kirimis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by rantan:<BR><STRONG>Kirimis: Pare Laguna! <BR>Episis, A147-FiatStilo: 2:0 <BR>GOS:basket paizeis? Me ena bucket kathisma p.x. sparco, i thesi odigisis katevainei arketous pontous! An exeis omos A/B sta kathismata...<P>Protasi tis imeras: Neo VW Polo!<BR>Kapou diavasa(in.gr i flash.gr) oti se xorous ftanei*(sxedon) to Golf..<BR> </STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Laguna ποτε γιατι ειναι καραβι... βλεπεις δεν μου αρεσουν αμαξια μεγαλυτερα απο ενα Audi A3 η πχ ενα Opel Astra. Τωρα θα μου πεις πως επιασε 5 αστερια... και στα 4 παντως και παλι ατσαλακωτος βγαινεις... απλα το δινουνε το πεμπτο σε εξαιρετικες περιπτωσεις. <BR>Τωρα οσον αφορα το 2-0 αστο... Alfa εχω και ξερω πολυ καλα πως το Stilo εχει αρκετες καινοτομιες που εγω δεν εχω... μην την ψαχνεις την δουλεια... καθετι ποιο καινουργιο συνηθως ειναι και καλυτερο <P>Aααα τωρα που το προσεξα GOS... ρεε συ λες κατι πως απο το 2004 και μετα θα περνουμε οσα κυβικα θελουμε!!! Εεε επειδη εγω ειμαι χρονια εξω (εκτος Ελλαδας) και χανω επεισοδια, για πες μου... ειπανε τιποτα? Θα δουμε ποτε προκοπη? Οχι τιποτα αλλο αλλα αυτο το Subaru Impreza με φωναζει χαχαχαχαχχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.O.S. Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Kirimi afto to ematha apo anthropous pou doulevoun stin eforia kai sigkekrimena apo ton gramatea tis eforias irakleiou kritis...<BR>Ap'oti lene ta tekmiria sta aftokinita ano ton 1200cc tha eksafanistoun to apo 1/1/2004!Afto simainei oti akoma kai enas astegos tha mporei na parei oti amaksi thelei arkei na exei ta lefta..<BR>Afto tha ginei sigoura gia na meiothei i katastasi pou xoume tora,px kapoios pairnei amaksi apo to eksoteriko kai to fernei stin ellada mono kai mono gia na glitosei apo tin forologia..kai gia to logo oti eimaste i moni xora stin evropi pou exei afti ti nomothesia kai tha mas epivaloun na tin allaksoume..<BR>Opote an kaneis ipomoni mexri tote tha mporeis na pareis oti theleis..<BR>Kai otan efarmostei afto tha deis posa aftokinita pou mexri tora den eisagontan stin ellada na erxontai me to tsouvali..<BR>Afta mou eipan..<BR>Pantos na eisai sigouros oti tha katargithei o nomos peri tekmiriou alla tora gia to pote kaneis den einai sigouros..<BR>Mporei na ginei se ena xrono alla mporei na argisei kai 5-6 xronia.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by G.O.S.:<BR><STRONG>Kirimi afto to ematha apo anthropous pou doulevoun stin eforia kai sigkekrimena apo ton gramatea tis eforias irakleiou kritis...<BR>Ap'oti lene ta tekmiria sta aftokinita ano ton 1200cc tha eksafanistoun to apo 1/1/2004!Afto simainei oti akoma kai enas astegos tha mporei na parei oti amaksi thelei arkei na exei ta lefta..<BR>Afto tha ginei sigoura gia na meiothei i katastasi pou xoume tora,px kapoios pairnei amaksi apo to eksoteriko kai to fernei stin ellada mono kai mono gia na glitosei apo tin forologia..kai gia to logo oti eimaste i moni xora stin evropi pou exei afti ti nomothesia kai tha mas epivaloun na tin allaksoume..<BR>Opote an kaneis ipomoni mexri tote tha mporeis na pareis oti theleis..<BR>Kai otan efarmostei afto tha deis posa aftokinita pou mexri tora den eisagontan stin ellada na erxontai me to tsouvali..