Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρεαλ δεν ειναι?

Ανημερωτος εισαι,εισαι ανεκδιηγητος,φτου σου..

Το παλικαρι δεν ειναι Ρεαλ,ειναι οποια ομαδα προπονει ο Μουρινιο..

Με λιγα λογια Posthelper=Μουρινιο=Αγαπουλα!! :P

Δημοσ.

αα αυτος ειναι?ναι θυμαμαι εναν τετοιο αλλα δε συγκρατησα ονομα..fuck logic  B)

Καλα μπορει να τον πετυχεις και με αλλο ονομα,δεν τρεχει κατι...

Φαντασου να παραιτηθει ο Μουρινιο για καποιο λογο και μεχρι να βρει ομαδα να τον ρωτησουν, "ρε μεγαλε τι ομαδα εισαι?"

Απαντηση: "Α,δεν ξερω ακομα,ρωτηστε με παλι σε λιγες μερες που θα μαθω"

:P :P :P

Δημοσ.

Καλα μπορει να τον πετυχεις και με αλλο ονομα,δεν τρεχει κατι...

Φαντασου να παραιτηθει ο Μουρινιο για καποιο λογο και μεχρι να βρει ομαδα να τον ρωτησουν, "ρε μεγαλε τι ομαδα εισαι?"

Απαντηση: "Α,δεν ξερω ακομα,ρωτηστε με παλι σε λιγες μερες που θα μαθω"

:P :P :P

:P θα παει Μπαρτσα και θα θεοποιησει ακομα και το Μεσι και οτι υπαρχει εκει!ή σκαμπαζεις ή οχι απο μπαλα!

Δημοσ.

Δεν ξερω αν το ειπε και ο Post helper αυτο αλλα εγω το ειχα πει.

Φυσικα εχουν παραποιηθει αυτα που ειπα.

Ας το πω παλι.

Ειπα πως σε ολοκληρο τον κοσμο ειμαι ΜΟΝΟ ΜΙΑ ομαδα και αυτην ειναι ελληνικη. Δεν με νοιαζει καθολου τι κανουν οι υπολοιπες ομαδες ασχετα αν καποιες συμπαθω και αλλες οχι.

Απο εκει και περα ειχα πει πως ειναι καποιες ποδοσφαιρικες ( ή και αθλητικες γενικοτερα) προσωπικοτητες που σε οποια ομαδα και να πανε τους υποστηριζω. Οπως γινοταν παλια με τον Μαραντονα. Οταν ηταν στην Μπαρτελονα υποστηριζα μπαρτσελονα, οταν ηταν στην ναπολι υποστηριζα ναπολι. Το ιδιο συμβαινει και με τον Μουρινιο οπως και με αλλους οπως π.χ. τον Jordan στο μπασκετ.

Αλλα η ομαδα μου ειναι ΜΙΑ και ολους αυτους θα τους ειχα χεσμενους αν επαιζαν απεναντι της...

Δημοσ.

Μα ποιος μιλησε για σενα?

Οχι κανενας απλως το ειχα πει και εγω αυτο. Επειδη περυσι υποστηριζα ρεαλ και φετος τσελσι. Και εδωσα την εξηγηση για ποιο λογο γινεται αυτο.

Ειπα μηπως το ειχες διαβασει απο μενα και νομιζες πως το ειπε ο posthelper.

Δημοσ.

Μπράβο στην Τσέλσι και τον Μουρίνιο που φαίνεται οτι γίνεται πολύ καλή δουλειά... Θα μπορούσατε άξια να το είχατε σηκώσει αλλα τι να κάνουμε... Και οι δύο μάχες για μένα το άξιζαν... Του ραμιρεζ ηταν καθαρή κίτρινη αν όχι κοκικινη... Τεσπα μας δώσατε ενα φοβερό βράδυ. Αγώνας που άνετα θα μπορούσε νΑ ειναι τελικός champions league! Ζοζέ μην αγχώνεσαι θα τα πάρεις ολα στην Αγγλια!

Sent from my MT11i using Insomnia

Δημοσ.

Οποτε παίζουμε με αντίπαλο ανώτερο αγωνιστικά, βαράμε. Ξύλο. Κάνουμε φασαρία για κάρτες ωστε να βγαίνουν με αίμα, και αν μας κάτσει το γκολάκι σε μια αντεπίθεση δεν μας χάλασε.

Αν παίρνουμε το αποτέλεσμα θα είμαστε μεγάλη ομάδα. Εγώ η μεγαλύτερή σας φίρμα. Και τα τσεκ επιταγών στον θεο.

Αν χάσουμε ευθύνεται το κατεστημένο, εγώ έκανα τέλεια δουλεια και απ'την υπεργαματοσύνη μου δεν υπάρχω.

