XalatsAs Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Καλημερα παιδια! Ψάχνω να βρω εναν αποκωδικοποιητη για τα επίγεια ψηφιακά κανάλια που να έχει τα εξής χαρακτηριστικά HDMI διπλό tuner (να μπορώ να γράφω ένα κανάλι ενώ βλέπω ένα άλλο) υποδοχή usb (για εγγραφή και αναπαραγωγή αρχείων βίντεο τύπου avi & mpeg) βέβαια στη χαμηλότερη δυνατή τιμη... Αν είναι δυνατόν προτείντε μου 2-3 μοντέλα να τους ρίξω μια ματια και μέσω ίντερνετ Ευχαριστώ τα ΜΕΓΙΣΤΑ!
UpToDate_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Αν και δεν γνωρίζω και πολλά απο αυτά,σε προσφορά έχει αυτο εδω στο e-shop(αν πεις και καλα ότι εισαι μέλος κλπ) . Απ'ότι βλέπω έχει και HDMI που ζητάς αλλά και usb. Tώρα δεν ξέρω βέβαια αν υποστιρίζει το να βλέπεις ένα κανάλι ενώ θα γράφεις κάποιο άλλο. Σ'αυτό θα σε βοηθήσουν άλλα μέλη που γνωρίζουν περισσότερα.
XalatsAs Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 γεια χαρά και πάλι. όσον αφορά τα χαρακτηριστικα είναι μια χαρά. ομως αν βρω με διπλό tuner είναι αυτό που ακριβώς ψάχνω. αλλιώς θα καταλήξω μάλλον σε αυτόν... αν έχουμε καμία πρόταση σαν τον crypto τον 100 (αν θυμάμαι καλά) με το διπλό tuner αλλά και hdmi είναι το τέλειο... Ευχαριστώ τα μέγιστα. περιμένω νεότερα σας παιδια!
parsifal Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
parsifal Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Προτασεις Επίγειο Ψηφιακό Δέκτη ? Ψηφιακός αποκωδικοποιητής
XalatsAs Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 βασικα διάβασα για αυτόν τον xoro και ναι μεν ειναι καλος αλλα χάθηκα λίγο. όσο πάω να το ψάξω στο να βρω κάποιον αποκωδικοποιητή με αυτά που θέλω τόσο χάνομαι. αν μπορει κάποιος να μου προτείνει 2-3 εναλλακτικές θα με βοηθούσε πολύ... και γενικά από τι τιμή ξεκινάμε για να έχει όλα αυτά?... [HDMI, διπλό tuner (να μπορώ να γράφω ένα κανάλι ενώ βλέπω ένα άλλο), υποδοχή usb (για εγγραφή και αναπαραγωγή αρχείων βίντεο τύπου avi & mpeg)] κάτι σαν τον crypto (αλλά με hdmi) θενκς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.