<BR>Afta mou eipan..<BR>Pantos na eisai sigouros oti tha katargithei o nomos peri tekmiriou alla tora gia to pote kaneis den einai sigouros..<BR>Mporei na ginei se ena xrono alla mporei na argisei kai 5-6 xronia..</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Χμμμ εχω μια εντυπωση GOS πως πλεον δικαιουμαστε μεχρι και 1.4 χωρις να χρειαζετε να πληρουμε καποιον κατωτατο ετησιο εισοδημα καθε χρονο... δηλαδη θεωρειτε πως ενα αμαξι μεχρι 1.4 ειναι ειδος αναγκης για ολους. Εχω την εντυπωση πως κατι τετοιο ισχυει λοιπον, αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος.<P>Καλα παντως αμα καταργησουν το τεκμηριο απο καπου αλλου θα βρουν να μας τα παρουν... αυτοι ειναι ΣΑΙΝΙΑ στην εφευρεση φορων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jonous Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Τις τουρμπίνες παιδιά να τις αποφεύγετε (ακόμα και τις "περιφερειακές" θέλουν ειδική μεταχείρηση και πολύ κρύο αέρα για να δουλέψουν σωστά.<BR>Ατμόσφαιρα και πάλι ατμόσφαιρα....<HR></BLOCKQUOTE><P>Αν και δεν είμαι και πολύ υπερ της βελτίωσης (μόνο σε περίπτωση που έχεις για χρόνια ένα αμάξι και θες να αλλάξεις το σκηνικό) συμφωνώ timour. Η καλύτερη βελτίωση είναι η ατμοσφαιρική..φυσιολογικά πράγματα. Το μεγάλο ερώτημα είναι πόσοι και ποιοί ξέρουν να βελτιώνουν ατμοσφαιρικά σωστά...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.O.S. Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by kirimis:<BR><STRONG><P><BR>Χμμμ εχω μια εντυπωση GOS πως πλεον δικαιουμαστε μεχρι και 1.4 χωρις να χρειαζετε να πληρουμε καποιον κατωτατο ετησιο εισοδημα καθε χρονο... δηλαδη θεωρειτε πως ενα αμαξι μεχρι 1.4 ειναι ειδος αναγκης για ολους. Εχω την εντυπωση πως κατι τετοιο ισχυει λοιπον, αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος.<P>Καλα παντως αμα καταργησουν το τεκμηριο απο καπου αλλου θα βρουν να μας τα παρουν... αυτοι ειναι ΣΑΙΝΙΑ στην εφευρεση φορων </STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>File mou afto pou les isxiei mono gia tous politeknous..<BR>Mexri simera xoris epivoli tekmiriou mporeis na pareis mexri 1200cc.Einai sigouro afto.Tora avrio pou ksereis?,ta panta mporei na allaksoun(xlomo)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apokaliptis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2001 Nai,nai ontw gia liga aloga parapanw atmosfairki gia polla turbo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rantan Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 File kirimi, to Stilo de lei oso to 147!<BR>Toulaxiston eksoterika den exei tipota na deixei..<BR>Afto fisika einai i gnomi mou <BR>Oso gia tis kainotomies tou, entaksei, logiko einai na exei perisstorera koumpakia se sxesi me to 147! Kainourgi montelo den einai? <P>"..καθετι ποιο καινουργιο συνηθως ειναι και καλυτερο.." <P>Kalytero einai fysika, alla edo vlepeis ta perissotera kainourgia mont. ta anakaloun oi antiprosopies, to ena toumparei, to allo anavei,to 3-to vromaei.. <BR> <BR>Episis,to Stilo exei kai to eksis meionektima: Timoni me ilektroypovoithisi!(Sti ousia einai "anaisthito", afou paraeinai elafry) <BR>Telos kanena apo ta dio den ftanei se poiotita kai "polyteleia" ta germanika, p.x. to A3!