Haldol Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Καλά σε αυτό για την ασφάλεια δεν έχει και τόσο άδικο. Αλλιώς είναι μπροστά από σένα να υπάρχουν 2 μέτρα λαμαρίνες που θα πάρουν όλη την ενέργεια σε τρακάρισμα κι αλλιώς να έχει το αμάξι για ζώνες κρούσης... τα γόνατά σου. Καλά και άγια τα μικρά, αλλά ασφαλή δε τα λες. Κι αν είναι «επαρκώς ασφαλή» για μέσα στην πόλη (που εκεί οι ταχύτητες περιορίζονται πολύ, συνεπώς και οι δυνάμεις που αναπτύσσονται σε πιθανή σύγκρουση) σίγουρα δεν είναι ορθή επιλογή να βγαίνει σε αυτοκινητοδρόμους κανείς με τέτοια οχήματα. Ασχέτως που πολλοί το κάνουν(με). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Aν τρακάρεις με 130 χλμ δεν υπάρχει περίπτωση να επιζήσεις ακόμη και Hummer να οδηγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Με τέτοια ταχύτητα μόνο με τραίνο μπορείς να επιζήσεις. Για normal συνθήκες λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 offtopic Με τέτοια ταχύτητα μόνο με τραίνο μπορείς να επιζήσεις. Για normal συνθήκες λέμε. Ή με honda civic του '90. Δοκιμασμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 κ γω εχω τεσταρει παλιοτερα σε crash test ena c1... ενταξει τσαλακωνετε αλλα μην ξεχνατε εχει 4 αστερια στα κρας τεστ οπως και ολα της κατηγοριας... μην μπαινετε σε συγκριση με αλλα αυτοκινητα υπαρχουν και βιντεακια στο youtube και οτι θελετε για να βγαλετε πορισμα... υ.γ. μπορει καποιος απο αυτους που προτειναν το cuore να μου πει στα ποσα κμ λενε για service? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankoukos Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ρε παιδια οταν μιλαμε για ασφαλεια εσεις μονο την λαμαρινα και τους αεροσακους σκεφτεστε;; Ειστε παντελως ασχετοι, to say the least. Η Ασφαλεια είναι ενα μεγεθος που προκυπτει καταρχάς ως απο την ενεργητική ασφάλεια που περιλαμβάνει κυριως την επιβαρυνση του εργου του οδηγου (ειναι αποτελεσματικο τo ac; καθεται αναπαυτικα; κοπανάει το αμάξι γενικά λόγω σχεδίασης αναρτήσεων και ειδικά λόγω επιλογής αμορτισερ/ελατηρίων; το μοτερ είναι ελαστικό να μην χρειαζεται να δουλευει συνέχεια τον επιλογέα; είναι αυτόματο; παρέχει ηχομόνωση; τριζουν τα πλαστικά; ειναι μαλακός ο συμπλέκτης; το τιμόνι κόβει/εχει καλή αισθηση; τι συμπεριφορά εχει το αυτοκίνητο στο βρεγμένο; στην εθνική/ανοιχτο δρομο; στα κλειστά κομμάτια; στην πολη Λοιπον πειτε μου ποιο ακριβως αυτοκίνητο πολης τα καταφερνει καλύτερα απο πχ ενα γκολφ 122αρι ή ενα αντιστοιχο μοντελο και μετα ελατε να μου πειτε. Τα πολης ειναι αυτο που λεει το ονομα τους. Χαρχαλακια ειναι για να μετακινεισαι οικονομικα και ανετα μεσα στην πολη σε ΚΟΝΤΙΝΕΣ αποστασεις. Οταν καποιος κανει καθε μερα 100χλμ/μερα μεσα/περιξ της πολης τοτε προφανώς καλο ειναι να εχει