Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή vga cooler

skim045

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε αυτή με κλειστά τα μάτια και θα με θυμηθείς. ;)

Kάποια στιγμή την έφερνε και το e-shop αλλά πλέον δεν την έχει διαθέσιμη...

Δημοσ.

H THERMALTAKE CL-G0115 FANLESS 330 VGA είναι μεγάλη μάπα πάντως!!!

Απο τις βίδες που βιδώνουν για να πιάσει ο μηχανισμός κλειδώματος πάνω στο κούλερ η μιά μου κοπηκε!!! και οι άλλες 3 βίδωσαν διαγώνια χαλώντας τις βόλτες με αποτέλεσμα να μην τερματίσουν και να προεξέχουν κάτω απο το ύψος του plate του κούλερ.

Για να τις κατεβάσω στο σωστό ύψος χρειάστηκε να τις λιμάρω και σε ύψος και την κεφαλή τους αφού απο τις πολλές προσπάθειες το σταυρόκατσάβιδο δεν μπορούσε να τις πιάσει.

Απορώ γιατί μπήκα σε αυτή την διαδικασιά με τη μαλακ... και δε την γύρισα με τη μια σούμπιτη μόλις βίδωσε στραβά και έχασε βόλτες η 1η βίδα...

Το γράφω γιατί σίγουρα κάποιοι θα τσιμπήσουν με τα 9 ευρό και θα θέλουν να την αγοράσουν.

Είναι fail το προϊόν και επικύνδυνο...

4594754900_9917a558e6_b.jpg

4594751400_9c6c79dbec_b.jpg

4594750980_020cd07bba_b.jpg

4594136737_a0c95c5ca6_b.jpg

Επίσης 2 απο τα ψυκτράκια για τις μνήμες χτυπούσαν στα heatpipes της 8800Gt που σύμφωνα με τον κατασκευαστή υποστηρίζεται και έπρεπε να αφερεθούν για να ακουμπάει τον πυρίνα το plate!!!

4594137145_21dd88f83e_b.jpg

ΓΤΠ

Πραγματικά οι 2 παρακάτω φώτος τα λένε όλα για το product.

4594753378_f68242d8f1_b.jpg

4594753776_ffe0c07a97_b.jpg

Once again well done TT............................................

Δημοσ.
fixed :-) :-) :-)

Λες να την βάλω και στα ghetto mods.:lol::lol::lol:

Κρίμα πάντως καινούργια ψύκτρα με τόσα fins μπρος πίσω απο την κάρτα και με τέσσαρα pipes να χρειάζεται να την βαράω με βαριά σκεπάρνι και ταβανόπροκες για να έρθει.

Τι να πως ίσως να έτυχε στο δικό μου αν και δε νομίζω. Σιδερένιες βίδες να βιδώνουν σε copper βόλτες είναι fail συνδυασμός...

Δημοσ.

Απαράδεκτη ψύκτρα ρε παιδιά...

Εγώ πάντως Γιάννη που είμαι τρελλός ψείρας, με την πρώτη στραβή με την βίδα θα την πακετάριζα και θα την γύρναγα πίσω.

Πάντως εδώ που τα λέμε η επιλογή ήταν fail και απο μία ακόμα άποψη.

Πώς θα μπορούσε ρε φιλαράκι η ψύκτρα αυτή να ψύξει επαρκώς την 8800gt (χωρίς κοτσαρισμένο φουρφούρι), όταν ακόμα και με τη mushashi με τους 2 100άρηδες βάραγε 70άρες η 8800gt? Ναι τόσο βάραγε η δικιά μου.

Fail επιλογή η συγκεκριμένη passive για τόσο ζεστή κάρτα πάντως και πόσο μάλλον για το htpc σου (υποθέτω). :-)

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται ούτε αυτή ούτε η Accelero S1-S2

Funless Max 80 βαθμούς η 8800 σε furmark μια ώρα burn.

Σε games κάτω απο 60.

Με 2 αργούς 12άρηδες εναν intake και εναν exhaust στο κουτί.

Με τον 8αρη -10-15 κάτω.

Απλά οι Accelero ήταν άριστες στην τοποθέτηση αυτή ήταν ...

Στην TT εχω βάλει και εναν 8άρη ΤΤ πάνω στα 5v ίσα να γυρίζει.

Τέσπα αφού τελικά πάτησε και δεν την πέταξα πάλι καλά αλλά προς θεού δεν ξαναγοράζω

TT.

PS Για το παιχνιδόπισο στο HTPC εχω gainward 8800 μαμά ψύξη και είναι decent.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...