Προς το περιεχόμενο

Tι γίνεται στην Ελλάδα με τους σκληρούς?

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχεται αναρωτηθει αλλα οποτε εχετε παρει σκληρο δισκο δεν ερχεται

συνηθως σε official BOX οπως θα έπρεπέ.Εγω συγκεκριμένα πήρα αυτόν που της φώτο αλλά βέβαια σε ένα χύμα κουτί όπως παντα του eshop αντί για αυτή την συσκευασία..

wd_caviar-black.jpg

Ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο ?

Δημοσ.

Σιγουρα η υποθεση αυτη εχει και πονεμενες πτυχες μιας και εχω διαβασει οτι εχουν αγοραστει τετοιοι δισκοι απο Πλαισιο με περιεχομενα μεσα...:devil::devil::devil: Ευτυχως χωρις...να το χρεωσουν....:cry::cry::cry:

Δημοσ.

Μηπως απλως αγοραζεις ΟΕΜ συσκευασιες? Για ποιο λογο να θες να πληρωσεις εξτρα για το κουτι που αμεσως θα πεταξεις?

Δημοσ.

Εχω παρει παρα μα παρα πολλους σκληρους απο e-shop 2,5'' + 3,5 ''και ολοι ηρθαν χυμα...Το box ολο και κανα καλωδιο μπορει να εχει ολο και καποιο εγγραφο σιγουρα θα εχει και γενικα οι τιμες ειναι οι ιδιες με ευρωπη ακομα και στην χυμα συσκευασία...Ειναι νομιμο αυτο?

Δημοσ.
Μηπως απλως αγοραζεις ΟΕΜ συσκευασιες? Για ποιο λογο να θες να πληρωσεις εξτρα για το κουτι που αμεσως θα πεταξεις?

Το θεμα δεν ειναι μονο το κοστος του κουτιου αλλα και η αξιοπιστια κατα ποσο ειναι καινουργιος ενας δισκος σε τετοια συσεκυασια..

Δημοσ.
Σιγουρα η υποθεση αυτη εχει και πονεμενες πτυχες μιας και εχω διαβασει οτι εχουν αγοραστει τετοιοι δισκοι απο Πλαισιο με περιεχομενα μεσα...:devil::devil::devil:

Τι περιεχομενα?

Δημοσ.
Τι περιεχομενα?

Δεν θυμαμαι ακριβως αλλα υπαλληλοι ειχαν βαλει μεσα κατι και ξεχασαν να τα σβησουν και ξαναβαλαν τον δισκο στο ραφι για πουλημα.

Κοιτα τι ειχα παθει εγω με cd ...

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=151939&highlight=%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%82

Δημοσ.

Tablet τα ΟΕΜ και bulk προϊόντα υπάρχουν πάρα πολύ καιρό και κοστίζουν αρκετά φθηνότερα. ΟΛΑ είναι official. Αν εσύ θες κουτάκια, σακουλίτσες και φυλλαδιάκια, πληρώνεις παραπάνω και αγοράζεις.

@Γιαννη

Άλλο πράγμα αναρωτιέται ο tablet.

Tablet τελικά τον παρήγγειλες τον mac ή ακόμα ψάχνεις;

Δημοσ.
Tablet τα ΟΕΜ και bulk προϊόντα υπάρχουν πάρα πολύ καιρό και κοστίζουν αρκετά φθηνότερα. ΟΛΑ είναι official. Αν εσύ θες κουτάκια, σακουλίτσες και φυλλαδιάκια, πληρώνεις παραπάνω και αγοράζεις.

@Γιαννη

Για θυμησε μου γιατι λογω φτωχιας εχει εξασθενισει η μνημη μου...

Δημοσ.

@Γιαννη

Άλλο πράγμα αναρωτιέται ο tablet.

1ον Για Bρες μου bulk συσκευασια σε σκληρους (δεν ειναι οtι με νοιαζουν τα χαρτακια αλλα οι τιμες οπως τους πουλανε δεν εχουν διαφορα με τους bulk στην ευρωπη..

Αρα χρεωνουν BULK τους ΟΕΜ

2ον Τον ΜΑC φιλε μου τον εχω παραγγειλει εδω και καιρο απο multirama αλλα τα 17αρια κανουν κανα μηνα + να ερθουν :mad:

Υ.Γ Eπισης εμενα ελεγε bulk και ηρθε χυμα....

---------- Προσθήκη στις 15:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:59 ----------

Οπως επισης πηρα και αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.301698 που λεει bulk και ηρθε επισης χυμα...

Δημοσ.

Τα χεις μπερδέψει λίγο. Στην ουσία Bulk = OEM (δεν έχουν παρελκόμενα). Retail λέγονται αυτοί με κουτάκι.

Δημοσ.

Bulk = Σακουλακι / Διαφανες κουτι

Retail Box = Συσκευασια και πολλες φορες μεγαλυτερη εγγυηση.

Μην αγχωνεσαι ομως, ακομα και τους Constellation σε Bulk μου τους εστειλαν.

p1260081.jpg

Δημοσ.

box=retail, αυξημένη τιμή, περιέχει συνήθως βίδες, οδηγίες τοποθέτησης κλπ

bulk=oem έκδοση (σε σακουλάκι), υποτίθεται ότι πηγαίνουν σε κατασκευαστές pc, πρακτικά προτιμώνται από τους εισαγωγείς λόγω χαμηλότερου κόστους. Πάντως doa έχω δει μπόλικα και στις 2 περιπτώσεις, και μάλιστα προσφατα είδα σφραγισμένο retail με 40% health και το "κοντέρ" να έχει γράψει κάπου 300 μέρες λειτουργίας :shock: :shock: (προφανώς refurbished, τώρα από ποιό γατόνι..) άρα ούτε το κουτί διασφαλίζει.

Δημοσ.

Mπορει να μου βρει καποιος box σκληρο απο ελλαδα?

Να συγκρινουμε τιμες με ΟΕΜ και ξαναλεω οτι πουλανε τους ΟΕΜ με τιμη ΒΟΧ

το οποιο ειναι παρανομο..

Υπαρχει καποια σχετικη νομοθεσια?

Δημοσ.

Ελευθερο εμποριο εχουμε, οι τιμες ειναι κατι που δεν ελεγχεται.

Αυτο θα γινοταν αν ελεγαν BOX και σου εστελναν Bulk.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...