Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι περισσοτεροι παικτες: "το ονειρο μου ητανε να ερθω στην Chelsea, οι οπαδοι της ειναι φανταστικοι και μπλα μπλα..." 

Filipe Luis: "δεν θα περπαταω."  :P

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πωπωπω, τι χορτάρι είναι αυτό στο stamford bridge... Θέλω να μπω από την τηλεόραση να κλωτσήσω κι εγώ, έστω, να ξαπλώσω λίγο...

Σου κάνει κέφι ρε φίλε να δεις αγώνα μόνο και μόνο γι'αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο ματς, καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες. Πάει και για παράταση να ευχαριστηθούμε μπάλα. Ο διαιτητής έχει πολλές λάθος αποφάσεις σήμερα, τουλάχιστον εις βάρος και των δύο ομάδων.

Δημοσ.

Ξεκινησε με την αδικη αποβολη του Ιμπρα και μετα δεν δινει πενταλτυ στην Chelsea για να επανορθωσει γενικα η διαιτησια  γτπ.

Δημοσ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ πρόκριση η Παρί , τους πήδηξε και εντός και εκτός και με δέκα παίκτες από το 30 !!! 

Μεγάλη αποτυχία για τον Μουρίνιο.

Δημοσ.

Αξια και παληκαρισια  νικη της Παρι.Ο Μουρινιο πληρωσε ακριβα το γεγονος πως ενω ειναι με ενα παικτη περισσοτερο η ομαδα του, αυτος κοιταξε να κρατησει το ματς στο 0-0.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα και εγω το χαρηκα.Αν και υποστηριζω Ζλαταν το αποτελεσμα με αφηνε αδιαφορο αρκει να εβλεπα καλη μπαλα.Μετα την αποβολη του σκεφτηκα εχει γουστο ο Μουρινιο να ταμπουρωθει πισω πραγμα που εκανε.Εκτος απο το γεγονος οτι ειναι γελοιο  να κανεις κατι τετοιο ειναι και χαζο κατα την γνωμη μου γιατι αν δεν πιεσεις τον αλλο που ειναι -1 παιχτη δεν αποκτας πλεονεκτημα.

Αντι να πνιξει την Παρι με το δωρο που του εκανε ο διαιτητης παει και τους δινει χωρους.Ε μονο και μονο με την νοοτροπια που ειχε ο Μουρινιο σε αυτο το ματς ευχαριστηθηκα την ηττα του.Τον θεωρω και βασικο υπαιτιο .

• Like 1
Δημοσ.

Όταν μια ομάδα δίνει τόσα λεφτά και παρουσιάζει τόσο χάλια θέαμα, ο προπονητής έχει ευθύνη.Μόνο σκοπιμότητα ρε γαμώτο..Καμία όρεξη για ποδόσφαιρο από τους παίκτες της Chelsea.Και είναι κρίμα όταν έχεις Αζαρ,Φάμπρεγκας και τόσους άλλους να παρουσιάζεις τέτοιο θέαμα.Μπράβο στην ομάδα των Παρισίων.Πιστεύω ότι η Γιούβε,η Παρί και η Μπάρτσα θα πάνε στους 4 εαν δεν διασταυρωθούν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...