captainf2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Γεια σας, θέλω να εγκαταστήσω τα Windows 7 στο iMac μου. Το iMac έχει 1GB μνήμη και τα Win7 απαιτούν 1GB μνήμη. Να σβήσω τα XP και να βάλω τα 7? Τα XP τα χρησιμοποιώ κυρίως για να παίζω Flight Simulator 2004 και να κάνω κάποιες εργασίες στη σχολή( DEV C++ και τέτοια). Τι έχετε να μου πείτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Γεια σας, θέλω να εγκαταστήσω τα Windows 7 στο iMac μου. Το iMac έχει 1GB μνήμη και τα Win7 απαιτούν 1GB μνήμη. Να σβήσω τα XP και να βάλω τα 7? Τα XP τα χρησιμοποιώ κυρίως για να παίζω Flight Simulator 2004 και να κάνω κάποιες εργασίες στη σχολή( DEV C++ και τέτοια). Τι έχετε να μου πείτε? Καλημέρα Τα 7 παίζουν με 1GB RAM, όντως, αλλά είναι οριακά τα πράγματα. Εγώ θα σου πρότεινα, εφόσον δεν έχεις συγκεκριμένο λόγο να βάλεις τα 7, να μείνεις στα XP, που το 1GB είναι παραπάνω από αρκετό για αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainf2008 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μάλλον αυτό θα κάνω. Ίσως αν βάλω περισσότερη μνήμη να το ξανασκεφτώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.