p_under Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 δεν παιζει αποκλειστικο ρολο ρε παιδια η ψυξη για να ανεβει ενας cpu . υπαρχουν μπανανες κομματια τα νορμαλ σαν τον δικο μου κ πολυ καλα . βεβαια με καλη ψυξη θα μπορεσεις να παρεις κατι παραπανω αλλα δεν ειναι κ απολυτα σιγουρο . κ ο Q6600 παει ουτε ευκολα αλλα ουτε κ δυσκολα στα 3,6 με αερα .
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Κι εγώ είπα απλά ότι και με κορυφαία αερόψυκτρα πας άνετα στα 3.6GHz, από άποψη θερμοκρασιών τουλάχιστον και ότι δε χρειάζεσαι νερό.
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Κι εγώ είπα απλά ότι και με κορυφαία αερόψυκτρα πας άνετα στα 3.6GHz, από άποψη θερμοκρασιών τουλάχιστον και ότι δε χρειάζεσαι νερό.
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Τι ρωτάς τώρα; Αν σε ρωτήσω εγώ με τι Full Load στην περίπτωση του νερού θα είσαι σε θέση ν' απαντήσεις; Αν πάραυτα μιλήσουμε για 65-70°C θα σου φανούν λίγοι για μια κορυφαία αερόψυκτρα όπως η Megahalems;
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Τι ρωτάς τώρα; Αν σε ρωτήσω εγώ με τι Full Load στην περίπτωση του νερού θα είσαι σε θέση ν' απαντήσεις; Αν πάραυτα μιλήσουμε για 65-70°C θα σου φανούν λίγοι για μια κορυφαία αερόψυκτρα όπως η Megahalems;
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Φυσικά και είμαι σε θέση να απαντήσω. Μάλιστα ακόμα και τώρα που έχω λάθος τι λούπα, έχω σε Full Load 70C. Κανονικά με τη λούπα όπως πρέπει είμαι 10C κάτω (Σε μία βδομάδα θα το έχω αποκαταστήσει). Οπότε δεν θα μου φανούν 10C πάνω με την αερόψυξη.
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Φυσικά και είμαι σε θέση να απαντήσω. Μάλιστα ακόμα και τώρα που έχω λάθος τι λούπα, έχω σε Full Load 70C. Κανονικά με τη λούπα όπως πρέπει είμαι 10C κάτω (Σε μία βδομάδα θα το έχω αποκαταστήσει). Οπότε δεν θα μου φανούν 10C πάνω με την αερόψυξη.
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δεν αμφιβάλω, αλλά παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες, όπως το πρόγραμμα με το οποίο stressάρεις τη cpu σου (εγώ μιλάω για OCCT - οτιδήποτε παραπάνω το θεωρώ άτοπο), και το πόσο ζεστό κομμάτι είναι το καθένα. Γι' αυτό ανέφερα τον Ε8400 μου, επειδή είναι αρκετά ζεστό κομμάτι σε σχέση με τον C0 που είχα πριν κι επειδή πέρασαν αρκετές ψύκτρες απ' τα χέρια μου συμπεριλαμβανομένης μιας TRUE 120, και μόνο η Megahalems τον έκανε καλά. Επίσης το airflow κλπ..
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δεν αμφιβάλω, αλλά παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες, όπως το πρόγραμμα με το οποίο stressάρεις τη cpu σου (εγώ μιλάω για OCCT - οτιδήποτε παραπάνω το θεωρώ άτοπο), και το πόσο ζεστό κομμάτι είναι το καθένα. Γι' αυτό ανέφερα τον Ε8400 μου, επειδή είναι αρκετά ζεστό κομμάτι σε σχέση με τον C0 που είχα πριν κι επειδή πέρασαν αρκετές ψύκτρες απ' τα χέρια μου συμπεριλαμβανομένης μιας TRUE 120, και μόνο η Megahalems τον έκανε καλά. Επίσης το airflow κλπ..
giorgis1987 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 heat εσύ δλδ με υδρόψυξη έχεις στα 3,6 70βαθμούς τώρα σε πληρες φορτίο? μιλάμε για τον πιο θερμό σου πυρήνα έτσι? άρα λοιπόν πως βλέπουμε τον τοίχο της μητρικής, δοκιμάζοντας τιμές και βλέποντας μέχρι που ανάβει κανονικά? αυτό πως πρέπει να γίνει από άποψη ρευμάτων γιατί η δικιά μου έχει μόνο εκείνες τις 3 ρυθμίσεις που αναφέρω συνέχει για τα ρεύματα. και δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα πόσο πρέπει να δώσω και σε ποια, αν θέλει κάποιος ας με βοηθήσει λίγο σ αυτό.
phanispal Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Με την προϋπόθεση ότι δεν έχεις πέσει σε μπανάνα Q6600, ένα τρόπος να βρεις τοίχο, είναι να ρίξεις όσο μπορείς πολλαπλασιαστή και να κάνεις boot με όσο το δυνατόν υψηλότερο FSB. Γιατί σε απασχολεί όμως αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.