Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση internet σε διαφορετικά λιμάνια

lambros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας,

δεν ξερω αν το γραφω σωστα το προβλημα μου εδω αν χρειαστει μεταφερετε το.

Γνωστος μου εχει 3τουριστικα σκαφη και υπαρχουν και 3 λιμανια που δενει το καθενα.

Τα σκαφη θελουν οταν ειναι δεμενα να εχουν ιντερνετ,γιατι το στικακι ειναι και αργο αλλα και ακριβο.

Θελλουμε οταν το σκαφος Ν1 παει στο λιμανι Β2 η λιμανι Β3 να συνδεται με wifi και να κανει ανταλλαγη δεδομενων.

Οπως και το σκαφος Ν2 η Ν3 να συνδεεται αυτομαται οταν ειναι η στο λιμανι Β1 η Β2 η Β3.

Θελουμε να συνδεεται αυτοματα και οχι ο να μπαινει μεσα στο μενου του ΑΡ και να κανει find και connect.

Ευχαριστω Πολυ

Δημοσ.

οχι μονο ιντερνετ,τωρα θα προβει σε αγορα των εξοπλισμων αλλα δεν ξερει ουτε εγω πωσ με ενα ΑΡ μπορει να συνδεονται διαφορετικα client αυτοματα.

Ευχαριστω

Δημοσ.
στην Γαλλία μπορεί...

στην Ελλάδα ούτε σήμα τα κινητά δεν έχουν

δε μου χει τυχει να παω σε λιμάνι και να μην έχει wi-fi πάντως . Εστω και απο κανα σπίτι εκει κοντά :P

Δημοσ.

στον Πειραια το wifi ειναι τουμπανο.

τωρα απο κει και περα , αν τα 3 λιμανια που αναφερει ο topic starter εχουν αξιολογο δικτυο τότε η αυτόματη συνδεση μολις βρεθεί στην εμβέλεια του είναι πολυ απλη. τον ενδιαφερει για ενα συγκεκριμενο pc ή να μοιράζει internet σε ολο το σκαφος;

Δημοσ.

κοιτα δεν ζητας κατι πολυ εξεζητημενο. ενα access point που φανταζομαι θα πετας με καλωδια πανω τα 2 pc ενω το ασυρματο θα κανει associate στο wifi της εμβελειας του. νομιζω οτι τα περισσοτερα AP θα εχουν τη δυνατοτητα να δηλωσεις 3 hotspot που να γινεται αυτοματη συνδεση μολις εντοπιστουν.

Δημοσ.

απο την αλλη δεν ειναι και τοσο μεγαλη μανουρα μολις πιανεις λιμανι να συνδεεσαι ενα λεπτο στο wireless router σου και να κανεις associate με το εκαστοτε δικτυο, ετσι δεν ειναι; καθε ποτε αλλαζει λιμανια;

οσον αφορα την συσκευη που προτεινες γνωμη μου ειναι να δωσει κατι παραπανω και να αγορασει κατι καλυτερο, πχ ενα linksys

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...