Προς το περιεχόμενο

δεν εχω αλλη θεση για fan στη μητρικη. απο που θα παρω ρευμα ?

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στην περιπτωση που δεν θελω να προσαρμοσω ανταπτορα ειδα οτι μπορω να επαρω απο το 4πινο το κοκκινο-κιτρινο και ετσι να λειτουργισω τα fan απο το τροφοδοτικο. οποτε το ζητημα μου ελειξε.

να ρωτησω και κατι αλλο. στην περιπτωση που περνω ρευμα απο το τροφοδοτικο, η ταχυτητα του fan απο τη εξαρτατε ?

Δημοσ.
στην περιπτωση που δεν θελω να προσαρμοσω ανταπτορα ειδα οτι μπορω να επαρω απο το 4πινο το κοκκινο-κιτρινο και ετσι να λειτουργισω τα fan απο το τροφοδοτικο. οποτε το ζητημα μου ελειξε.

να ρωτησω και κατι αλλο. στην περιπτωση που περνω ρευμα απο το τροφοδοτικο, η ταχυτητα του fan απο τη εξαρτατε ?

χωρίς ροοστάτη (πχ το δίπινο) δουλευει σε max στροφές, στο τρίπινο το τριτο πιν είναι για τις στροφές.

Δημοσ.

το ρωτηα αυτο γιατι τα εβαλα επανω αλλα τα ειδα να δουλευουν αρκετα χαλαρα (να πω οτι ειναι ενα 12αρι και 1 8αρι).

φανταζομαι οτι η μεγιστη ταχυτητα που δουλευουν χωρις ροοστατη ειναι μια ταχυτητα που την σηκωνη ενα 300αρι τροφοδοτικο...

Δημοσ.

Να ψαρωσει τωρα το psu απο 2 fan δυσκολο το κοβω αδερφε...εκτος και αν ειναι τσιτα το συστηματακι σου....

Δημοσ.
κιτρινο: 12V+

κοκκινο: 5v+

μαυρα: οι γειωσεις και των 2...το ιδιο ειναι και τα 2 καλωδιακια.

Ετσι ακριβως.

Να προσθεσω επειδη μαλλον μπερδευτηκες,οτι το κοκκινο του ανεμιστηρα θα παει στο κιτρινο του τροφοδοτικου και το μαυρο στο μαυρο.Αν εχεις συνδεσει κοκκινο με κοκκινο και μαυρο με μαυρο ο ανεμιστηρσς θα δουλευει πολυ αργα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...