marantonis Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Λοιπον, τα ντεπον εχουν παψει πια να βοηθαν και τοσο. Θελω κατι πιο δραστικο. Για πειτε. Μετα τις εξετασεις (Πανελλαδικες) θα αρχισω να πηγαινω σε γιατρους, για τους πονους στο δοντι μου, το ποδι μου, το κεφαλι μου, τον αυχενα μου και ο,τι αλλο προκυψει. Αλλα θελω κατι μεχρι τοτε. Τι να παρω; Σκεφτηκα mesulid, αλλα εχω δημιουργησει ηδη προβλημα στο συκωτι μου απο αλκοολ και Depon, επομενως ειναι αρκετα επικινδυνο.
Freakster Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 σε άλλα θέματα νευριάζω που διαβάζω πήγαινε στο γιατρό για ψύλλου πήδημα αλλά εδώ.. Ριλι; έχεις ζημιά στο συκώτι, πίνεις αλκοολ και θες να σου προτείνουμε αναλγητικά για πόνους που νιώθεις παντού;
evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μηπως να πας κανα γιατρο και να κοψεις ποτα λιπαρα και παυσιπονα; οσο περισσοτερα παυσιπονα παιρνεις τοσο δεν σε πιανουν. ειναι οι εξετασεις πιο σημαντικες απο την υγεια σου; τι ωραια να περασεις στο πανεπιστημιο αλλα να μην εχεις συκωτι
marantonis Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 O House παιρνει Vicodin. Και -βασει των τελευταιων επεισοδιων- πλεον τενει προς τον αλκοολισμο. Καποιος κοπιαρει
marantonis Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 wtf είσαι 17-18 και έχεις πρόβλημα με το αλκοόλ?? 18. Με βοηθα.
evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 wtf είσαι 17-18 και έχεις πρόβλημα με το αλκοόλ?? οπως οι αγγλοι που στα 21 εχουν κανει ηδη μια θεραπεια αποτοξινωσης και ειναι ηδη στους αα
CtrlFreak Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 18. Με βοηθα. Όντως σε βοηθά να κάψεις το συκώτι σου... ---------- Προσθήκη στις 19:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:43 ---------- οπως οι αγγλοι που στα 21 εχουν κανει ηδη μια θεραπεια αποτοξινωσης και ειναι ηδη στους αα Λαμπρό παράδειγμα, εγώ λέω να το κάνουμε και μεις.....
freedubus Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ΜΣΑΦ+αλκοόλ=τοξική βόμβα για ήπαρ,στομάχι. Το mesulid ακόμα να απαγορευτεί; Απορώ γιατί είναι τόσο δημοφιλές.
The_Judas Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ΜΣΑΦ+αλκοόλ=τοξική βόμβα για ήπαρ,στομάχι.Το mesulid ακόμα να απαγορευτεί; Απορώ γιατί είναι τόσο δημοφιλές. Γιατί να απαγορευτεί συγκεκριμμένα το mesulid; Ολα τα ΜΣΑΦ άλλωστε τις ίδιες παρενέργειες έχουν πάνω-κάτω. Κανένας γιατρός δεν τα προτείνει για συνεχή χρήση, δεν είναι καραμέλες.
freedubus Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Το λέω γιατί το mesulid έχει γενικά πολύ άσχημη φήμη, πολύ έντονη ηπατοτοξική δράση, απαγορευμένο σε πολλές χώρες κτλ.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Το μεσουλιδ κάνει έρωτα και στα νεφρά εκτός από το συκώτι. Σε ένα πονόδοντο που είχα, μετέφερε τον πόνο από το στόμα στα νεφρά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.