Προς το περιεχόμενο

Μόνιμος κάτοικος Εξωτερικού - Γίνεται?

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους τελευταίους μήνες σκέφτομαι αρκετά συχνά, το ενδεχόμενο να πάω να μείνω Αμερική μόνιμα.

Δεν το έχω ψάξει καθόλου όσον αφορά τις τιμές στα προϊόντα τους, στα ενοίκια, στις δουλειές, κλπ.

Θα ήθελα να πάω Νέα Υόρκη. Από ότι έχω ακούσει, εκεί γενικότερα είναι πιο ακριβά όλα και πιο δύσκολα. Παρόλα αυτά δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω και αλλού αν αληθεύουν αυτά.

Αυτό που δεν ξέρω είναι κατά πόσο μπορεί κάποιος να μείνει εκεί. Τι συμβαίνει με πράσινη κάρτα και γενικότερα με τα διαδικαστικά.

Σαν απόφαση είναι δύσκολη οπωσδήποτε. Να αφήσεις οικογένεια, φίλους, συνήθειες, κλπ.

Είναι όμως δύσκολα και τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα και θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο. Αν σκεφτεί κάποιος ότι μία ζωή την έχει και αυτή θα είναι για τουλάχιστον 5 χρόνια, δύσκολη και με πολύ φτώχεια, είναι ένας καλός λόγος να το σκεφτεί λίγο διαφορετικά.

Όποιος γνωρίζει κάτι από τα παραπάνω, ας βοηθήσει παρακαλώ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μπορείς να διαβάσεις πληροφορίες σχετικά στο site που διατηρώ:

http://www.diavatirio.com/usa.php

Η μετανάστευση στις ΗΠΑ χωρίς συγγενή εκεί είναι δύσκολη και μακροχρόνια υπόθεση. Δες το γράφημα στο τέλος της σελίδας του link (http://www.diavatirio.com/usa_assets/immigration-764383.jpg) - θα σου δώσει μια εικόνα.

Τους τελευταίους μήνες σκέφτομαι αρκετά συχνά, το ενδεχόμενο να πάω να μείνω Αμερική μόνιμα.

Δεν το έχω ψάξει καθόλου όσον αφορά τις τιμές στα προϊόντα τους, στα ενοίκια, στις δουλειές, κλπ.

Θα ήθελα να πάω Νέα Υόρκη. Από ότι έχω ακούσει, εκεί γενικότερα είναι πιο ακριβά όλα και πιο δύσκολα. Παρόλα αυτά δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω και αλλού αν αληθεύουν αυτά.

Αυτό που δεν ξέρω είναι κατά πόσο μπορεί κάποιος να μείνει εκεί. Τι συμβαίνει με πράσινη κάρτα και γενικότερα με τα διαδικαστικά.

Σαν απόφαση είναι δύσκολη οπωσδήποτε. Να αφήσεις οικογένεια, φίλους, συνήθειες, κλπ.

Είναι όμως δύσκολα και τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα και θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο. Αν σκεφτεί κάποιος ότι μία ζωή την έχει και αυτή θα είναι για τουλάχιστον 5 χρόνια, δύσκολη και με πολύ φτώχεια, είναι ένας καλός λόγος να το σκεφτεί λίγο διαφορετικά.

Όποιος γνωρίζει κάτι από τα παραπάνω, ας βοηθήσει παρακαλώ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σαν απόφαση είναι μια απόφαση: το θες πραγματικά και πιστεύεις ότι αξίζει; Το κάνεις. Κολλάς κάπου; Δεν το κάνεις. Τώρα, για τα διαδικαστικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω όσον αφορά στις ΗΠΑ -δεν το έχω ψαξεί για εκεί. Βάλτα κάτω, σκέψου τι θες και εφ' όσον είσαι σίγουρος για την απόφασή σου, go4it. Αν αντέχεις, για φίλους και οικογένεια υπάρχει και το Skype -αν και κατά βάση είναι ανάλογα τον άνθρωπο...

Δημοσ.
Αν αντέχεις, για φίλους και οικογένεια υπάρχει και το Skype -αν και κατά βάση είναι ανάλογα τον άνθρωπο..

Χωρίς να θέλω να απαξιώσω κάτι, είναι το τελευταίο που με απασχολεί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...