<P>Protasi tis imeras: Mini Cooper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2001 Κοιτα, οντως απο looks σκιζει... αλλα το κεφαλι μου αξιζει παραπανω απο την ομορφια.<BR>Παντα εδινα σημασια στην ουσια και οχι στα looks.<P>Επισης σχετικα με ανακλησεις... ελαχστες φορες οι αυτοκινητοβιομηχανιες ανακαλουν αμαξια. Συνηθως οταν γινετε αφορα απλα μια παρτιδα και ειναι ψιλοπραγματα τα οποια στα διορθωνουν αμεσα. Παντα εχεις ενα τετοιο κυνδινο οταν αγοραζεις αμαξι... οποιοδηποτε αμαξι.<P>Σχετικα με την ηλεκτρικη υποβοηθηση... και η Alfa εχει... ποτε δεν με προβληματισε μιας και στην τελικη δεν προκειτε να παω να κανω αγωνες.<P>Τελος σχετικα με ποιοτητα και πολυτελεια... μην εισαι τοσο απολυτος, οι καιροι αλλαξανε και πλεον αλλοι τα κανουνε καλυτερα. Δες Γαλλους με 307, C5, Laguna... δες Ιταλους με 147, Lybra και Stilo. Τουλαχιστον για μενα ορισμενα Γερμανικα (VW ειδικοτερα) ΔΕΝ πειθουν για ποιο λογο θα επρεπε να τα αγορασω αφου υπαρχουν αποδεδειγμενα καλυτερα. Το Audi A3 οντως πολυ καλο για την εποχη του... not anymore, ασε που σε καποια φαση τον επομενο χρονο θα παρουσιασουν το νεο Α3.<P>Οσον αφορα το mini μου θυμιζει κατι σε Beetle... γινεται πολυ φασαρια γυρω απο το ονομα του τωρα... λενε λενε λενε και σε καποια στιγμα θα σκασουν ολοι και οι πωλησεις θα πιασουν πατο. Περα απο τον κινητηρα και το στησιμο τι εχει να μου προσφερει? Τους χωρους? η την διαστρικη τιμη που δεν αξιζει? μηπως το cheap plastic εσωτερικο?<P>Τεσπα... αυτες ηταν οι σκεψεις μου σαν ενας μεσος αγοραστης πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rantan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2001 xmmm.. ego pisteuo oti ta germanika Auto den ta ftanei kanenas akoma! Oloi einai ena klik piso...(se poiotita k polyteleia toulaxiston) Eidika to triptyxo: BMW-AUDI-BENZ... Kata ta alla, san design de lene k polla! <BR>Sxetika me to Mini..ego pantos to goustaro! Fasi exei!(Tha vgei kai ekdosi turbo 160hp) Mesa omos den ksero pos einai(mono sto internet to exo dei), alla oute kai tin timi tou ksero! Pantos den pisteuo na einai kai poly "cheap" mesa,afou ap' oti katalava einai proion tis BMW <BR>Pantos einai gegonos oti plironeis ti marka (pleon theoreitai "cult"), alla kai tis diafimiseis tis! <BR>Telospanton, tora skeutomoun(allazo thema teleios) giati re p*ousti na min poulane autokinita DIESEL??? Dithen logo tis rypansis ktl... ta @@ mou!! Ta kainourgia TDi,JDi SDi-kai de symmazeuetai-Di, pliroun ola ta popistopioitika Euro kai<BR>sigoura den rypainoun parapano apo ta simvatika amolivdis!Diladi oi alles xores pou ta poulane ti einai?? Ase pou einai kai common rail(apeutheias ekxysi ktl..)kai einai hi-tech...<P>Protasi tis imeras: Kairos einai na apofasiseis file GOS! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2001 Εμμμ ναι βρε rantan... στην κατηγορια που παιζουν αυτες οι εταιριες ειναι μονες τους. Οταν πηγαν να κατεβουνε στην μεσαια κατηγορια οι ποιο πολλες απο αυτες στεφθηκαν αν οχι με αποτυχια αλλα με μετριοτητα σε σχεση με τον ανταγωνισμο.