Προς το περιεχόμενο

Gaming PC στα 1250e

SVG20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
H άλλη ούτως ή άλλως δουλεύει στο χ8

Δηλαδη αν η μια δουλευει σε χ8 θα δουλευει και η αλλη σε χ8?μπερδευτικα λιγο :whistle:

Νικο ευχαριστω για τα λινκς...απο τα περιφερειακα μονο το πληκτρολογιο με προβληματιζει λιγο γιατι δε το εχω δει απο κοντα...ποντικι και οθονη τα σπανε ειδικα η οθονη...την εχει και ενας φιλος μου και ειναι πολυ ευχαριστημενος...

Δημοσ.

Η μια δουλεύει χ16 και η άλλη χ8.Άμα χρησιμοποιήσεις usb3 ή sata3 δουλεύει και η πρώτη χ8.Δεν είναι καμία σημαντική διαφορά.Ξεκόλλα.Απλά ενημερωτικά να το ξέρεις.

Δημοσ.

niko μια μικρή διόρθωση η μια δουλεύει χ16 και η άλλη χ4 και όπως είπες πολύ σωστά SVG20 ξεκόλλα φίλε μου από αυτό.

Δημοσ.

πριν 2 μερες πηρα αυτον τις υπογραφης μου μου βγηκε ακριβως 1250€. Αλλα με δυο παραμετρους καρτα σε λιγο καιρο θα παρω αλλη μια ιδια για crossfire. μνημη ειναι ενα stick x4 ωστε καποια στιγμη να το κανω 16μβ. δεν ξερω αν κανω καλα δικια μου επιλογη.

Δημοσ.
Δεν κατάλαβα ρε φίλε.Και τι πρόβλημα έχεις με το pc;

αν το λες σε μενα, δεν ειπα οτι εχει κατι απλα το εφτιαξα ετσι ωστε να μπορω να το αναβαθμισω χωρις να πεταξω τιποτα,

Δημοσ.
αν το λες σε μενα, δεν ειπα οτι εχει κατι απλα το εφτιαξα ετσι ωστε να μπορω να το αναβαθμισω χωρις να πεταξω τιποτα,

Μπραβο σου.Καλυτερα θα ηταν 2 5770 για crossfire.Τελος παντων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...