Προς το περιεχόμενο

εγγύηση των καταθέσεων

partblah1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
.....

αν επιτρέπεται, αυτός στο αβαταρ σου ποιός ειναι;

εχει καμιά σχέση με τη Μαριά Αντουανέτα, ή με ξεγελάει ο φωτισμός;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έλα τώρα, τι ερωτήσεις είναι αυτές;

Πάντως εγώ 2 ευρώ έχω στην τράπεζα ξέρω 'γω, άρα είναι ζωτικής σημασίας για μένα. Αλλά τι να το κάνεις, με τόσα δεν αγοράζεις παντεσπάνι.

Δημοσ.

Έλα τώρα, τι ερωτήσεις είναι αυτές;

Πάντως εγώ 2 ευρώ έχω στην τράπεζα ξέρω 'γω, άρα είναι ζωτικής σημασίας για μένα. Αλλά τι να το κάνεις, με τόσα δεν αγοράζεις παντεσπάνι.

Δημοσ.
απορώ υπάρχει κόσμος που εμπιστεύεται ακόμη τις καταθέσεις του στις Τράπεζες?

το πρώτο πράμα που θα βάλουν χέρι σε περίπτωση αδυναμίας είναι οι καταθέσεις του κόσμου. αυτό δεν έγινε στην Αργεντινή? ανώτατο όριο ανάληψης $250 το μήνα δηλ σε περίπτωση επιστροφής στις δρχ και υποτίμησης , οι καταθέσεις κάναν φτερα - θα μετατραπούν αυτομάτως σε δρχ και θα έχουν την αξία ενός υποτιμημένου νομίσματος. φυσικά δεν θα στο πούνε...θα ρθει ξαφνικά όπως έγινε στο χρηματιστήριο.

επίσης ενδεχομενη κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος ή μεμονωμένης τράπεζας θα έχει ως αποτέλεσμα ο κόσμος να χτυπά κλειστές πόρτες.

ή σε θυρίδα ή στο σπίτι τα λεφτά αν δεν επενδύονται

μη συγκρινεις την Αργεντινη με την Ελλαδα. Ειναι διαφορετικες περιπτωσεις και σιγουρα διαφορετικες καταληξεις θα εχει.

Οσο για την καταρρευση του τραπεζικου συστηματος, για την ελλαδα ειναι λιγο αδυνατο. Οι τραπεζες μια χαρα λειτουργουν και δεν εχουν προβλημα ρευστοτητας. Αυτα δειχνουν τουλαχιστον τα τελευταια στοιχεια της Κεντρικης τραπεζας Ελλαδος.

Δημοσ.
Τα χρυσάφια και οι φούσκες

Χ3σμεντέν

Μια που ανέφερες για χρυσό,στο Abu Dhabi από την τετάρτη που μας πέρασε μπορείς να το αγοράζεις και από τα αυτόματα,όπως δείχνει και η φωτογραφία.:-)

http://www.volkskrant.nl/opmerkelijk/article1379105.ece/In_Abu_Dhabi_haal_je_goud_gewoon_uit_de_automaat

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...