Προς το περιεχόμενο

Μήπως κανένας...

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κομμένες οι ό,τι να'ναι βόλτες.

Μόνο οι απαραίτητες μετακινήσεις. Σχολή, supermarket, άντε και καμιά τσάρκα για βρώμικο μια στο τόσο. Για καφέ με τα πόδια, για μικροδουλειές (λογαριασμούς, τράπεζες, κλπ) επίσης με τα πόδια. Γύρω στα 60€ το μήνα, μέχρι 80€ έχει πάει το πολύ (1400άρι). Καλύτερα στις πουτά**ς παρά σε βενζίνες. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

έ δεν είναι τόσο μεγάλοι ή με πλάτος(πολλές λωρίδες) όπως της ελλάδας και δεν θέλουμε π.χ. πολλή ώρα για να πάμε στην δουλειά ή σχολείο...

STFW? Εκεί που έκανα τη δουλειά μου με 10 ευρώ τώρα χρειάζομαι 20. Λεπτομέρειες.

Ας είναι καλά η δουλειά που έχει περιορίσει σημαντικά τον ελεύθερο χρόνο :lol:

Έχω κλάψει με τη βενζίνα.

STFW? Εκεί που έκανα τη δουλειά μου με 10 ευρώ τώρα χρειάζομαι 20. Λεπτομέρειες.

Ας είναι καλά η δουλειά που έχει περιορίσει σημαντικά τον ελεύθερο χρόνο :lol:

Έχω κλάψει με τη βενζίνα.

autobahn φίλε;;;

εδω και λιγα χρονια σταματησαν και τις κοντρες και τις συναντησεις στα γνωστα μερη...λογο βενζινης κ γενικοτερα βολτες για να περναει η ωρα θα κανουμε?

Νομίζω πάνε αυτά...σχεδόν κανένας δε τα κάνει πλέον..βόλτες άσκοπες...αν και πολλές φορές έπιασα τον εαυτό μου να λέω αύριο θα πάρεις το λεοφορείο...αλλά όταν έρθει η ώρα πάλι στο αμάξι μπαίνω... :P

• Moderators

Μετά απο τη σουπα με το πουντακι (see signature, δεν ειχα πιει, δεν ετρεχα, ημουν μονος μου... αυτο θα πει βουτυροδρομος...:-(), και επειδη το καημενο το Lancia Dedra 1.8 της οικογενειας μπορει να εχει ψυχη και γκαζι και ηχεια, αλλα επειδη εχει και μεση καταναλωση πανω απο 15 λιτρα/100km στη πολη, δυστυχως πλεον το χρησιμοποιω μονο για τις εξοδους και τα βραδινα μαθηματα. Βεβαια εκει, κανω και 2 γυρες παραπανω (ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, για δικη μου ευχαριστηση, οχι για ποζεριά) ακουγοντας μουσικη και οδηγωντας.

Αλλα καθημερινα ποδηλατακι->μετρό->λεωφορειακι με 18 ευρω το μηνα, τελεία παύλα.

Κι εγω καποτε τις εκανα συχνοτερα τις ασκοπες βολτες τωρα ομως τις περιορισα γιατι δεν βγαινει.1400αρι εχω κι εγω.Χαλαγα περιπου ενα 20ευρω την βδομαδα και τωρα προσπαθω να το φτασω παλι εκει(τωρα χαλαω κανα 30αρι) κοβοντας ασκοπες μετακινησεις αλλα δεν παει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...