Προς το περιεχόμενο

προβληματαρα με WIN7+panda inter secur

gap-goup

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλημερα εχω σοβαρο προβλημα

μετα απο ενα format στο σκληρο δισκο και επανεγκατασταση του win7-64bit προσπαθω να εκγαταστησω το internet security 2010 .

Παρολα αυτα μετα την εγκατασταση κ ενεργοποιηση του προιοντος ο υπολογιστης "παγωνει" και καμια λειτουργια δεν ειναι διαθεσιμη,παρα μονο αν μεταβω σε safe mode και απεγκαταστησω το inter secur 2010.

παντως , σε safe mode εμφανιζεται το παρακατω warning το οποιο εστειλα και σε PANDA για βοηθεια

οποιος εχει καμια ιδεα ας βοηθησει

Υπογραφή προβλήματος:

Όνομα συμβάντος προβλήματος: BlueScreen

Έκδοση λειτουργικού συστήματος: 6.1.7600.2.0.0.768.3

Αναγνωριστικό τοπικών ρυθμίσεων: 1032

Πρόσθετες πληροφορίες για το πρόβλημα:

BCCode: 124

BCP1: 0000000000000000

BCP2: FFFFFA8002B67038

BCP3: 0000000000000000

BCP4: 0000000000000000

OS Version: 6_1_7600

Service Pack: 0_0

Product: 768_1

Αρχεία για την περιγραφή του προβλήματος:

C:\Windows\Minidump\050710-20390-01.dmp

C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-23859-0.sysdata.xml

Ανάγνωση της δήλωσής μας προστασίας προσωπικών δεδομένων ενώ είστε συνδεδεμένοι:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0408

Εάν η ηλεκτρονική δήλωση απορρήτου δεν είναι διαθέσιμη, διαβάστε τη δήλωση απορρήτου χωρίς σύνδεση:

C:\Windows\system32\el-GR\erofflps.txt

• Moderators
Δημοσ.

Μια μπλε οθονη μπορει να προερχεται ειτε απο hardware προβλημα ειτε απο software.Απο hardware πως πας?Ολα τα parts ειναι οκ?Ram,σκληροι,gpu,cpu,θερμοκρασιες,overclocking κλπ κλπ.

Το συγκεκριμενο προβλημα εχει προκυψει μια φορα ή καθε φορα που προσπαθεις να το ενεργοποιησεις κολλαει?Αλλες φορες εχεις παρατηρησει παρομοιο προβλημα χωρις το internet security 2010?

Δημοσ.

ειμαι οκ σε ολα hard +soft

το θεμα ειναι οτι μολις παω ν α εγκατ PAnda τοτε ολα κολλανε

πριν το format δουλευε ΟΚ

• Moderators
Δημοσ.
ειμαι οκ σε ολα hard +soft

Αν οντως ισχυει το παραπανω,τοτε το γιατι δεν αλλαζεις το panda μια και απ οτι φαινεται εκ πρωτης οψεως αυτο προκαλει το προβλημα?

• Moderators
Δημοσ.
τι εννοεις να πεταξω 70ευρος για πλακα????

τοτε τι προσφερει η panda?????

Αν το εχεις αγορασει αλλαζει το θεμα.Αν θελεις ανεβασε καπου τα minidumps και το kernel dump για να τα παρα και να τα αναλυσω μηπως βγει ακρη απο κει.Εισαι απολυτως σιγουρος πως δεν υπαρχει προβλημα hardware ετσι?Γιατι αν τελικα υπαρχει,η παραπανω αναλυση ειναι αχρηστη καθως δεν θα δειξει τιποτα.

Δημοσ.

Επίσης επειδή νομίζω οτι μάλλον μόνο το Panda φταίει, επικοινωνείς με το greek support, φαντάζομαι θα έχει. Δεν είναι μικρή εταιρεία, αλλά τέτοια προβλήματα και σε μένα εμφάνισε 2 φορές που το δοκίμασα.

Δημοσ.

boys το θεμα λυθηκε

απλα κατεβασα την τελ εκδοση του και την εγκατεστησα-φυσικα μετα απο αιτημα στο support.

το θεμα ειναι οτι οι οδηγοι προγραμματων εμφανιζουν ασυμβατοτητα σε καινουργια λογισμικα και hardw

ευχαριστω για το ενδιαφερον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...