Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγχαρητηρια για τη χτεσινη ισοπαλια/προκριση. οσο κι αν με πειραξε, αυτο δε μειωνει στο ελαχιστο το αποτελεσμα. μπορει να ειχμε 80%+ κατοχη, μπορει να ειχαμε 10 περισσοτερες τελικες, μπορει να ειχαμε 4 δοκαρια, μπορει, μπορει, μπορει, μπορει, το αποτελεσμα ομως ειναι αυτο που δινει κουπες/τιτλους και αυτο που τελικα μετραει. και το αποτελεσμα χτες εδειξε τσελσι στον τελικο. ειδα ολο το ματς χτες και κριτικη μπορει να γραφουμε για ωρες. οπως πχ οτι δεν ηταν και τοσο πετυχημενη η αμυντικη λειτουργια της τσελσι στα 2 ματς αφου με 10-11 παιχτες πισω σε ταμπουρι δεχτηκε τοσες ευκαιριες. ο παραγοντας τυχη ομως ειναι ασταθμητος και προφανως χτες ειχατε αρκετη και μεις ανικανοτητα/φλυαρια μεγαλη.

δυστυχως θα παιξετε αποδεκατισμενοι και μου τη δινει λιγο που ο Μου θα το σηκωσει (κατα πως φαινεται).

ΥΓ: μια "καφριλα" επιτρεψτε μου μονο. δεν μπορω να ακουω οτι ο Τορες εβαλε το σημαντικοτερο γκολ της καριερας του (η τελωσπαντων απο τα σημαντικοτερα). αν ο τορες ηταν στη θεση του ντρογκμπα δεν νομιζω να ηταν αυτο το αποτελεσμα, αφηστε που οταν βγηκε μονος του σκεφτομουν οτι θα το εχανε. η Τσελσι μια χαρα τα καταφερε και χωρις το γκολ του. οι υπολοιποι εδωσαν την προκριση, οχι το γκολ του τορες που ουτως η αλλως ηταν περιττο αφου στο 92 ειχαμε πεταξει λευκη πετσετα..

Δημοσ.

ναι έβαλε γράσο ο πλατινί και γλίστρησε ο τέρυ στο πέναλτι.

Τον ημιτελικο πριν 3 χρονια τον ξεχασες μου φαινεται!μεγαλυτερη σφαγη σε τετοιο επιπεδο δεν εχει ξαναυπαρξει!

Δημοσ.

Άντε να πάρετε και το CL να μην μας περάσει η Μπάγερν σε ευρωπαϊκά, και εσείς εξάλλου όλα αυτά τα χρόνια αξίζατε ένα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τεζα οι Γερμαναραδες αποψε χαχαχαχα :D

Απο ενα καφασι μπυρες ο καθενας να συνελθουν ^_^

post-113947-0-00784800-1337465056_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...