τι σε πειραζει να πληρωνει μια ιδιωτικη εταιρια μια συνδεση δεδομενων;
21century Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Εδω που τα λεμε στο εξωτερικο προσφερουν στα τρενα ιδιως σε ευρπωη κινητο Ιντερνετ και σε πολυ μεγλαες ταχυτητες και εμεις ακομα τωρα ξυπνησαμε απο τον ληθαργο...
SilverCloak Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Επειδή τα νέα στο παρεχόμενο link είναι λίγο... gtp, για πείτε μου... Από πότε θα αρχίσει αυτό; Το δωρεάν είναι σίγουρο; Κανένα σοβαρό έγκυρο link υπάρχει (π.χ. δελτίο τύπου or something); Γιατί αυτό που είδα στο link για διαφήμιση του Moovbox μου κάνει. (Που είναι ωραίο btw!) Τέλος, από που θα έρχεται το internet οεο? 3G ? WiMax?
the_eye Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Πολύ καλό απλά ας ελπίσουμε να μην είναι ακόμα ένας Διάττοντας αστέρας. Ευρωπαϊκή επιχορήγηση -> Ανάδοχος εταιρία -> Μίζα ΚΤΕΛ -> Τοποθέτηση εξοπλισμού με τρομερή υπερτιμολόγηση -> Βλάβη -> Ξεχάστηκε
Leros Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Πολύ καλό απλά ας ελπίσουμε να μην είναι ακόμα ένας Διάττοντας αστέρας. Ευρωπαϊκή επιχορήγηση -> Ανάδοχος εταιρία -> Μίζα ΚΤΕΛ -> Τοποθέτηση εξοπλισμού με τρομερή υπερτιμολόγηση -> Βλάβη -> Ξεχάστηκε Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Άσε που έτσι χάνεται και η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Τώρα πώς να γνωρίσεις την διπλανή σου αμα χαζεύει ολη την ώρα στο internet?
morgy Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 πολύ καλή κίνηση όντως... να πω όμως ένα αστειάκι ψιλο σχετικό-άσχετο.. μόνο που διάβασα για την είδηση με έπιασε ζαλάδα. δεν κάνω πλάκα, έχω τρομερό πρόβλημα με τα αυτοκίνητα-λεωφορεία και ζαλίζομαι πολύ εύκολα. Ούτε μήνυμα στο κινητό δε μπορώ να διαβάσω, χωρίς να ζαλιστώ. Δεν αστειεύομαι. Είχα δοκιμάσει να παίξω κάτι στο psp, μέσα στο τραίνο και αρρώστησα. Οπότε μόνο και μόνο στην ιδέα να διαβάζω το οτιδήποτε στο ιντερνετ, θα με κάνει έτσι αλλά οκ είμαι special case το ξέρω και σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να μειώσω αυτήν την κίνηση. άλλωστε δεν προβλέπεται να πάρω ποτέ το κτελ κοζάνης αλλά λέμε τώρα. άντε και στα άλλα κτελ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Ξέρουμε αν και πότε θα γίνει και στα υπόλοιπα ΚΤΕΛ ; στα τρένα θα ήταν πιο cool
SilverCloak Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Mika, thanks. Από εκεί πήγα στην info-trip, που έχει αναλάβει το έργο, η οποία είναι θυγατρική λέει της tredit s.a. . Ούτε και εκεί όμως είδα την απάντηση στο από που θα έρχεται το Internet, εκτός και αν η απάντηση είναι και από τα 3 μέσα (τι είναι το EV-DO?) με τα οποία κάνει interface το moovbox. Αυτή η infotrip φαίνεται να έχει κάνει διάφορα πράγματα και να έχει βάλει βαθιά το χέρι σε κρατικές και ευρωπαϊκές επιχορηγήσεις. Το myroute είναι δικό της και δεν είναι καθόλου άσχημο σαν concept, αλλά σε flash βρήκαν να το υλοποιήσουν; Άσε που την τελευταία εβδομάδα δεν παίζει. Άσε που έτσι χάνεται και η επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Τώρα πώς να γνωρίσεις την διπλανή σου αμα χαζεύει ολη την ώρα στο internet? Με την μοντέρνα() μέθοδο. Κοιτάς διακριτικά πάνω από τον ώμο της ποιο είναι το profile της στο fb (μα τι άλλο θα κάνει στο ΚΤΕΛ η διπλανή σου?) και εντελώς τυχαία της κάνεις ένα poke... Behold... social networking magic... :mad::mad::mad:
kfyros Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Πόσο θα πάει το έργο αυτό?? Να μαντέψω?? 1 εκατομύριο ευρώ? Ε?? Τόσο δεν είναι η ταρίφα για τέτοια projects όπως βλέπουμε και με τα sites του δημοσίου ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα