d.savvas Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 καλημερα σε ολους απο χτες παιδευομαι πανω απο 5 ωρες εχω παρει ενα belkin router και την ασυρματη καρτα δυκτιου που εχει απο την μανα του ο router και μπηκα κανονικα στην φαση του ασυρματου internet Αν και ειμαι ψιλοασχετος με τα δυκτια αφου συνδεθηκα κανονικα πηγα να βαλω ενα password με wpa2psk για να εχω μια ασφαλεια στον router μου . Oταν το βαζω δεν εχω ασυρματη συνδεση στο ιnternet Εχω αλλαξει password εχω κανει reset τον router τιποτα .Ετσι το εχω ξεκλειδωτο. Μηπως χρειαζεται κατι αλλο που δεν το χω κανει εκτος απο το να δηλωσω wpa2psk και να βαλω απλα ενα password??? Σας παρακαλω βοηθηστε με εχω φρικαρει πειτε μου εναν τροπο να εχω μια υποτιποδη ασφαλεια.. Σας ευχαριστω
_Anonymous_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μαλλον η καρτα σου δεν ειναι συμβατη με αυτο το κλειδωμα α) προσπαθησε να βρεις πιο καινουργιους drivers για την ασυρματη καρτα δικτυου σου β) Δοκιμασε με πιο χαμηλο κλειδωμα WPA σκετο ας πουμε που θα κλειδωθεις στα σιγουρα, αλλα με την υποψια οτι απο wpa2 και κατω, σπανε οι κωδικοι
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 υποτιθεται οτι το wpa ψιλοσπαει.τωρα να βρεθει καποιος εκει να το σπασει το θεωρω λιγο απιθανο.σιγουρα ο αλλος θα εχει δικο του ιντερνετ αμα ξερει να σπαει wpa.αν ηταν wep θα λεγα οκ.ουτε εταιρεια ειναι με μυστικα.οποτε οπως ειπε ο anonymoyς αλλαξε drivers δοκιμασε αλλο κλειδωμα πχ wpa η αν εχει διαλεξε wpa/wpa2 .αν εχει στο wpa2 να διαλεξεις tkip η aes δοκιμασε τα και τα 2.I hate belkin.και τελευταια λυση κοιτα για κανα firmware update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.