hoopster Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Καλησπέρα , σκέφτομαι να αγοράσω ένα resseler πακέτο φιλοξενίας όμως έχω μια απορία , και καλά αν αγοράσω ένα resseler hosting πακέτο θα μπορώ να φιλοξενώ πολλά web sites μοιράζοντας τον χώρο και τη κίνηση δεδομένων όπως επιθυμώ για το καθένα, όμως τι γίνεται με τα ονόματα ; Θα πρέπει να αγοράσω και κάποιο πακέτο domain resseler ή δε ξέρω γώ πως λέγεται ; Ευχαριστώ
lion2486 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Απ' ότι ξέρω, δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις ένα πακέτο domain reseller (και είναι αρκετά ακριβά) αλλά μπορείς να φιλοξενείς τα domain σου σε άλλες εταιρίες απλά.
trilos021 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 φίλε μου έχω κάνει κ εγώ αγορά ενός resseler πακέτου από την tophost και μου έδωσαν gold account στο papaki.gr που ουσιαστικά σ δίνει τη δυνατότητα να γίνεις resseler domain names.ψάξτο γιατί αρκετές εταιρίες κάνουν κάτι παρόμοιο...
platongr Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Για τα domains, συνεργάζεσαι με την ίδια εταιρεία που θα πάρεις το reseller ή με κάποια άλλη και τα κλείνεις 1-1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.