wolf Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Την Παρασκευή 7/5 αγόρασα έαν WD Caviar Blue 1TB από το Πλάισιο Πειραιά και είχε πρόβλημα. Έκανε περίεργους θορύβους και δεν τον αναγνώριζε καν το bios. Τον επιστρέφω πίσω και μου δίνουν επίσης χαλασμένο με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.. Ο επόμενος ήταν από το Πλαίσιο Μεταμόρφωσης και ευτυχώς δούλευε μια χαρά..
lionheart75 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Πόσους πήρες ρε φίλε 2 ή 3 γιατί μπερδεύτηκα... Με την τρίτη απο ότι κατάλαβα έκανες δουλειά? Τι να πώ ρε φίλε, παίξε κάνα τζόκερ. Πιθανόν ελλατωματική παρτίδα, πιθανόν όχι, who knows... Tους πήρες σφραγισμένους στο σακουλάκι τους?
kwstas_pap Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 θα κοπάνησαν όλο το φορτίο κατά τη μεταφορά και έπεσες στην περίπτωση..
Nik.K Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Αστοχια υλικου υπαρχει παντου δεν ειναι κατι περιεργο. Εγω παλι εδω και 20 χρονια δεν ειχα ποτε σκληρο με προβλημα, οχι εξαρχης εστω. Εχω ακομα 300mb σκληρο και δουλευει μια χαρα
wolf Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Πόσους πήρες ρε φίλε 2 ή 3 γιατί μπερδεύτηκα... Με την τρίτη απο ότι κατάλαβα έκανες δουλειά? Τι να πώ ρε φίλε, παίξε κάνα τζόκερ. Πιθανόν ελλατωματική παρτίδα, πιθανόν όχι, who knows... Tους πήρες σφραγισμένους στο σακουλάκι τους? Σωστά κατάλαβες, ο 3ος δούλεψε..! Κανονικά σφραγισμένοι ήταν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.