mynam3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Γινεται αυτο με καποιον τροπο?Π.χ αν εσυ με εχεις φιλο, να μην μπορεις να δεις του φιλους μου Επισης επειδη εχει αρχισει να με εκνευριζει...Μπορουμε να μη χρειαζεται αν πατησουμε καποιο like σε τραγουδι η φωτογραφια, να μην χρειαζετε να παμε με το χερι και να τα σβησουμε;
aghahowa Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Λογαριασμός > Ρυθμίσεις Απορρήτου > Πληροφορίες Προφίλ
Sir Pretender Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Για το δεύτερο έχω δυστυχώς την εντύπωση ότι γίνεται μόνο χειροκίνητα. Κι εμένα μου 'χει σπάσει τα νεύρα από τη μία αλλά από την άλλη, κρατάω να εμφανίζονται (δεν διαγράφω δηλαδή) μόνο αυτά που θέλω να εμφανίζονται.
Dark_Sage Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ρε παιδια κατι σχετικά off-topic, άλλαξα (που να μην άλλαζα) το Info μου με κάτι νέες ρυθμίσεις που μου πρότεινε το facebook, και έχει αλλάξει τελειώς το Layout της info καρτέλας. Που στο καλό ειναι τα γκρουπάκια που είμαι μέλος? Μόνο τα fan pages βλέπω
benign Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Γινεται αυτο με καποιον τροπο?Π.χ αν εσυ με εχεις φιλο, να μην μπορεις να δεις του φιλους μου Επισης επειδη εχει αρχισει να με εκνευριζει...Μπορουμε να μη χρειαζεται αν πατησουμε καποιο like σε τραγουδι η φωτογραφια, να μην χρειαζετε να παμε με το χερι και να τα σβησουμε; Ο μονος τροπος ειναι να φτιαξεις ενα καινουργιο γκρουπ φιλων.Του δινεις ενα ονομα,πχ. εγω εχει βαλει special και εκει ρυθμιζεις μεσα απο τις ρυθμισεις του απορρητου να τους βλεπεις μονο εσυ. Αλλα,και εδω ειναι το αγγουρι,αυτο γινεται μονο με νεους φιλους που θα προσθεσεις απο εδω και μπρος.Οσους εχεις κανει ηδη φιλους ,θα μπορουν να τους βλεπουν τους special. Αλλα αναμεσα και στο ιδιο το special group,θα βλεπονται μεταξυ τους. Συμπερασμα: αν θες να βλεπεις μονο εσυ τους φιλους σου και κανενας αλλος,ακομη και αναμεσα στους ηδη υπαρχοντες φιλους σου,αυτη η δυνατοτητα δεν δινεται προς το παρον τουλαχιστον στο Facebook.Μονο αυτους που δεν εχεις κανει φιλους ακομη,μπορεις να αποτρεψεις απο το να δουν ποιοι ειναι οι φιλοι σου.Αλλα ,και παλι,αν ενας απο τους φιλους σου special η μη, κανει ,κατα λαθος εναν λαλακα φιλο,θα μπορει κι αυτος να δει. Εγω τι εκανα ,γιατι μου την ειχαν σπασει τα καμακια.Εκανα ban ολους τους ''φιλους'' που δεν με ενδιεφεραν ιδιαιτερα και αφησα μονο ατομα που συμπαθω και εμπιστευομαι αρκετα.Και τους εβαλα σε ενα special group. Για εφημερες σχεσεις εχω τους καινουργιους/ες στις συνηθισμενες ρυθμισεις. Παντως πληρες απορρητο δεν υπαρχει στο Facebook.
mynam3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Ναι, πληρες απορρητο δεν πρεπει να υπαρχει . Καταραμενο facebook . Thanks για το info
mynam3 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Ναι, πληρες απορρητο δεν πρεπει να υπαρχει . Καταραμενο facebook . Thanks για το info
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.