cyber_katsarida Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ψάχνω να δω τι λειτουργικό να βάλω σε κάτι μηχανήματα τεχνολογίας: P3/ duron @850MHZ 192-256 RAM (SDRAM) VGA 8MB-16 Ήθελα mandriva (gnome) αλλά πιστεύω δεν θα τραβάει οπότε κατέληξα σε xubuntu. Ποιά η γνώμη σας; με αυτά τα χαρακτηριστικά είμαι οκ ή θα σέρνεται; απλές λειτουργίες θα κάνει το pc (internet,office,...) Μη μου πείτε για DSL και τέτοια. (Το mint που το έχω δουλέψει λογικά είναι αρκετά βαρύ υποθέτω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Σε κάτι τέτοιο θα συμβιβαζόμουν με κάποιον απλό window manager (εμπειρία έχω μόνο με fluxbox προσωπικά) για περισσότερη άνεση (μπορεί να σηκώνει το xfce αλλά θα έχει αρκετή κατανάλωση πόρων για άχρηστα πράγματα). Η διανομή δεν έχει πολλή σημασία αν κόψεις άχρηστα services. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 λίγο offtopic: εντωμεταξύ κατέβασα το iso του xubuntu (10,04) το δοκίμασα σε virtualbox ,MS Virtual PC 2007 και δε μου ξεκινάει. επιλέγω try / install και έχω μαύρη οθόνη. παίζει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 μπορείς να δοκιμάσεις Lubuntu. Για σίγουρο αποτέλεσμα: debian net install με openbox: window manager, fbpanel: μενού και panel, chromium για web-browser, thunar ή pcmanfm για file-browser και openoffice (αναγκαστικά) για office. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 μπορείς να δοκιμάσεις Lubuntu. Για σίγουρο αποτέλεσμα: debian net install με openbox: window manager, fbpanel: μενού και panel, chromium για web-browser, thunar ή pcmanfm για file-browser και openoffice (αναγκαστικά) για office. προτεινω chrunchbang 10 alpha , antix , austrumi απο office βαλε μονο impress με τις εξαρτησεις του και οχι ολα ....(βεβαια θα βαλλει το core και το common )αλλα καλυτερα να χεις τα πιο σφαιρατα gnumeric και abiword Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 ριξε μια ματια στο link της υπογραφης μου..και μαλλον θα φυσαει στο τελος...εγγυημενα πραματα.!Αλλα καλυτερα να πας σε testing και οχι stable οπως ειχα βαλει εγω παλια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linuxovios Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 λίγο offtopic:εντωμεταξύ κατέβασα το iso του xubuntu (10,04) το δοκίμασα σε virtualbox ,MS Virtual PC 2007 και δε μου ξεκινάει. επιλέγω try / install και έχω μαύρη οθόνη. παίζει κάτι; Στα παραπάνω μηχανήματα το έκανες αυτό? Φαντάζομαι πως όχι. Τέσπα. Αν δε σου κάνει το xubuntu (προσωπικά θεωρώ ότι είσαι ok μια που το τρέχω σε ακόμα πιο αρχαίο P3 από αυτά που αναφέρεις, δοκίμασε και το πανάλαφρο lubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Στα παραπάνω μηχανήματα το έκανες αυτό? Φαντάζομαι πως όχι. όχι βέβαια σε τέτοια μηχανήματα. κάτι ίσως να παίζει με το iso αν και το κατέβασα και από άλλη τοποθεσία. ενα machine που έφτιαξα με Win7 δουλεύει μιά χαρά. θα το γράψω σε ένα cd να δοκιμάσω καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Windows Fundamentals for Legacy PCs Και είσαι θεός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 παντως να ασχοληθεις με το debian κανει ακριβως αυτο που θες,αφου μπορεις να το κανεις οσο ελαφρυ θελεις,οι επιδοσεις θα ειναι αξιοπρεπεστατες και θα μαθεις και 5 πραματα. your choice Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Windows Fundamentals for Legacy PCs Και είσαι θεός. Το έχω δοκιμάσει αυτό... Δεν είναι καλό, προβλήματα με οδηγούς και σφάλματα αγνώστου ταυτότητος! Δεν είναι ούτε XP ούτε 2000 με ότι συνεπάγεται αυτό, είναι κάτι κακό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 ψάχνω να δω τι λειτουργικό να βάλω σε κάτι μηχανήματα τεχνολογίας:P3/ duron @850MHZ 192-256 RAM (SDRAM) VGA 8MB-16 Ήθελα mandriva (gnome) αλλά πιστεύω δεν θα τραβάει οπότε κατέληξα σε xubuntu. Ποιά η γνώμη σας; με αυτά τα χαρακτηριστικά είμαι οκ ή θα σέρνεται; απλές λειτουργίες θα κάνει το pc (internet,office,...) Μη μου πείτε για DSL και τέτοια. (Το mint που το έχω δουλέψει λογικά είναι αρκετά βαρύ υποθέτω) Αν θές να είναι ελαφρύ και όμορφο βάλε http://www.elivecd.org αλλά όχι την νορμάλ έκδοση γιατί απαιτεί donation, βάλε την Zeitgeist έκδοση που δεν θέλει και άλλαξε θεματάκι ( http://www.elivecd.org/Download/zeitgeist ) EDIT: Windows Fundamentals for Legacy PCs Και είσαι θεός. Ούπς άκυρο' date=' νόμιζα ότι γράφω στο Linux section... * * Ναι συγνώμη για αυτό, ήταν όντως ειρωνεία, αλλά συνεχίζω να μην μπορώ να καταλάβω γιατί σε πολλά ποστ του Linux section υπάρχουν πρoτάσεις για Windows και MacOS... *no-offence πάντα* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.