Αμ δε. Πελάτης του Πεπ κατάντησε.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Οποτε παίζουμε με αντίπαλο ανώτερο αγωνιστικά, βαράμε. Ξύλο. Κάνουμε φασαρία για κάρτες ωστε να βγαίνουν με αίμα, και αν μας κάτσει το γκολάκι σε μια αντεπίθεση δεν μας χάλασε.</p>

<p>Αν παίρνουμε το αποτέλεσμα θα είμαστε μεγάλη ομάδα. Εγώ η μεγαλύτερή σας φίρμα. Και τα τσεκ επιταγών στον θεο.</p>

<p>Αν χάσουμε <a href="http://www.sport24.gr/football/omades/Chelsea/moyrinio_oi_omades_moy_einai_thuma_synwmosias_ths_uefa.2390720.html">ευθύνεται το κατεστημένο</a>, εγώ έκανα τέλεια δουλεια και απ'την υπεργαματοσύνη μου δεν υπάρχω.</p>

<p> </p>

<p>Αμ δε. Πελάτης του Πεπ κατάντησε.</p>

με το τοπι στα χερια γεννηθηκες ε?οι παιχτες αυτοι βαρουσαν απο περισυ γιατι πολυ απλα παιζουν πρεμιερ λιγκ που γινεται πολυ πιο physical game!για τους βαυαρους που πεφτανε ομως με το παραμικρο δεν λες τιποτα!κατι απλες επαφες που πςφτανε λες και τους σκοτωσανε..αα και για το γκολακι που λες,μαλλον δεν ειδες το ματς γιατι η Τσελσι εκανε πολλες και καλες φασεις για γκολ!αστο ρε φιλε

Δημοσ.

What ?! Άσε απ'εξω Τσέλσι, άσε και Ιντερ. Ας δεχτούμε ότι έτσι παίζουν σ'αυτα τα πρωταθλήματα, που δεν ισχύει.

Ρεαλ στο μισο γήπεδο κλεισμένη είχες δει ποτέ; Έχεις καταλάβει ότι στα ματς που υστερει οι ομάδες του δέχονται κόκκινες;

Κατεστημένο ε; Όχι ότι βαράνε ψαχνό. Και ζητά και τα ρέστα ο καρνάβαλος.

Δημοσ.

Το χτεσινο ηταν κοκκινη καραμπαμ ..

Πηγε με ταπα αν το ειδατε καλα ...

Τον σακατεψε ...

Ο Μουρινιο ή το παιζει τρελος ή εχει προβλημα στα ματια ...

Ενα απο τα δυο ...

Δημοσ.

ακουστε τη συνεντευξη του και θα καταλαβετε τι εννοει!οχι απο ελληνικα σαιτ,δειτε την συνεντεθξη!λεει πως ηταν απλα στην Αγγλια δε θα δινοταν κατα πασα πιθανοτητα και επισης ο διαιτητης θα ειχε φροντισει οι της Μπαγιερν να μη βουτανε τοσο και να μη διαμαρτυρονται γιατι για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη η διαιτησια ηταν υπερ της μπαγιερν!ο κειχιλ πηρε αδικα κιτρινη,ο Μαντζουκιτς διαμαρτυροταν συνεχεια,βουτουσε και χτυπουσε και επρεπε να δει κοκκινη και γενικα δεν επρεπε να την αφησηει να ειναι τοσο προκλητικη η Μπαγιερν..τελος παντων,πιο πολλα τα θετικα παρα τα ελαχιστα αρνητικα(ισοπαλια με τον πρωταθλητη ευρωπης και ηττα στα πεναλτι ενω παιζεις με 10 και δεν εχεις και τους καλυτερους εκτελεστες στη ρουλετα),προχωραμε μπροστα!ktbffh

• Like 1
Δημοσ.

παλι δανεικος ο Lukaku στη West Brom. μπ....λο τα κανανε φετος με τους επιθετικους.. 

"Fascinating story behind the Demba Ba/Romelu Lukaku deals.Chelsea had no intention of allowing Lukaku to leave. But Ba rejected every club other than Arsenal. That was the only place he wanted to go. "Jose Mourinho was not happy and absolutely would not sanction the move to Arsenal. So he reluctantly began to consider loan deals for Lukaku as he didn't want four strikers. "Everton came in for Lukaku but the Belgian refused. saying the only club he wanted to join was West Brom. So, again, reluctantly, Chelsea had no choice but to let him go there. "Once it became clear Chelsea were going to consider loaning him, Lukaku never considered going anywhere but the Hawthorns."

δλδ ο Etoo τι παραπανω εχει να προσφερει στα 32 του απο αυτους που ειχαμε? χρειαζομαστε εναν καλο που να ξεχωριζει, τυπου Cavani, Falcao, Rooney... τωρα δεν ξερουν ποιον να πρωτοστειλουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...