zoug100 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Καλημερα.Θα ηθελα να σας πω κατι περιεργο που μου συμβαινει και θα ηθελα γνωμες.εγραψα πριν λιγες μερες 4 cd με ποδοσφαιρικους αγωνες (avi) για ενα φιλαρακι o οποιος δεν εχει υπολογιστη και θα τους εβλεπε σε dvd player επιτραπεζιο.με πηρε λοιπον ο φιλος μου χτες τηλεφωνο ναπαω απο το σπιτι του γιατι υπηρχε το εξης προβλημα με τα cd. σε 3 απο τα 4 cd οι αγωνες ηταν μισοι.δηλαδη εβαζε εναν αγωνα και ξαφνικα ο αγωνας κοβοταν στο 65ο λεπτο πχ και αρχιζε ο επομενος καπακι ο οποιος κ αυτος σταματουσε ξαφνικα στο 70ο λεπτο πχ.δηλαδη με λιγα λογια οι αγωνες ηταν μισοι. σε καθε cd εχει μεσα 2 η 3 αγωνες. πηρα λοιπον και εγω τα cd νομιζοντας πως καποιο λαθος θα εκανα κατα την εγγραφη τους και τα εφερα σπιτι μου να τα τσεκαρω και εγω. και μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωσα οταν ταεβαλα στο pc μoυ να παιξουν πως σε εμενα οι αγωνες ηταν ολοκληροι και δεν κοβονταν. Μπορει καποιος φιλος να μου πει τι στο καλο συμβαινει?το dvd player του φιλου ειναι καινουργιο.να πω δηλαδη οτι ηταν παλιο... Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.αν μπορει καποιος φιλος ας βοηθησει.
TheELF Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Πρώτον άλλο pc άλλο DVD"φέτα", αλλά κυρίως ένα δισκάκι πολύ πιο εύκολα θα παίξει στην συσκευή στην οποία έγινε η εγγραφή.Δοκίμασε να κάνεις την εγγραφή με όσο το δυνατό χαμηλότερη ταχύτητα.Αν έχεις την δυνατότητα δοκίμασε και διάφορες μάρκες από δισκάκια.
micos000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μπορείς να μας πεις πως έγραψες τα cd και αν εννοείς dvd αντί για cd; Έβαλες τα avi σε ένα δισκάκι όπως είναι ή έκανες κάποιου είδους μετατροπή (π.χ. σε dvd-video ή σε vcd). Αν έκανες μετατροπή, με ποιό πρόγραμμα; Επίσης, αν έβαλες τα avi όπως είναι σε cd δεδομένων, γιατί δεν τα έβαλες σε ένα dvd όλα μαζί; 4cd είναι το πολύ 2.8GB, οπότε χωρούσαν άνετα σε ένα dvd δισκάκι. Τέλος, πόσους αγώνες έβαλες σε ένα δισκάκι; Αν υποθέσω ότι ένα αγώνα είναι γύρω στα 90 λεπτά και έκανες μετατροπή σε dvd-video, δεν θα έπρεπε να βάλεις πάνω από έναν αγώνα, άντε με το ζόρι δύο αγώνες, σε ένα δισκάκι. Προσπάθησε να μην υπερβαίνεις τις 2 ώρες σε ένα dvd-video.
micos000 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μπορείς να μας πεις πως έγραψες τα cd και αν εννοείς dvd αντί για cd; Έβαλες τα avi σε ένα δισκάκι όπως είναι ή έκανες κάποιου είδους μετατροπή (π.χ. σε dvd-video ή σε vcd). Αν έκανες μετατροπή, με ποιό πρόγραμμα; Επίσης, αν έβαλες τα avi όπως είναι σε cd δεδομένων, γιατί δεν τα έβαλες σε ένα dvd όλα μαζί; 4cd είναι το πολύ 2.8GB, οπότε χωρούσαν άνετα σε ένα dvd δισκάκι. Τέλος, πόσους αγώνες έβαλες σε ένα δισκάκι; Αν υποθέσω ότι ένα αγώνα είναι γύρω στα 90 λεπτά και έκανες μετατροπή σε dvd-video, δεν θα έπρεπε να βάλεις πάνω από έναν αγώνα, άντε με το ζόρι δύο αγώνες, σε ένα δισκάκι. Προσπάθησε να μην υπερβαίνεις τις 2 ώρες σε ένα dvd-video.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.