taksidiotis2003 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μήπως πρόλαβες να δεις τα περί προγραμματισμένης εγγραφής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ναι, και δουλεύει κανονικότατα.. Απλά όσο γράφει, δεν μπορείς να βλέπεις άλλο κανάλι ψηφιακά (μπορείς όμως να βλέπεις αναλογικά αν ακόμα τα πιάνεις ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokolokor5 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 να ρωτησω κατι ...Οι υποτιτλοι εναι ικανοποιητικοι σε μεγεθος? Διαβαζονται ανετα ? υποστηριζει κανονικα SRT υποτιτλους? Μπορει καποιος να βαλει ενα screenshot με υποτιτλους να το δουμε και εμεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maller Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Σύντροφοι τελικά μούφα η "προσφορά".. μετά απο 1-2 ώρες που έπαιζε κανονικά, άρχισε να αναβοσβήνει η οθόνη [δεν έδινε σήμα με λίγα λόγια] και μετα απο λίγη ώρα μου πέταξε κι ενα μεγαλοπρεπέστατο "video not supported" και έληξε εκει το παραμύθι.. το πήγα σήμερα για επιστροφή κι επιβεβαίωσα σε κατ' ιδίαν συζήτηση με τους τεχνικούς οτι είναι για την ανακύκλωση.. ΟΣΟΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ!!! για την εξυπηρέτηση του e-shop καλύτερα μη μιλήσω βέβαια.. το DOA 7 ημερών προυποθέτει να πηγαινοέρχεσαι γιατι οι τεχνικοι στα μαγαζιά [πλην Μενιδίου]..δεν έχουν τηλεόραση για να δοκιμάσουν το μηχάνημα!!! έλεος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Χμμμ.. Εγώ πάντως τις τελευταίες 2 μέρες που το έχω, το έχω δουλέψει αρκετά.. Την πρώτη μέρα κάποια στιγμή μου πετούσε κάτι "Απουσία σήματος" που επανερχόταν μετά από ένα δευτερόλεπτο.. Αλλά πέρα από αυτό, σε 15 ώρες (περίπου) χρήσης συνολικά, δεν μου έχει παρουσιάσει άλλα προβλήματα.. Ίσως είναι χαμηλης ποιότητας κατασκευή και σε κάποιους τα έχει τινάξει.. Θα δείξει.. Εσένα αυτό το "video not supported" σου το έβγαλε ενώ έβλεπες τηλεόραση; Ή στην χρήση σαν media player; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maller Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Χμμμ.. Εγώ πάντως τις τελευταίες 2 μέρες που το έχω, το έχω δουλέψει αρκετά.. Την πρώτη μέρα κάποια στιγμή μου πετούσε κάτι "Απουσία σήματος" που επανερχόταν μετά από ένα δευτερόλεπτο.. Αλλά πέρα από αυτό, σε 15 ώρες (περίπου) χρήσης συνολικά, δεν μου έχει παρουσιάσει άλλα προβλήματα.. Ίσως είναι χαμηλης ποιότητας κατασκευή και σε κάποιους τα έχει τινάξει.. Θα δείξει.. Εσένα αυτό το "video not supported" σου το έβγαλε ενώ έβλεπες τηλεόραση; Ή στην χρήση σαν media player; Αρχικά μου το βγαλε κάποια στιγμή ενώ έβλεπα μια ταινία απο usb [οχι απ' την αρχή, κατά την διάρκεια] αλλά μετά έφαγε κόλλα και έδειχνε μόνο αυτό ακόμα και όταν έβγαζα το usb, ανοιγόκλεινα τη συσκευή κλπ.. Παραείναι χαμηλής ποιότητας εδώ που τα λέμε πάντως..πλαστικουριά πανάλαφρη και το κουμάντο πιάνει στα 2 πόδια με γεμάτες μπαταρίες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokolokor5 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Απ οτι διαβασα και σε αλλα φορουμ...δεν αξιζει ! Τα περισσοτερα κολλανε μετα απο 2-3 λεπτα,οταν παιζουν ταινιες απο το usb και χανουν το ψηφιακο σημα για λιγο.Το τηλεκοντρολ δεν πιανει πανω απο 2 μετρα κτλ. Και ελεγα να το παρω,αλλα...σιγουρα οχι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickava Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Παιδες εγω το πήρα απο τις πρώτες μέρες της προσφοράς και το τελικό μου συμπέρασμα είναι πως για τα λεφτά του είναι μια χαρά... και όσο κρατήσει! Στην αρχή είχα ένα θέμα με τον προγραμματισμό των ψηφιακών προγραμμάτων της ΕΡΤ. Η επιλογή της Ελλάδας στην χώρα κατα τον πρώτο συντονισμό δεν έδινε κανένα κανάλι. Μετά απο τυχαία δοκιμή τα κανάλια συντονίστηκαν κανονικά με επιλογή χώρας Γαλλία. Η ποιότητα της εικόνας δεν είναι τέλεια, αλλά πολύ καλή (σύνδεση μέσω HDMI). Για εμένα είναι στα πλεονεκτήματα η αναπαραγωγή αρχείων mkv τα οποία μετα απο δοκιμή τα παίζει μια χαρά μαζί με υπότιτλους (λίγο πιο μικροί απο αυτό που θα ήθελα). Συμπερασματικά το μηχάνημα δεν είναι ποιοτικό αλλά την δουλειά του την κάνει μία χαρά. Κ αν συνυπολογιστεί η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή του (προσφορά eshop) αξίζει να το αγοράσετε (άλλωστε σε λίγο καιρό κάθε παλια τηλεόραση θα χρειάζεται δέκτη)!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2010 Επαναφέρω το τόπικ για να ρωτήσω κάτι.. Δεν ξέρω αν είναι η απάντηση η ίδια για όλους τους αποκωδικοποιητές ή διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο.. Μπορώ μέσω του αποκωδικοποιητή να βλέπω ΚΑΙ τα αναλογικά κανάλια; Γιατί τώρα, στην αυτόματη ανίχνευση βρίσκει μόνο τα ψηφιακά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2010 Νοpe... Μόνο τα ψηφιακά. Σε όλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgogan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Γιατί τώρα, στην αυτόματη ανίχνευση βρίσκει μόνο τα αναλογικά..Αυτόματη ανίχνευση μέσα από το δέκτη κάνεις και σου βρίσκει μόνο αναλογικά; Κάτι τέτοιο δεν στέκει, ο δέκτης πιάνει μόνο τις ψηφιακές εκπομπές. Δεν πιστεύω να συνέδεσες το δέκτη και να προσπαθείς να πιάσεις τα ψηφιακά με την αυτόματη ανίχνευση της τηλεόρασής σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Ο δαίμων του πλητρολογίου.. Ψηφιακά εννοούσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg3301 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Επαναφέρω το τόπικ για να ρωτήσω κάτι.. Δεν ξέρω αν είναι η απάντηση η ίδια για όλους τους αποκωδικοποιητές ή διαφέρει από μοντέλο σε μοντέλο.. Μπορώ μέσω του αποκωδικοποιητή να βλέπω ΚΑΙ τα αναλογικά κανάλια; Γιατί τώρα, στην αυτόματη ανίχνευση βρίσκει μόνο τα ψηφιακά.. ναι φιλε μου εννοειται, απλα θελει να συνδεσεις την εξοδο τηςς κεραιας απο τον αποκωδικοπιητη στην κλασσικη εισοδο κεριας της τηλεορασης σου...αν παλι ειναι παλια κ δεν εχει rca-scart χρειαζεσαι απλα ενα διακλαδοτηρι για την εξοδο της κεραιας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgogan Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Να ρωτήσω κάτι που με προβληματίζει σχετικά με τον αποκωδικοποιητή, όταν τον έχω σε standby mode δεν έρχεται σήμα από την RF OUT έξοδο του δέκτη στην τηλεόραση και φυσικά δεν πιάνω τα αναλογικά κανάλια εκτός από μερικά, αλλά με πολλά "χιόνια". Αυτό συμβαίνει μόνο στο συγκεκριμένο μοντέλο ή είναι κάτι το φυσιολογικό για όλους τους αποκωδικοποιητές, είναι ζήτημα hardware ή software; Επειδή έχω δυνατό σήμα δεν χρησιμοποιώ ενισχυτή, αν παρακάμψω την RF OUT έξοδο του δέκτη και χρησιμοποιήσω ένα διακλαδωτή Τ (splitter) ώστε από το καλώδιο που έρχεται από την ταράτσα να στείλω το σήμα ξεχωριστά σε τηλεόραση και αποκωδικοποιητή θα έχω πρόβλημα; Ο αποκωδικοποιητής δεν έχει ανάγκη γιατί δεν χρειάζεται δυνατό σήμα για την σωστή λήψη των καναλιών (τσεκαρισμένο), η τηλεόραση με προβληματίζει όμως επειδή λογικά θα έχω απώλεια στο σήμα λόγω του διακλαδωτή σωστά; Για πείτε κάποια λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2010 Εγώ έτσι το έχω, με T, αλλά και πάλι με κλειστό τον αποκωδικοποιητή και τα αναλογικά έχουν χιόνια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.