Προς το περιεχόμενο

Αυτοκινητο με την φτηνοτερη καταναλωση

AGGANIS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μεσα στην πολη θα κανει 100 χλμ ημερησίως... Πόσες ΩΡΕΣ θα τρωει στην κινηση;;;; Οπως καταλαβαινεις λες μπουρδες. Προφανως ενα μερος θα ειναι σε ανοιχτο δρομο. Αλλα δεν εχει σημασια. Το ξαναλέω: και μεσα στην Κυψελη να τα κανει τα 100 χλμ καθε μερα θελει καλυτερο αυτοκίνητο. Θεμα ασφαλειας και θεμα ανεσης αφου θα περναει ενα σεβαστο κομματι της ζωης του στο αμαξι καθημερινα.

Φιλική συμβουλή, διάβασε πάλι το πρώτο ποστ και δες οτι το παλικάρι ψάχνει 3ο (τρίτο) αμάξι, ΦΤΗΝΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. Ένα super mini δεν θα είναι ΤΙΠΟΤΑ απο τα 2.

Άρα οπως καταλαβαίνεις ΔΕΝ λέω μπούρδες (και θα μπορούσες να μιλάς και καλύτερα) λέω απλα την ΓΝΩΜΗ μου. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να την δεχτείς, όπως δεν με υποχρεώνει κανείς να δεχτώ εγώ την δική σου.

Την καλημέρα μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Φιλική συμβουλή, διάβασε πάλι το πρώτο ποστ και δες οτι το παλικάρι ψάχνει 3ο (τρίτο) αμάξι, ΦΤΗΝΟ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. Ένα super mini δεν θα είναι ΤΙΠΟΤΑ απο τα 2.

Άρα οπως καταλαβαίνεις ΔΕΝ λέω μπούρδες (και θα μπορούσες να μιλάς και καλύτερα) λέω απλα την ΓΝΩΜΗ μου. Δεν σε υποχρεώνει κανείς να την δεχτείς, όπως δεν με υποχρεώνει κανείς να δεχτώ εγώ την δική σου.

Την καλημέρα μου.

Ρε φιλε μου τιμουρ διαβασα επακριβως τι θελει το παιδι και εκει ειναι το προβλημα, οτι απο τη μια θελει να κανει 100χλμ/ημερα απο την αλλη ψαχνει για τετοια δουλεια ενα μινιον ασθενικο αμαξι με χαλια ενεργητικη-παθητικη ασφαλεια. Απλα δε συμβιβαζονται αυτα τα 2!! Δηλαδη τα αλλα 2 αμαξια τι τα εχουν;;; Αν τα εχουν στο γκαραζ τοτε το μικρο θα ειναι το 1ο αφου θα κινειται καθε και ολη μερα!!

Το μπουρδες το ειπα (χωρις παρεξήγηση εεε) γιατι προτεινες (και καλα εκανες) αυτοκίνητα που ταιριαζουν μεν στην περιγραφή ομως ειναι αταιριαστα για τη χρηση που προοριζονται !! Και αυτο με βρισκει αντιθετο, το δηλαδη εμεις που ξερουμε να ανακυκλωνουμε τη λαθος σκεψη του παιδιου!! ;) Φιλικα παντα !!!

Fiat Panda 1.3 Multijet

+10000000000000

Γνωστος μου, ταξιδευει καθημερινα Κορινθο-Αθηνα με 2€ με το συγκεκριμενο αμαξι!

4€ συνολικα για να επιστρεψει σπιτακι του!

Βεβαια τωρα ετσι οπως εχουν ανεβει οι τιμες στα καυσιμα ειναι καπως η κατασταση, αλλα και παλι, συμφερει απιστευταααα!!! :-)

+10000000000000

Γνωστος μου, ταξιδευει καθημερινα Κορινθο-Αθηνα με 2€ με το συγκεκριμενο αμαξι!

4€ συνολικα για να επιστρεψει σπιτακι του!

Βεβαια τωρα ετσι οπως εχουν ανεβει οι τιμες στα καυσιμα ειναι καπως η κατασταση, αλλα και παλι, συμφερει απιστευταααα!!! :-)

με τι ταχυτητα? 80km/h και 5η (η 6η αν εχει) στις 2500rpm? :fear:

Με 100-120km/h! Πολυ νορμαλ... :-)

6η δε νομιζω οτι εχει!

Φίλε μου, κάτι δεν είναι σωστό σε όλο αυτό. Με 2 ευρώ πέρνεις 1,33 (1,5 λιτρο για στρογγυλοποίηση) βενζίνη. Και θες να μου πεις οτι καίει 1,5 λίτρο τα 80χλμ που είναι η απόσταση περίπου που περιγράφεις? Δηλαδή ακόμα και 50 χλμ να ήταν η κόρινθος για να πάει και να έρθει με 4 ευρώ, θα έπρεπε το αμάξι να έχει κατανάλωση 3lt/100Km , και δεν νομίζω το Fiat να έχει τόσο μικρή κατανάλωση... εκτός αν κάνει τα 4/5 των χιλιομέτρων που λες... σπρώχνοντας.

Diesel καιει, οχι βενζινη! ;)

Η καταναλωση του ειναι περιπου στα 4lt/100km

Άρα μήπως θέλει 8-9 ευρώ (γιατί και το diesel κάπου τόσο έχει), χωρίς τα διόδια?

