Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο 1-1, η σίτυ έδειξε πως ειναι μικρή όμαδα.

Πήγε για το Χ κι έκανε τη γαργάρα της. Ευτυχώς μας συμφέρει σα γιουναιτεντ αυτο. Με το καλό και η άρσεναλ την επόμενη αγωνιστική,για να επιστρέψουμε στη πρώτη θέση.

Δημοσ.

αντε να επιστρεφει και ο Essien τον αλλο μηνα σιγα σιγα...

ευτυχως Γεναρη εχουμε χαλαρο προγραμμα και λειπουν οι αφρικανοι...

Δημοσ.

Πήγε για το Χ κι έκανε τη γαργάρα της. Ευτυχώς μας συμφέρει σα γιουναιτεντ αυτο. Με το καλό και η άρσεναλ την επόμενη αγωνιστική,για να επιστρέψουμε στη πρώτη θέση.

Σορυ που στο χαλαω αλλα εγω το βλεπω να φευγει με 3αρα η Αρσεναλ απο δαυτους ...

Δημοσ.

Είχε μικρή ομάδα θες να πεις . Με τα αποτελέσματα που έχει φέρει σε όλο το πρωτάθλημα μόνο μικρή δε τη λες . Και πάλι το πρωτάθλημα πιστεύω θα το πάρει .

Δημοσ.

αντε να επιστρεφει και ο Essien τον αλλο μηνα σιγα σιγα...

ευτυχως Γεναρη εχουμε χαλαρο προγραμμα και λειπουν οι αφρικανοι...

Και ποιος θα βγει για να μπει ο Εσσιεν ?

Δημοσ.

Είχε μικρή ομάδα θες να πεις . Με τα αποτελέσματα που έχει φέρει σε όλο το πρωτάθλημα μόνο μικρή δε τη λες . Και πάλι το πρωτάθλημα πιστεύω θα το πάρει .

μπα... :P

Δημοσ.

μπα... :P

Θα το δούμε :devil: .Αλλά να το ακούς αυτό από κάποιον της united ,όταν έχει έρθει σπίτι σου και σου έχει ρίξει 6 μπαλάκια είναι κάπως ..

Δημοσ.

Θα το δούμε :devil: .Αλλά να το ακούς αυτό από κάποιον της united ,όταν έχει έρθει σπίτι σου και σου έχει ρίξει 6 μπαλάκια είναι κάπως ..

ε και; δεν είναι ελλάδα εκεί. Επειδή δηλαδή ρίξαμε και την 7αρα, πόση ήταν, στην αρσεναλ τι πάει να πεί;

Και επειδή η σίτυ έκανε ένα 1ο μισό χρονιάς, απ'τα άγραφα, τι πάει να πεί; πως έγινε μεγάλη ομάδα;

Ε δε νομίζω.

Και επίσης,δε νομίζω να το πάρει. Ακόμη και να το κάνει,έχει πολλααααα ψωμια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...