ενα σουπερμινι τουλαχιστον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrakas85 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Πάντως χτές πήγα βόλτα με το αμάξι ενός φίλου μου που έχει βάλει μπουκάλα υγραερίου στο πορτ-μπαγκάζ. Παιδιά βάζει αέριο και έχει ρίξει τα έξοδα του με ίδια χρήση στο 60%. Το λίτρο το βάλαμε χτες 0.650 ευρώ. Δεν ξέρω τι παίζει με ασφάλεια απόδοση κτλ. αλλά ίσως αξίζει να το δει κανείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Βάλε ένα τέτοιο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9Z6OKgCzGkM]http://www.youtube.com/watch?v=9Z6OKgCzGkM[/ame] στο αμάξι σου και θα πέσει κατακόρυφα η κατανάλωση. Εγώ σώθηκα.Δεν μου καίει σχεδόν τίποτα.Κανένα μαρουλάκι του δίνω που και που και λίγο καλαμποκάκι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomasss Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ρε παιδια οταν μιλαμε για ασφαλεια εσεις μονο την λαμαρινα και τους αεροσακους σκεφτεστε;; Ειστε παντελως ασχετοι, to say the least. Η Ασφαλεια είναι ενα μεγεθος που προκυπτει καταρχάς ως απο την ενεργητική ασφάλεια που περιλαμβάνει κυριως την επιβαρυνση του εργου του οδηγου (ειναι αποτελεσματικο τo ac; καθεται αναπαυτικα; κοπανάει το αμάξι γενικά λόγω σχεδίασης αναρτήσεων και ειδικά λόγω επιλογής αμορτισερ/ελατηρίων; το μοτερ είναι ελαστικό να μην χρειαζεται να δουλευει συνέχεια τον επιλογέα; είναι αυτόματο; παρέχει ηχομόνωση; τριζουν τα πλαστικά; ειναι μαλακός ο συμπλέκτης; το τιμόνι κόβει/εχει καλή αισθηση; τι συμπεριφορά εχει το αυτοκίνητο στο βρεγμένο; στην εθνική/ανοιχτο δρομο; στα κλειστά κομμάτια; στην πολη Λοιπον πειτε μου ποιο ακριβως αυτοκίνητο πολης τα καταφερνει καλύτερα απο πχ ενα γκολφ 122αρι ή ενα αντιστοιχο μοντελο και μετα ελατε να μου πειτε. Τα πολης ειναι αυτο που λεει το ονομα τους. Χαρχαλακια ειναι για να μετακινεισαι οικονομικα και ανετα μεσα στην πολη σε ΚΟΝΤΙΝΕΣ αποστασεις. Οταν καποιος κανει καθε μερα 100χλμ/μερα μεσα/περιξ της πολης τοτε προφανώς καλο ειναι να εχει ενα σουπερμινι τουλαχιστον... Θα ρίξω το επίπεδο μου και θα σου απαντήσω με την ίδια σοβαρότητα. Όλα όσα προανέφερες παρέχει μόνο ένα Golf tsi. Tα λοιπά σαραβαλακια ούτε a/c έχουν, ούτε μαλακό συμπλέκτη, ούτε ηχομόνωση , ουτε στρίβουν...δράμα σου λέω...μαύρα χάλια... ααα και δεν έχουν καν καθισμα, μονο ένα ξυλινο σκαμνάκι... άρα δεν λεει Επειδή άρχισα να αντιλαμβάνομαι κατι...