Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μπορεις να παρεις μια εξτρα μπαταρια , και να κρατησει περισσότερο.Αν και δεν νομιζω να δινουν προσβαση σε ολα τα σιτε , youtube και γενικοτερα σιτε που καταναλωνουν πολυ bandwith. Παντως καλη σαν ιδέα . Ειχα δει κατι αναλογο στην τσεχια και το students agency(υπαρχει και ενα θεμα για το συγκεκριμενο καπου στο forum).Τουλαχιστον εκει δεν ειχαν περιορισμο στα site(δεν μπηκα και σε xxx για να δω βεβαια)αλλα,δουλευε ρολοι.Και μαλιστα υπηρχε και χαρτης στο λεωφορειο που ανεφερε τα σημεια της διαδρομης οπου ηταν ασθενες το σημα του δικτυου.Ωραια πραγματα..
Members gsarig Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Members Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 μμμ, σιγά (περιφρονητικό ύφος για όσους δεν κατάλαβαν)... εγώ στα ΚΤΕΛ Πρέβεζας είχα δει Άρχοντα των Δαχτυλιδιών και 300 την εποχή που παιζόταν και στο σινεμά, κατεβασμένα από the****** και με hardcoded ερασιτεχνικούς υπότιτλους... (πολύ καλή κίνηση πάντως από το ΚΤΕΛ Κοζάνης - μακάρι να τη μιμηθούν και άλλοι)
dkmaster Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Καλά ρε 7 χρόνια ήμουν Κοζάνη. Φέτος που έφυγα το έβαλαν. Και έλιωνα 6+ ώρες!
stivi1981 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 πολυ καλη κινηση...αντε να το δουμε και στα υπολοιπα κτελ.. ενα μεγαλο μπραβο
Xorxhs! Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δεν τους εφτανε ο καρκινος απο τα εργοστασια της ΔΕΗ, θελανε και τον καρκινο απο τα 2.4 GHz του Wi-Fi
Angeldust Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δεν τους εφτανε ο καρκινος απο τα εργοστασια της ΔΕΗ, θελανε και τον καρκινο απο τα 2.4 GHz του Wi-Fi Εγώ λέω καλύτερα να πας να κλειστείς σε καμμιά σπηλιά να γλιτώσεις.
F33L Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 αχ.. πανε τα κονδύλια του κράτους.. οικονομικη κριση σου λεει μετα..
F33L Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Εγώ λέω καλύτερα να πας να κλειστείς σε καμμιά σπηλιά να γλιτώσεις. ακριβως! ο μόρτης που ποσταρε αυτο μαλλον δεν ξερει οτι το GSM kινητακι του βαραει ΕΩΣ 10watt και τον πειραζει το 0.1mw του wifi.. αλλα μαλλον δεν το καταλαβαινει επειδη εχει βρασει τα γεννητικά του και το κεφαλι του ηδη με τα προαναφερθέντα watt
solidus21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δεν τους εφτανε ο καρκινος απο τα εργοστασια της ΔΕΗ, θελανε και τον καρκινο απο τα 2.4 GHz του Wi-Fi πολλυ μισος ρε φιλε κουλαρε...
filip123go Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δεν τους εφτανε ο καρκινος απο τα εργοστασια της ΔΕΗ, θελανε και τον καρκινο απο τα 2.4 GHz του Wi-Fi Φίλε Xorxhs! όσα δεν φτάνει η αλεπού.....
xatzis Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μπα τέτοια πρωτοβουλία το κτελ Κοζάνης..! Μάλλον θα έχει κάνα 2-3 νέα παλικάρια εκεί μέσα που μας σκέφτονται... Πάντως είναι σωστή επένδυση και πρέπει να γίνει σε όλα τα κτελ του κράτους.
Dr.Strangelove Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Πολύ πρωτοποριακό για τα Ελληνικά δεδομένα και μπράβο σ'αυτούς που το αποφάσισαν (χρησιμοποιώντας φαντάζομαι κονδύλια της ΕΕ για την ευρυζωνικότητα), αλλά έχω μια απορία. Σε πόσα σημεία της διαδρομής υπάρχει κάλυψη 3G (και πόσο αξιόπιστο είναι το σήμα των 3 εταιρειών όταν κινείσαι με 100 χιλιόμετρα/ώρα) για να μπορεί να λειτουργήσει αυτό το σύστημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα