Προς το περιεχόμενο

Επανεγκατάσταση windows 7 σε toshiba satellite L500??

agelosLX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει από τα συγκεκριμένα laptops...αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το συγκεκριμένο λαπτοπ το αγόρασα προ 2 ημερών από το πλαίσιο και ερχόταν με Windows 7 64bit Home. Το θέμα τώρα είναι ότι εγώ καταλάθος όταν το άνοιξα πρώτη φορά και έκανα την εγκατάσταση των windows έβαλα την αγγλική γλώσσα, ενώ θέλω ελληνικά καθώς δεν προορίζεται για μένα. Πώς θα μπορούσα να το αλλάξω αυτό?? Γνωρίζω ότι θέλει να ξαναπεράσω από την αρχή τα windows αλλά πως στο καλό το κάνω αυτό??? Δοκίμασα αυτά που λένε ότι κρατάς πατημένο το 0 και το ανάβεις μετά κλπ αλλά δεν γίνεται...

Ευχαριστώ!:-D

Δημοσ.

εγω δεν θελω να σε ξενερωσω αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα πλεον.αφου κρατηθηκε η αδεια στα αγγλικα ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ.απλα συμβιβασου με την ιδεα των αγγλικων τωρα η βαλε σπασμενα ελληνικα.δεν παιζει αλλη λυση

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να μου πει κάποιος που γνωρίζει από τα συγκεκριμένα laptops...αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Το συγκεκριμένο λαπτοπ το αγόρασα προ 2 ημερών από το πλαίσιο και ερχόταν με Windows 7 64bit Home. Το θέμα τώρα είναι ότι εγώ καταλάθος όταν το άνοιξα πρώτη φορά και έκανα την εγκατάσταση των windows έβαλα την αγγλική γλώσσα, ενώ θέλω ελληνικά καθώς δεν προορίζεται για μένα. Πώς θα μπορούσα να το αλλάξω αυτό?? Γνωρίζω ότι θέλει να ξαναπεράσω από την αρχή τα windows αλλά πως στο καλό το κάνω αυτό??? Δοκίμασα αυτά που λένε ότι κρατάς πατημένο το 0 και το ανάβεις μετά κλπ αλλά δεν γίνεται...

μαγκα εδω εισαι http://windows7center.com/tutorials/how-to-download-and-install-windows-7-beta-language-packs-mui-packs/

Δημοσ.

@agelos

Αν έχεις έκδοση ανώτερη από home premium κοίταξε τα παρακάτω (λίγη αναζήτηση πάντα βοηθά)

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=339341

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=352739

Εναλλακτικά ζητάς τα recovery cds που αναφέρθηκαν νωρίτερα.

Δε σου προτείνω να βάλεις Μαϊμού windows για να μην έχεις προβλήματα με updates και κλειδώματα (ειδικά άμα είναι άλλος ο τελικός χειριστής). Πόσο μάλλον όταν έχεις ήδη πληρώσει τα αυθεντικά.

Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος , την γλωσσα την αλλαζεις και μεσα απο τις ενημερωσεις.

Εχει δυο κατηγοριες,τις σημαντικες και τις προτεινομενες.Στις προτεινομενες μπορεις να κατεβασεις το πακετο γλωσσας που σε ενδιαφερει και να τις "περασεις" χωρις φορματ.

---------- Προσθήκη στις 00:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:33 ----------

Αν δεν κανω λαθος , την γλωσσα την αλλαζεις και μεσα απο τις ενημερωσεις.

Εχει δυο κατηγοριες,τις σημαντικες και τις προτεινομενες.Στις προτεινομενες μπορεις να κατεβασεις το πακετο γλωσσας που σε ενδιαφερει και να τις "περασεις" χωρις φορματ.

Ουπς...

δεν διαβασα τα παραπανω link πριν ποσταρω......

Δημοσ.

Την άλλαξα τελικά με το vistalizer. Αν και ψιλοαργεί στο boot τώρα και βγάζει για λίγο μια γκρί οθόνη στο desktop για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να φορτώσει..μετά δουλεύει κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...