geioannou Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 δεν εχω αλλη θεση για fan στη μητρικη. απο που θα παρω ρευμα ? να κανω μια ενωση στε καποιο καλωδιο ρευματος ενος fan, η μπορω να παρω απ' ευθειας απο το τροφοδοτικο ?
skim045 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ναι απ'ευθείας απο το τροφοδοτικό. Θα προσέξεις μόνο να έχει τέτοιο βύσμα
zx Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 για κοιτα και εδω http://www.checkmate.gr/products.php?cid=27
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ρε παιδια, τι να τον κανει τον μετατροπεα; δε βγαίνουν πλέον ανεμιστηράκια με τροφοδοσία απο το 4pin molex του τροφοδοτικού; Αυτός τι ειναι; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805822 Ακυρο το λινκ. Μαλλον καταργηθηκαν... Δηλαδή εγω που στο κουτι μου έχω μονο τετοια μπορω να τα θεωρω συλλεκτικα;
geioannou Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 σε σχεση με το λινκ θα ηθελα κατι πιο αμεσο απο το να περιμενω να παρω κατι απο την αγορα. απο εκει και περα το fan που εχω εχει 2 καλωδια. σαν λεμε + - αυτο μπορω να το καρφωσω στο καλωδιο που δινει ρευμα σε σκληρο ? αυτο δηλαδη που εχει και η φωτο που ανεβασες
geioannou Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 και σε αυτο σε ποιο απο τα 4 συνδεω τα 2 ? στα κοκκινα μαυρα ? (και τα κιτρινα να ειναι η γηωση ?)
skim045 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Το σχήμα τους είναι έτσι που και να θέλεις δεν μπορείς να το βάλεις ανάποδα. Στη μία μεριά κάνει καμπύλη.
geioannou Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 δεν με καταλαβες. απο την μια μερια εχω το 4πινο που ερχετε απο το τροφοδοτικο. απο την αλλη το ανεμηστιρακι μου εχει δυο καλωδια. ενα μαυρο και ενα κοκκινο. τα 2 απο το φαν σε ποια απο τα 4 του αλλου μπαινουν ?
skim045 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Κοίτα εσύ δεν με κατάλαβες. Παίρνεις το καλώδιο του τροφοδοτικού και του ανεμιστήρα και τα συνδέεις. Και είσαι κομπλέ. Όπως και να το κάνεις απο τη μία μεριά συνδέονται. Μήπως το ανεμιστηράκι σου έχει τέτοιο βύσμα;
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 από οτι καταλαβα ο φιλος μας θελει να κανει μια ψιλο πατέντα κατι σαν αυτό αλλα με τα καλωδια απο το ανεμηστηρακι επευθειας πάνω στο molex;
telarin Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 δεν με καταλαβες.απο την μια μερια εχω το 4πινο που ερχετε απο το τροφοδοτικο. απο την αλλη το ανεμηστιρακι μου εχει δυο καλωδια. ενα μαυρο και ενα κοκκινο. τα 2 απο το φαν σε ποια απο τα 4 του αλλου μπαινουν ? στο molex to κίτρινο είναι η +12V, και το κάθε μαύρο γείωση. Στο δίπινο του cooler, το μαύρο πάλι γείωση και το κόκκινο η +12V.
geioannou Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 απο τα 2 fan κανενα δεν μπορει να κουμπωσει επανω στο 4πινο του τροφοδοτικου. το ενα εχει 3πινο κουμπωμα που κουμπωνει απ΄ευθειας επανω στη mobo (στη θεση για fan) kai to allo ειναικομενω στην ακρη (απο παλαιωτερη πατεντα) και δεν μπορει να κουμπωσει πουθενα. γιαυτο λεω απο το 4πινο του τροφοδοτικου ποια δεινουν ρευμα ουτος ωστε να ακουμπισω εκει τα 2 συρματακια τοτ 2ου fan
telarin Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 απο τα 2 fan κανενα δεν μπορει να κουμπωσει επανω στο 4πινο του τροφοδοτικου.το ενα εχει 3πινο κουμπωμα που κουμπωνει απ΄ευθειας επανω στη mobo (στη θεση για fan) kai to allo ειναικομενω στην ακρη (απο παλαιωτερη πατεντα) και δεν μπορει να κουμπωσει πουθενα. γιαυτο λεω απο το 4πινο του τροφοδοτικου ποια δεινουν ρευμα ουτος ωστε να ακουμπισω εκει τα 2 συρματακια τοτ 2ου fan τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις και κάνεις συνέχεια την ίδια ερώτηση? τα κίτρινα του τροφ. δίνουν ρεύμα +12V, τα μαύρα είναι γείωση. Για το 1ο (το τρίπινο) υπάρχει αντάπτορας, ρώτα κανά μαγαζί, για το κομένο βρες καλώδιο molex από 1 σε 2, βγάλε το βύσμα από το εξτρα μολεξ και κάνε τις αντίστοιχες κολήσεις..
atropa Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/CoolerMaster-120Mm-Fan-R4-S2S-12AK-GP.htm 4ευρω edit. δεν ειδα το "αμεσα"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.