<P>Τεσπα... οσον αφορα τα diesel μιας και εδω στην Αγγλια που ειμαι εχω οδηγησει τετοια. Οντως ειναι οικονομικα τα αμαξακια αλλα εχουν και καποια πραγματα στα οποια πρεπει να δωσουμε προσοχη. Εχουνε lag... δηλαδη αμα πατησω το γκαζι τερμα μεχρι την στιγμη που θα αρπαξει θα υπαρξει ενα κενο το οποιο σε πολλους μπορει να μην αρεσει. Επισης εχουνε ποιο θορυβωδη κινητηρα αλλα πολυ ροπατο. Τελος... θυμιζουνε ΤΑΞΙ με τον ηχο που βγαζουνε... Παντως δεν θα ελεγα πως τουλαχιστον εδω στην Αγγλια ειναι ιδιαιτερα δημοφιλη, και ποιο πολυ θα συναντησεις diesel κινητηρα σε μεγαλα καραβια εεε αμαξια ηθελα να πω... Σε καθε περιπτωση ΠΑΝΤΑ TURBODIESEL και οχι κατι αλλο... αλλιως κατεβειτε να σπρωξουμε...<P>Εχω μια εντονη εντυπωση πως συντομα θα επιτρεψουνε τα πολιτικα diesel. Ειδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rantan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2001 ..Οταν πηγαν να κατεβουνε στην μεσαια κατηγορια οι ποιο πολλες απο αυτες στεφθηκαν αν οχι με αποτυχια αλλα με μετριοτητα σε σχεση με τον ανταγωνισμο..<BR>--------------------------------------------<BR> <BR>Pos re file kirimi, to bmw 3X,to A4, to C Class eina ta kalytera tis "mesaias" katigorias! (An kano lathos, pes mou )<BR>Gia ta TD,fysiko einai na exoune lag, afou ola ta turbo exoun, sosta?<BR>Episis, ta kainourgia me common rail apallaxtikan ap'afto to "ellatoma"..<BR>Gia ton kinitira,ontos einai pio thoryvodis apo ta "apla" alla entaksei, min eimaste pleonektes (einai kai ligaki pio ftina nomizo )<BR>Telos, makari na arxisoun oi poliseis IX Diesel.. (Akoma den katalava giati den ta diathetoun.. mallon paizontai kapoia symferonta ktl...)<BR>Tote tha xtypiso kanena TD...standar!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2001 Πω πω βρε rantan... μα τι ωρα ειναι αυτη που ποσταρεις??? χαχαχαχαχα...<P>Κοιτα απλα οταν ενα Α4 κανει 10 μυρια και μια BMW 316 11myria γιατι να μην παρω ενα C5 η ενα Laguna? Aφου τα 2 τελευταια μου προσφερουν παραπανω και οχι αναγκαστικα μονο απο εξοπλισμο.<P>Αααα οσον αφορα το lag... εεμμ εγω για το lag μιλησα σε απλο diesel και συγκεκριμενα ηταν ενα peugeot 106 diesel.<P>Για τα συμφεροντα τωρα και το diesel δεν μπορω να καταλαβω τι διαολο μας εμποδιζει να το αφησουμε ελευθερο... στο κατω κατω οι οικονομια της Ελλαδας θα ωφελουνταν απο μια τετοια αποφαση. Τι να πει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rantan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2001 Asta file... tora teleutaia thimithika oti exo site(!) kai porothika sto FrontPage!! <BR> <BR>Emiasa me zombi...<BR>Ti na kanoume, k@ules einai tha perasoun... <BR>A, pare amesos piso to 1ekat. !<BR> kai ta dyo kanoun -9ekat, kai fysika oi germanoi asyggritoi...<BR>Oso gia ta diesel, ti na po,allo ena pragma pou simvaunei stin Ellada k mono..<P>..pali ksimerose!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rantan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2001 Re si GOS eides to neo Hyundai Coupe?An oxi desto Emena mou fanike kaloutsiko,ase pou tha vgainei kai se cabrio..Pantos oi koreates kataskopoi ekanan kali douleia... emena apo to plai mou thymizei Ferrari 456!! <p>Thermi protasi: amg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2001 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2001 Εγω θα προτιμουσα το focus απο το ibiza. Μη στεκεσαι μονο στην ιπποδυναμη. Παντως αμα παρεις καινουργιο αμαξι ετοιμασου για πικρες... Εμενα με γδαρανε στο πρωτο μηνα που το ειχα παρει. Μενεις και Ηρακλειο βλεπω που γινεται χαμος στους δρομους. Δε παιρνεις κανα αγροτικο καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.