το Vw Fox σου κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timour21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ρε παιδια οταν μιλαμε για ασφαλεια εσεις μονο την λαμαρινα και τους αεροσακους σκεφτεστε;; Ειστε παντελως ασχετοι, to say the least. Η Ασφαλεια είναι ενα μεγεθος που προκυπτει καταρχάς ως απο την ενεργητική ασφάλεια που περιλαμβάνει κυριως την επιβαρυνση του εργου του οδηγου (ειναι αποτελεσματικο τo ac; καθεται αναπαυτικα; κοπανάει το αμάξι γενικά λόγω σχεδίασης αναρτήσεων και ειδικά λόγω επιλογής αμορτισερ/ελατηρίων; το μοτερ είναι ελαστικό να μην χρειαζεται να δουλευει συνέχεια τον επιλογέα; είναι αυτόματο; παρέχει ηχομόνωση; τριζουν τα πλαστικά; ειναι μαλακός ο συμπλέκτης; το τιμόνι κόβει/εχει καλή αισθηση; τι συμπεριφορά εχει το αυτοκίνητο στο βρεγμένο; στην εθνική/ανοιχτο δρομο; στα κλειστά κομμάτια; στην πολη Λοιπον πειτε μου ποιο ακριβως αυτοκίνητο πολης τα καταφερνει καλύτερα απο πχ ενα γκολφ 122αρι ή ενα αντιστοιχο μοντελο και μετα ελατε να μου πειτε. Τα πολης ειναι αυτο που λεει το ονομα τους. Χαρχαλακια ειναι για να μετακινεισαι οικονομικα και ανετα μεσα στην πολη σε ΚΟΝΤΙΝΕΣ αποστασεις. Οταν καποιος κανει καθε μερα 100χλμ/μερα μεσα/περιξ της πολης τοτε προφανώς καλο ειναι να εχει ενα σουπερμινι τουλαχιστον... Φίλε μου, το είπες και ποιο πριν αυτό (για το super mini). Οκ αποψή σου, σεβαστή, αλλά σου ξαναλέω πως ο topic starter ζητά (πολύ ξεκάθαρα) ΦΤΗΝΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ (στα καύσιμα) αμάξι. Πάνω σε αυτό ζητάει γνώμες, και τίποτα παραπάνω. Αν το μικρό/ανορεξικό αυτοκίνητο σε κάποια φάση τον κουράσει έχει άλλα 2 για να επιλέξει. Μην αναλωνόμαστε στα ίδια και στα ίδια. Ένας μεγιστάνας του πλούτου, μπορεί να αντιπροτείνει στο golf το δικό σου (το οποίο είναι απο τα πλέον κακοκατασκευασμένα αυτοκίνητα παγκοσμίως - κατα την γνώμη μου) μια Bentley και να σου πει οτι θεωρεί αδιανόητο να βγει και να κάνει τα ψώνια του στην αγορά, με κάτι μικρότερο. ΣΕΒΑΣΤΗ και η δική του γνώμη βέβαια, αλλά επαναλαμβάνω, δες γιατί ψάχνει ο topic starter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grigas Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 100 km/ημέρα χ 22 ημέρες/μήνα χ 12 μήνες το χρόνο = 26400 km μόνο για την δουλειά. Αν προσθέσουμε χαλαρά άλλα 3.500 km το χρόνο για άλλα πράγματα πάμε στα 30.000 km. Πέρα λοιπόν από την κατανάλωση (η οποία στα TSΙ είναι και λίγο υποκειμενική - τα άλογα θέλουν πότισμα), ο φίλος θα πρέπει να κοιτάξει και άλλα πράγματα όπως διάστημα και κόστος service και το κυριότερο ΕΓΓΥΗΣΗ. Γι αυτό και μόνο το λόγο θα προτείνω το Υaris d4d το οποίο όπως όλα τα Toyota έχει 6 χρόνια ή 180.000 km εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Ρε παιδια οταν μιλαμε για ασφαλεια εσεις μονο την λαμαρινα και τους αεροσακους σκεφτεστε;; Ειστε παντελως ασχετοι, to say the least. Η Ασφαλεια είναι ενα μεγεθος που προκυπτει καταρχάς ως απο την ενεργητική ασφάλεια που περιλαμβάνει κυριως την επιβαρυνση του εργου του οδηγου (ειναι αποτελεσματικο τo ac; καθεται αναπαυτικα; κοπανάει το αμάξι