FUNKER_3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 γεια σας εχω μια κιθαρα απο εναν θειο μου και θελω να μαθω αν γινεται να παιζω εστω και λιγο χωρις να πληρωνω δασκαλο? δηλαδη να ξεκινησω μαθηματα μονος μου....και να μαθω μερικα κοματια παιζει να βρω τιποτα απο ιντερνετ που να με βοηθησει να βρω πως παιζονται καποια κοματια?
Freakster Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 στο thread της μουσικής υπάρχει ένα θέμα "βοήθεια σε αυτοδίδακτο στην κιθάρα", έχει μαζέψει ένα σωρό tips
FUNKER_3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 στο thread της μουσικής υπάρχει ένα θέμα "βοήθεια σε αυτοδίδακτο στην κιθάρα", έχει μαζέψει ένα σωρό tips εστειλα μηνυμα και εκει παιζει να μαθω τιποτα απο guitar pro?
kate23 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Γεια!πατα στο google basic chords για να μαθεις πρωτα μερικες συγχορδιες ( C,G,A,E,D,F) Και μετα μπορεις να μπεις στο youtube που εχει σχεδον τα παντα!Μπορεις να μαθεις και απο εκει τις συγχορδιες!
FUNKER_3 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Γεια!πατα στο google basic chords για να μαθεις πρωτα μερικες συγχορδιες ( C,G,A,E,D,F) Και μετα μπορεις να μπεις στο youtube που εχει σχεδον τα παντα!Μπορεις να μαθεις και απο εκει τις συγχορδιες! τι να πατησω στο youtube ?μαθηματα κιθαρας?
Neal Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Αν οι περισσότεροι μιλούσαν Ελληνικά, ναι. Αφού δεν, προσπάθησε ξανά.
labros1988 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δες και από αυτό το site το Beginners Course. http://www.justinguitar.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.