Προς το περιεχόμενο

Δίπλωμα 50cc

giotis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας, θελω να βγαλω διπλωμα για 50 κυβικα... θελω να ρωτησω ποσο ακριβως κοστιζει και αν θελει υπογραφη γονεα.. ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν τα κανεις τα χαρτια μονος σου και δν τα δωσεις σε καμια σχολη οδηγων υπολογισε καμια 70 ευρω

αν τα δωσεις σε σχολη οδηγον να στα κανουν καμια 110 ευρω αν θυμαμαι καλα

Τι εννοείτε χωρίς τη μεσολάβηση σχολής;

Έτσι απλά αποκτάει κανείς δίπλωμα για 50CC; Δηλαδή εγώ (που δεν έχω ιδέα από οδήγηση μηχανής) κάνω τα χαρτιά, πληρώνω και πλέον θεωρείται πως... έμαθα; :rolleyes:

Τι εννοείτε χωρίς τη μεσολάβηση σχολής;

Έτσι απλά αποκτάει κανείς δίπλωμα για 50CC; Δηλαδή εγώ (που δεν έχω ιδέα από οδήγηση μηχανής) κάνω τα χαρτιά, πληρώνω και πλέον θεωρείται πως... έμαθα; :rolleyes:

Πας δίνεις εξετάσεις πρωτα και μετα το παίρνεις .Είναι ευκολες αλλα μην νομίζεις οτι θα σου βάλουν και ''βοηθητικες ρόδες'' αμα εισαι εντελος ασχετος.

OXI , η παραπληροφορηση παει και ερχεται...90 ευρω ειναι τα παραβολα των γιατρων και θα σου ζητηθουν και μερικα ακομα στην τροχαια οποτε φτανεις στα 100-110...Δεν ασχολουνται σχολες οδηγων με διπλωματα μοτοποδηλατων ...Περνα απο την τροχαια της περιοχης σου και μαθε περισσοτερες πληροφοριες ;)

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1170&Itemid=131&lang=

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...