WizeMan Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Παιδιά θέλω να βρω ένα site στο οποίο να του δίνω συντεταγμένες και να μου βγάζει την οπτική επαφή, όπως στα site των μητροπολιτικών ασύρματων δικτύων: π.χ:
atrias Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 μπορείς να το κάνεις μόνος σου αυτό στο pc σου με τη χρήση του radio mobile
WizeMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 μπορείς να το κάνεις μόνος σου αυτό στο pc σου με τη χρήση του radio mobile Έχω mac, δεν υπάρχει κάποιο web based ? ??
atrias Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 εγώ όσους ξέρω με mac έχουν μέσα κι ένα virtual machine με windows για να κάνουν τη δουλειά τους
WizeMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 εγώ όσους ξέρω με mac έχουν μέσα κι ένα virtual machine με windows για να κάνουν τη δουλειά τους Μπα... κάνω τη δουλειά μου και χωρίς VM... αλλά μου φαίνεται παράξενο το γεγονός ότι ενώ υπάρχει το implementation στο awmn πως και δεν υπάρχει κάτι standalone...
atrias Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 μπορείς τότε να στήσεις το WIND σε ένα δικό σου μηχάνημα ή να χρησιμοποιήσεις το wind από το awmn πχ αφού προσθέσεις τα δύο σημεία που θέλεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.