Προς το περιεχόμενο

Μήπως κανένας...

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πάλι έχω 1.8 εκκεντροφοράτο κιόλας...τώρα θα με πεί κάποιος τα γούστα πληρώνονται...ε δεν διαφωνώ αλλά όταν εμείς φτιάχναμε τέτοια αμάξια η βενζίνα είχε 0.85 το λίτρο... τώρα εδώ που έφτασε αρχίζει με έμμεσο τρόπο και σε αναγκάζει να το πουλίσεις για κανένα μικρότερο...

Εκεί που γέμιζα με 50ευρώ στην αρχή τώρα γεμίζω με 80 έλεος...πιες βόλτες μετά...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Μετά απο τη σουπα με το πουντακι (see signature, δεν ειχα πιει, δεν ετρεχα, ημουν μονος μου... αυτο θα πει βουτυροδρομος...:-()

12032010047.jpg

:fear:

• Moderators

12032010047.jpg

:fear:

Ναι οταν μου εξηγησεις πώς γινεται σε καμπη δρομου 20° να ξεκολλησει το πισω μερος ενω εχεις 3η στο κιβωτιο και πας με 70, ενω απο εκει εχεις ξαναπερασει και με 90 και με 110 και περνας καθημερινα, τοτε θα εξηγησω κι εγω πώς βρεθηκα στο δεντρο... :fear:

Αλλα εν πασει περιπτωσει, δεν ειναι αυτο το θεμα εδω...

Δε σε κατηγόρησα για κακό χειρισμό, απλά φαντάζομαι την στεναχώρια σου για το χαμένο GP.

...και την καλή σου τύχη που βγήκες από εκεί μέσα όρθιος.

Δε σε κατηγόρησα για κακό χειρισμό, απλά φαντάζομαι την στεναχώρια σου για το χαμένο GP.

Ναι οταν μου εξηγησεις πώς γινεται σε καμπη δρομου 20° να ξεκολλησει το πισω μερος ενω εχεις 3η στο κιβωτιο και πας με 70, ενω απο εκει εχεις ξαναπερασει και με 90 και με 110 και περνας καθημερινα, τοτε θα εξηγησω κι εγω πώς βρεθηκα στο δεντρο... :fear:

Ξεκόλισε το πίσω μέρος?...έχασες πίσω άξονα???... :shock:

• Moderators

Με μελανιες απο τη ζωνη βγηκα, και το χερι να ποναει αλλα να μην εχει παθει τιποτε αλλο. Σε 2 μερες περδικι ημουν. Αν ειχε και πλευρικους μαλλον θα ημουν περδικι ακομα γρηγοροτερα... Φυσικα η στεναχωρια ειναι μεγαλη, αλλα απο την αλλη λεω καλυτερα, γιατι θα ημουν αναγκασμενος να λουζομαι τα 80αλογακια του για καμια 10χρονια ακομα :P

Ναι αμε, ημιακαμπτος FTW :P

Και αναποδο εκανα, αλλα αντεδρασε ατσαλα...

• Moderators

Με μελανιες απο τη ζωνη βγηκα, και το χερι να ποναει αλλα να μην εχει παθει τιποτε αλλο. Σε 2 μερες περδικι ημουν. Αν ειχε και πλευρικους μαλλον θα ημουν περδικι ακομα γρηγοροτερα... Φυσικα η στεναχωρια ειναι μεγαλη, αλλα απο την αλλη λεω καλυτερα, γιατι θα ημουν αναγκασμενος να λουζομαι τα 80αλογακια του για καμια 10χρονια ακομα :P

Ναι αμε, ημιακαμπτος FTW :P

Και αναποδο εκανα, αλλα αντεδρασε ατσαλα...

Κάτι πρέπει να πάτησες, και να σου έφυγε, το έχω πάθει και γω σε δρόμο που ξέρω πολύ καλά, χωρίς να τρέχω, ξαφνικά είδα τον κώλο του αμαξιού να προσπαθεί να με προσπεράσει.... γενικά θέλει προσοχή, διότι λόγω κακής συντήρησης πολλά αμάξια γεμίζουν τους δρόμους λάδια και υδραυλικά υγρά...

Και αφού λες οτι αντέδρασε άτσαλα στο ανάποδο, κάτι τέτοιο θα πάτησες....

Αφού είσαι καλά εσύ, no worries, οι λαμαρίνες φτιάχνονται ή αντικαθίστανται...

Κάτι πρέπει να πάτησες, και να σου έφυγε, το έχω πάθει και γω σε δρόμο που ξέρω πολύ καλά, χωρίς να τρέχω, ξαφνικά είδα τον κώλο του αμαξιού να προσπαθεί να με προσπεράσει.... γενικά θέλει προσοχή, διότι λόγω κακής συντήρησης πολλά αμάξια γεμίζουν τους δρόμους λάδια και υδραυλικά υγρά...

Και αφού λες οτι αντέδρασε άτσαλα στο ανάποδο, κάτι τέτοιο θα πάτησες....

Αφού είσαι καλά εσύ, no worries, οι λαμαρίνες φτιάχνονται ή αντικαθίστανται...

+ η παντελής έλλειψη ηλεκτρονικών βοηθημάτων (πέρα του abs).

Είχα ξεχάσει τον VSA στο off πρίν κανα μήνα και πήγα να την πατήσω με παρεμφερή τρόπο.Παραδόξως,για εκείνα τα ~100 απερίγραπτα μέτρα ξύπνησε ο Ayrton Senna που κρύβω μέσα μου...

• Moderators
Δίκιο έχει ο Timour21, κάτι θα πάτησες και γλίστρισε. Αλλιώς με ένα ανάποδο θα είχες ισιώσει αμέσως.

Άτυχος είσαι :-(

Μπα, πεντακαθαρος ηταν ο δρομος απο λαδια και τα λοιπα. Ισως ειχε απομεινει χωμα γιατι τις αμεσως πρηγουμενες μερες ειχε βρεξει χωμα (κυριολεκτικα).

Βεβαια ηταν τοσο γλυστερος/γυαλοχαρτο, που αν δεις αυτοκινητο απο το αντιθετο ρευμα με αναμμενα φωτα, νομιζεις οτι ειναι βρεγμενος ο δρομος και καθρεπτιζει το φως...

+ η παντελής έλλειψη ηλεκτρονικών βοηθημάτων (πέρα του abs).

Είχα ξεχάσει τον VSA στο off πρίν κανα μήνα και πήγα να την πατήσω με παρεμφερή τρόπο.Παραδόξως,για εκείνα τα ~100 απερίγραπτα μέτρα ξύπνησε ο Ayrton Senna που κρύβω μέσα μου...

Αυτο να το πεις στις εταιρειες που επικαλουνται λογους κοστους και δεν βαζουν σε ολα τα αυτοκινητα στανταρ το ESP...

Παντως δεν ηταν η μονη φορα που εχει γλιστρησει αυτοκινητο, απλα ολες τις αλλες μαζευτηκε. Αυτη αντεδρασε ατσαλα οταν ξαναβρηκε προσφυση, γιαυτο και βρεθηκα ιπταμενος πανω στη μαντρα μετα απο το δεντρο...:-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...