γενικά λόγω σχεδίασης αναρτήσεων και ειδικά λόγω επιλογής αμορτισερ/ελατηρίων; το μοτερ είναι ελαστικό να μην χρειαζεται να δουλευει συνέχεια τον επιλογέα; είναι αυτόματο; παρέχει ηχομόνωση; τριζουν τα πλαστικά; ειναι μαλακός ο συμπλέκτης; το τιμόνι κόβει/εχει καλή αισθηση; τι συμπεριφορά εχει το αυτοκίνητο στο βρεγμένο; στην εθνική/ανοιχτο δρομο; στα κλειστά κομμάτια; στην πολη Λοιπον πειτε μου ποιο ακριβως αυτοκίνητο πολης τα καταφερνει καλύτερα απο πχ ενα γκολφ 122αρι ή ενα αντιστοιχο μοντελο και μετα ελατε να μου πειτε. Τα πολης ειναι αυτο που λεει το ονομα τους. Χαρχαλακια ειναι για να μετακινεισαι οικονομικα και ανετα μεσα στην πολη σε ΚΟΝΤΙΝΕΣ αποστασεις. Οταν καποιος κανει καθε μερα 100χλμ/μερα μεσα/περιξ της πολης τοτε προφανώς καλο ειναι να εχει ενα σουπερμινι τουλαχιστον... Λοιπόν, απάντησέ μας εσύ σε παρακαλώ: 1. Πόσο ακριβώς κοστίζει το σέρβις στο Golf που λες; 2. Πόσο χρεώνει η αντιπροσωπεία για λάδια; 3. Σου επιτρέπει να αλλάξεις πχ λάδια έξω, ή να πας τα δικά σου; 4. Πόσο λάδι καίει ο κινητήρας TSI; Λέω ψέμματα ότι στο βιβλίο του αυτοκινήτου αναγράφεται ξεκάθαρα ότι είναι φυσιολογικό να καίει λάδι ο κινητήρας; 5. Σε τι ακριβώς χρησιμεύει ένα Golf ή γενικά ένα αυτοκίνητο των 20.000+ ευρώ για κίνηση μέσα στην πόλη, ή για κανένα ταξιδάκι μέσα στα ΝΟΜΙΜΑ όρια ταχύτητας; 6. Γιατί, αφού είναι τόσο απίστευτα αξιόπιστο αυτοκίνητο όπως λες, δίνουν μόνο 2 χρόνια εγγύηση, όταν η ταπεινή KIA δίνει 6; 7. Κάνω λάθος όταν λέω ότι το turbo χρειάζεται ειδική οδήγηση και δεν είναι για 1η - 2α μέσα στην πόλη; 8. Κάνω λάθος όταν λέω ότι στις υπόλοιπες χώρες που επιτρέπεται το diesel πολύ λίγοι αγοράζουν Tsi; 9. Σε τι ακριβώς χρειάζεται το turbo μέσα στην πόλη; 10. Η κατανάλωση ενός turbo κινητήρα είναι ίδια με αυτή που αναγράφεται στα χαρακτηριστικά και όταν ανοίγει το turbo; Νοίκιασε ένα αυτόματο i20 ή Jazz και έλα βρες μου ελάττωμα σε όλα αυτά που είπες, για τα δεδομένα που το θέλει ο φίλος. Για πόλη το Golf είναι πολύ μεγάλο. Διαφορετικά δεν θα υπήρχε το Polo και το Fox. Εκτός αν αυτά βγαίνουν για χρήση στις βεράντες μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 To Toyota IQ είναι καλό? (άσχετα με την τιμή του που είναι λίγο τσιμπιμένη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 To Toyota IQ είναι καλό? (άσχετα με την τιμή του που είναι λίγο τσιμπιμένη) Για μένα η toyota είναι εγγύηση. Αν και στο toyotaclub έχουν αρχίσει να γκρινιάζουν λίγο για τριγμούς πχ στο Auris. Η τιμή του δεν είναι τσιμπημένη. Είναι υπερβολική. Κοίτα και το i20 1.2 με standard ESP που βγαίνει στα 11850 και είναι εκπληκτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2010 o topic starter που χαθηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.