Ποιος μιλησε για διοδια?

Μπορουμε να μην κανουμε την τριχα τριχια? Δλδ οκ, λες να χω σκοπο να προωθησω το Fiat?

Ας ειμαστε λιγο πιο σοβαροι!

Μπορεις καλιστα να μπεις στο site της Fiat και θα δεις οτι εχει μικτο κυκλο 4.3l/100km και κυκλο εκτος πολης 3.7l/100km!

Παει και καιρος που ειχαμε κανει αυτη τη συζητηση! Τωρα καθε μερα τα καυσιμα αυξανονται!

Κανε υπολογισμους και πες μου ποια ηταν η τιμη πετρελαιου ωστε να παει και να ρθει με 4€-5€!

Απλα τα πραγματα! Δε χρειαζεται να το ξεζουμισουμε τοσο πολυ!

3,7l/100km δεν εχει κανενα αλλο τετοιο αυτοκινητακι! :-)

Φιλικα και χωρις παρεξηγησεις!

Πάρε ένα μικρό αυτοκίνητο ,βάλε και υγραέριο και είσαι άρχοντας..Ένας φίλος μου έχει cherokee 3.7lt και έχει βάλει υγραέριο . Με 40€ κάνει 560km ..

Η πληρης καταντια!!! Μαλλον η πληρης ελληνικη γυφτια!

Εχει Cherokee και σκεφτεται τα λεφτα για τη βενζινη?

Τι το πηρε αυτο το αμαξι τοτε? για να δειξει? :X

Ποιος μιλησε για διοδια?

Μπορουμε να μην κανουμε την τριχα τριχια? Δλδ οκ, λες να χω σκοπο να προωθησω το Fiat?

Ας ειμαστε λιγο πιο σοβαροι!

Μπορεις καλιστα να μπεις στο site της Fiat και θα δεις οτι εχει μικτο κυκλο 4.3l/100km και κυκλο εκτος πολης 3.7l/100km!

Παει και καιρος που ειχαμε κανει αυτη τη συζητηση! Τωρα καθε μερα τα καυσιμα αυξανονται!

Κανε υπολογισμους και πες μου ποια ηταν η τιμη πετρελαιου ωστε να παει και να ρθει με 4€-5€!

Απλα τα πραγματα! Δε χρειαζεται να το ξεζουμισουμε τοσο πολυ!

3,7l/100km δεν εχει κανενα αλλο τετοιο αυτοκινητακι! :-)

Φιλικα και χωρις παρεξηγησεις!

Βεβαίως φιλικά φίλε μου :-)

Απλά όπως το περιέγραφες παραπάνω δεν μου έβγαιναν τα νούμερα, γι'αυτό και οι ερωτήσεις.

Παλιότερα (τότε που το diesel είχε 0,75 - και δεν θυμάμαι πότε είχε τόσο - παλιές καλές εποχές), τα 4-5 ευρώ είναι ενδεχομένως ρεαλιστικό νούμερο.

Σήμερα δεν είναι με την καμία, εξού και η απορία...

Eπίσης να προσθέσω, οτι το παιδί το θέλει για αυτοκίνητο πόλης. Αν η πόλη στην οποία αναφέρεται, είναι Αθήνα ή Θεσ/νίκη, τότε η χρήση πετρελαιοκίνητου Ι.Χ απαγορεύεται, αν δεν έχει αλλάξει κάτι στην νομοθεσία.

Η πληρης καταντια!!! Μαλλον η πληρης ελληνικη γυφτια!

Εχει Cherokee και σκεφτεται τα λεφτα για τη βενζινη?

Τι το πηρε αυτο το αμαξι τοτε? για να δειξει? :X

Όχι δεν είναι έτσι ..Ο συγκεκριμένος του τρέχουν από τα μπατζάκια ..Αλλά εφόσον είναι όλη μέρα στο αυτοκίνητο και στα βουνά και μπορεί να μη πληρώνει 1.5€ το λιτρο αλλά 60 λεπτά το υγραέριο γιατί να μην το κάνει ?Το να έχεις λεφτά δε σημαίνει ότι τα σκορπάς έτσι...

Βεβαίως φιλικά φίλε μου :-)

Απλά όπως το περιέγραφες παραπάνω δεν μου έβγαιναν τα νούμερα, γι'αυτό και οι ερωτήσεις.

Παλιότερα (τότε που το diesel είχε 0,75 - και δεν θυμάμαι πότε είχε τόσο - παλιές καλές εποχές), τα 4-5 ευρώ είναι ενδεχομένως ρεαλιστικό νούμερο.

Σήμερα δεν είναι με την καμία, εξού και η απορία...

Eπίσης να προσθέσω, οτι το παιδί το θέλει για αυτοκίνητο πόλης. Αν η πόλη στην οποία αναφέρεται, είναι Αθήνα ή Θεσ/νίκη, τότε η χρήση πετρελαιοκίνητου Ι.Χ απαγορεύεται, αν δεν έχει αλλάξει κάτι στην νομοθεσία.

Σημερα το diesel πρεπει να χει περιπου 1.054€/l

Oποτε πες με 6-6.5€ πηγαινει και ερχεται! ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...