giotis7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Γεια σας, θελω να βγαλω διπλωμα για 50 κυβικα... θελω να ρωτησω ποσο ακριβως κοστιζει και αν θελει υπογραφη γονεα.. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Και των 2 γονεων υπευθυνη δηλωση και υπολογιζε περιπου 100 ευρω , 110 ειχα δωσει νομιζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FUNKER_3 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 αν τα κανεις τα χαρτια μονος σου και δν τα δωσεις σε καμια σχολη οδηγων υπολογισε καμια 70 ευρω αν τα δωσεις σε σχολη οδηγον να στα κανουν καμια 110 ευρω αν θυμαμαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Τι εννοείτε χωρίς τη μεσολάβηση σχολής; Έτσι απλά αποκτάει κανείς δίπλωμα για 50CC; Δηλαδή εγώ (που δεν έχω ιδέα από οδήγηση μηχανής) κάνω τα χαρτιά, πληρώνω και πλέον θεωρείται πως... έμαθα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FUNKER_3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 αν θελεις μπορεις να βγαλεις διπλωμα σε μια σχολη η΄ στην αστυνομια που ειναι πιο φτηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Τι εννοείτε χωρίς τη μεσολάβηση σχολής; Έτσι απλά αποκτάει κανείς δίπλωμα για 50CC; Δηλαδή εγώ (που δεν έχω ιδέα από οδήγηση μηχανής) κάνω τα χαρτιά, πληρώνω και πλέον θεωρείται πως... έμαθα; Πας δίνεις εξετάσεις πρωτα και μετα το παίρνεις .Είναι ευκολες αλλα μην νομίζεις οτι θα σου βάλουν και ''βοηθητικες ρόδες'' αμα εισαι εντελος ασχετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giotis7 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 δηλαδη απο οτι καταλαβα στην αστυνομια βγαινει περιπου 70 ευρω ενω σε σχολη οδηγων περιπου 110 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 OXI , η παραπληροφορηση παει και ερχεται...90 ευρω ειναι τα παραβολα των γιατρων και θα σου ζητηθουν και μερικα ακομα στην τροχαια οποτε φτανεις στα 100-110...Δεν ασχολουνται σχολες οδηγων με διπλωματα μοτοποδηλατων ...Περνα απο την τροχαια της περιοχης σου και μαθε περισσοτερες πληροφοριες http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1170&Itemid=131&lang= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giotis7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ευχαριστω παιδια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giotis7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 ευχαριστω παιδια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.