Προς το περιεχόμενο

Αναλγητικά και αλλες ιστοριες.

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ibuprofen με καφεΐνη λέμε, το μέλλον.

Είναι ένα Αυστριακό (RatioDolor) και ένα Γερμανέζικο (Thomapyrin) που σπάνε κόκκαλα μιλάμε, ξυπνάς με χαγκόβε, πίνεις ένα και σε 5-10 λεπτά είσαι έτοιμος για τον επόμενο γύρο.

Επίσης αυτό το "σκας το φυστίκι" του φρηντάμπα με έκανε και γέλασα, ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΦΡΗΝΤΑΜΠΑ.

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επ, όχι μάνες. Άμα είναι να πιάσουμε Lonarid N και άλλα με οπιοειδή, περνάμε σε άλλη κατηγορία.

Κατατά, με τα 10 μιτζι του lonarid, δεν έχω μαστουρώσει ποτέ, ούτε μου έφτιαξε την ημικρανία.

Τσάμπα αίγλη.

Δημοσ.

10079350277.jpg

dafalgan αμα παρεις ενα τετοιο του 1γρ και δεν πονας η εχεις πυρετο, σε πιανει μια γλυκια νυστα αλλο πραμα

F30bis.jpg

η κωδεινη ειναι καλο πραμα;

Δημοσ.

η κωδεινη ειναι καλο πραμα;

Είναι οπιούχο ναρκωτικό και προκαλεί εθισμό σε συνεχή χρήση.

Δημοσ.
Είναι οπιούχο ναρκωτικό και προκαλεί εθισμό σε συνεχή χρήση.

α γι αυτο ειναι μονο με συνταγη γιατρου αυτο :-(

Δημοσ.

ανάλογα την περιεκτικότητα σε codeine ειναι το αν θελει συνταγη ή οχι.

με normal χρηση (1-2 φορες τον μηνα οταν με πιανει ημικρανια) δεν εθιζεσαι.

Δημοσ.

Ε, εξαρτάται αυτό. Εγώ ξέρω κοπελιά, πρώην τζάνκι, που άμα φάει τέτοιο, της έρχεται η όρεξη για τα βαριά που έκανε πριν από 10-15 χρόνια.

Δημοσ.
ανάλογα την περιεκτικότητα σε codeine ειναι το αν θελει συνταγη ή οχι.

με normal χρηση (1-2 φορες τον μηνα οταν με πιανει ημικρανια) δεν εθιζεσαι.

30mg ελεγε οτι εχει

---------- Προσθήκη στις 17:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:34 ----------

Με άλλα λόγια, "ΑΠΛΩΣ ΚΑΛΟ;;;; ΣΠΕΡΝΕΙ!!!!!!!!!!"

ασε τοτε καλυτερα γτ θα καταληξω εθισμενη :lol:

Δημοσ.

εχω και πιο βαρια οπιουχα στην ακρη αν ειναι να την ακουσω, εδω και κανα χρονο τα χω ακομα στο συρταρι και δεν τα εχω αγγιξει...δεν ξερω δεν ειμαι τοσο fan

Δημοσ.

Πάντως εγώ σε ένα πονόδοντο (που μετατράπηκε σε απονεύρωση) έπαιρνα Mesulid ανά 12 ώρες και δεν ένιωσα καμία παρενέργεια. Το μοναδικό φάρμακο που μ' έπιασε, ακόμα κι εμένα που είχα 10 χρόνια να πιω ασπιρίνη οπότε δεν έχω αποκτήσει "ανοχή" πουθενά.

Ακετυλοσαλικυλικό οξύ και μ@λακίες..

Δημοσ.

Σε αντίστοιχη φάση εγώ βαρούσα ενέσεις ξυλοκαΐνης στα ούλα μου και μπορώ να πω πως ο πόνος που με οδήγησε σε αυτό ήταν φέηλ μπροστά στην απονεύρωση.

Δημοσ.

Καλά η ξυλοκαϊνη είναι μάλλον αναισθητικό, όχι παυσίπονο. :P

Είχα κάνει μία επέμβαση στο λαιμό, είχε παραλύσει το σύμπαν, απαισιότατη εμπειρία το να μη μπορείς να ελέγξεις τον μισό λαιμό και την κατάποση που οδηγούσαν αυτόματα σε τάση προς εμετό και ανταλλαγή χριστοπαναγίτσων με τον γιατρό.

Δημοσ.
Σε αντίστοιχη φάση εγώ βαρούσα ενέσεις ξυλοκαΐνης στα ούλα μου και μπορώ να πω πως ο πόνος που με οδήγησε σε αυτό ήταν φέηλ μπροστά στην απονεύρωση.

καταλαβες απο δω ο κυριος γιατρος εχει προσβαση στο καλο το πραμα και το κραταει για την παρτη του.

καμια φορα οταν ο πονος ειναι σφαχτης η παραλυση ειναι η μονη λυση.

για πονους περιοδου (πολυ δυνατους) υπαρχει κατι εξειδικευμενο;

(3 σπασμολυτικα και 3 γομαρια 1000mg απ αυτα που ποσταρα αλλα χωρις την κωδεινη και ακομα ποναγα. καπου εκει σταματησα τα παυσιπονα και αρχισα τα αντισυλληπτικα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...