Προς το περιεχόμενο

Τα όρια του q6600 σε υδρόψηξη.

giorgis1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ώπα φίλος με σκάλωσες. είχα πάντα της αίσθηση ότι ΔΕΝ ξεπερνάμε τα όρια fsb που αναγράφει ο κατασκευαστής για κανένα λόγο γι αυτό και ψαχνόμουν....αν έχεις χρόνο σε παρακαλώ κάνε μου τη χάρη να με κάνεις ένα add στο msn [email protected] θα με σώσεις.

πάω αμέσως να πλανίσω το heatsink και να δοκιμάσω. μόνο αν μπορεί κάποιος ας μου πει ενδεικτικά τι τιμές ρευμάτων να βάλω για όλες τις τιμές της συγκεκριμένης μητρικής που τα λέει κάπως περίεγα (στη φάση +0,1 +0,2 +0,3). για τον επεξεργαστή να αρχίσω από 1,4 και βλέπω ε?

κοίτα να δεις που από άγνοια τζάμπα λεφτά θα έδινα....

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
με 1,48 φυσικα κ ημουν rock stable . αλλα θερμοκρασιες δεν θυμαμαι γτ ετσι ημουν περσυ. κ δεν θεωρω το prime σοβαρο προγραμμα για stress . δοκιμασε το occt η το intel burn test.

Δηλαδή ήσουν με 1,48V με αέρα και δοκίμασες να τρέξεις Intel Burn Test?

Δημοσ.
Δηλαδή ήσουν με 1,48V με αέρα και δοκίμασες να τρέξεις Intel Burn Test?

ναι , γτ απορεις ?

Δημοσ.

Δεν είναι ότι δεν σε πιστεύω, αλλά είναι λογικό να απορώ!!!

Είσαι από τους λίγους για να μη πω ο μοναδικός που έχεις τόσο διαλεγμένο κομμάτι!!!

Δες εδώ.

Δημοσ.

σου ειπα κ σε προηγουμενα ποστ οτι τον εχω lappαρει . αλλα δεν ειναι κ τοσο διαλεγμενο ισα ισα μετριο θα το χαρακτηριζα.

Δημοσ.

Παράξενο μου κάνει, ο δικός μου είναι μέτριος έως καλός...

Φαίνεται κάνει θεαματική διαφορά το ότι τον έχεις Lapp-άρει.

Έχεις κάποιον οδηγό για Lap-άρισμα?

Μήπως το κάνω και εγώ.

Δημοσ.
Επειδή αναφέρθηκε η T2RS+ και έχω άποψη - πράγματι είναι 500+ capable σε 45nm quads και 600 μεριά για του αντίστοιχους duo

http://hwbot.org/community/submission/938347_angoholic_reference_clock_lanparty_dk_p45_t2rs_plus_735_mhz

Δεν αξιζει να δωσεις λεφτα για καινουργια μητρικη...Τα 3.6 ειναι εφικτος στοχος για τη μητρικη σου.Με την ιδια μητρικη ειχα τον Ε6600 στα 3.6...Επισης μην ξεχνας οτι τα 3.6 ειναι 50% αυξηση της εργοστασιακης συχνοτητας αρα δεν ειναι και τοσο ευκολα τα πραγματα για τον επεξεργαστη...

Δημοσ.

Εγώ πάντως με Prolimatech Megahalems έπαιζα <60°C μ' έναν Ε8400 (500*9).

Θεωρώ πως υπό προϋποθέσεις αγγίζει την απόδοση μιας μέτριας προς καλής υδρόψυξης.

ώπα φίλος με σκάλωσες. είχα πάντα της αίσθηση ότι ΔΕΝ ξεπερνάμε τα όρια fsb που αναγράφει ο κατασκευαστής για κανένα λόγο γι αυτό και ψαχνόμουν....

Έχω την P35-DS4 που υποτίθεται ότι παίζει με 1333MHz FSB και 1600MHz (O/C), και την τρέχω με 2000MHz FSB 24/7 εδώ και ένα χρόνο.

Δημοσ.

αυτή τη στιγμή παιδιά τρέχω στην ga-p35-ds3l μου 400*8 = 3,2ghz και 1600 fsb to prime με ρεύματα 1,328 στο cpuz και εδώ και ένα τέταρτο όλα καλά, αν συνεχιστεί έτσι θα δοκιμάσω και ψηλότερα. θα του πετάξω και άλλα 2γκίγκα ραμ να πάω στα 6 και ένα ανεμιστήρη στη ΝΒ και ένα κανονικό ανεμιστήρα στο πλάι 250mm που ήδη παρήγγειλα και θα κάνω τη δοκιμή να δώ αν πιάνει όντως με αέρα τα 3,6 τις προσεχείς μέρες. ακούω στοιχήματα. Και θέλω και ιδέες από ποια ρεύματα να αρχίσω τις δοκιμές στα 3.2 στα 3.4 και στα 3.6

θερμοκρασίες

CPU: 48

c1:66

c2:61

c3:56

c4:57

και τρέχω με μια ταπεινή Gunmed orb της Tt και με πρόσφατα lapped cpu + heatsink (χθες) και μάλιστα δε μπορώ να πω ότι έκανα και πολυυυυ προσεκτική δουλειά.

Επίσης μόλις πριν μισή ώρα έβαλα την πάστα δε θέλει κάποιες ώρες να δουλέψει για να πιάσει μέγιστη απόδοση?

Πως σας φαίνομαι για την ώρα οι θερμοκρασίες μου.

σημείωση: θερμοκρασία δωματίου πρέπει να είναι κάπου στους 23-25

Τέλος παιδιά μήπως υπάρχει κανένας να την ξέρει καλά τη μητρική μου να μου εξηγήσει τι είναι οι παρακάτω τιμές και τι ρεύματα προτείνει

1) PCI-E Vcore

2) MHCVcore

3) FSBoveride Vcore

Η συγκεκριμένη μητρική δεν έχει κανονικούς τίτλους πχ ΝΒ,SΒ κλπ, έχει αυτά, μπορεί να μου τα κάνει κανείς μετάφραση?

Δημοσ.
Άλλο βέβαια Quad...

Αλλά γενικότερα είναι εύκολα τα 3.6Ghz και για Q6600...

ειδες που αλλαξες γνωμη .

---------- Προσθήκη στις 17:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:45 ----------

Εγώ πάντως με Prolimatech Megahalems έπαιζα <60°C μ' έναν Ε8400 (500*9).

Θεωρώ πως υπό προϋποθέσεις αγγίζει την απόδοση μιας μέτριας προς καλής υδρόψυξης.

Έχω την P35-DS4 που υποτίθεται ότι παίζει με 1333MHz FSB και 1600MHz (O/C), και την τρέχω με 2000MHz FSB 24/7 εδώ και ένα χρόνο.

ποσο vcore phanispal? πολυ κερασοτραβιγμενος βγηκε!!

Δημοσ.
ειδες που αλλαξες γνωμη .

Για νερό λέω...

Γενικότερα δεν είναι ότι πιο εύκολο με αέρα να φτάσεις τα 3,6Ghz με Q6600.

Εσύ είχες κάνει Lapάρισμα...

Δημοσ.

Μακάρι πάντως να φτάσει!

Πάντως όπως είπα θα τον Lap-αρω και εγώ και θα κάνω και λίγο το block μάλλον.

Για το τελευταίο θα ρωτήσω τον ίδιο τον Eleven.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...