basilis5 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 μια ερωτηση παιδες, εχω εταιρικο προγραμμα στην wind με 3 νουμερα. Δεν εχουμε εταρια αλλα για καποιο λογο μας το ειχε κανει ετσι ο υπαλληλος αντι για οικογενειακο ,επειδη τοτε ειχε καλυτερες προσφορες. στο θεμα μας, θελω να τα κανω και τα 3 καρτοκινητα και εδω και 2 εβδομαδες οποτε πως στο καταστημα μου λενε πως δεν εχουν καρτες sim για να δρομολογησουν την διαδικασια, ειτε πως εχουν προβλημα με το συστημα τους...ενα σκασμο δικαιολογιες. πηγα σε αλλο καταστημα και δεν ειχε ουτε εκει καρτες σιμ,αλλα μου πε πως ια την διαδικασια πρεπει να εχω και την σφραγιδα της εταιριας ετσι ωστε να παψω το εταιρικο και να το κανω καρτοκινητο. ετσι φοβαμαι πως μονο στο καταστημα που εξαρχης εγινε το συμβολαιο μπορω να κανω την μετατροπη.τι γινεται ομως που δεν φερνουν καρτες sim; μου ειπαν πως θα φερουν την πεμπτη,οποτε χοντρικα θα πληρωσω ενα παγιο ακομα κερατιατικο εξαιτιας τους. επισης δεν καταλαβαινω,αν καποιος θελει να κανει καινουργια συνδεση, οι καρτες sim που χρησιμοποιουν δεν ειναι ιδιες με αυτες που εχουν τα καρτοκινητα; εχει κανεις παρομοια εμπειρια να με συμβουλευσει;
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 μια ερωτηση παιδες, εχω εταιρικο προγραμμα στην wind με 3 νουμερα. Δεν εχουμε εταρια αλλα για καποιο λογο μας το ειχε κανει ετσι ο υπαλληλος αντι για οικογενειακο ,επειδη τοτε ειχε καλυτερες προσφορες.στο θεμα μας, θελω να τα κανω και τα 3 καρτοκινητα και εδω και 2 εβδομαδες οποτε πως στο καταστημα μου λενε πως δεν εχουν καρτες sim για να δρομολογησουν την διαδικασια, ειτε πως εχουν προβλημα με το συστημα τους...ενα σκασμο δικαιολογιες. πηγα σε αλλο καταστημα και δεν ειχε ουτε εκει καρτες σιμ,αλλα μου πε πως ια την διαδικασια πρεπει να εχω και την σφραγιδα της εταιριας ετσι ωστε να παψω το εταιρικο και να το κανω καρτοκινητο. ετσι φοβαμαι πως μονο στο καταστημα που εξαρχης εγινε το συμβολαιο μπορω να κανω την μετατροπη.τι γινεται ομως που δεν φερνουν καρτες sim; μου ειπαν πως θα φερουν την πεμπτη,οποτε χοντρικα θα πληρωσω ενα παγιο ακομα κερατιατικο εξαιτιας τους. επισης δεν καταλαβαινω,αν καποιος θελει να κανει καινουργια συνδεση, οι καρτες sim που χρησιμοποιουν δεν ειναι ιδιες με αυτες που εχουν τα καρτοκινητα; εχει κανεις παρομοια εμπειρια να με συμβουλευσει; Exω την εντυπωση (χωρις να μπορω να το αποδειξω βεβαια) πως ολο αυτο το κανουν για να μην αλλαξεις το προγραμμα σου και/ή να σε καθυστερησουν. Οι καρτες ειναι φυσικα οι ιδιες. Αυτο που λενε για την σφραγιδα της εταιρειας το εχω ακουσει ξανα, αλλα αφου εσυ δεν εχεις σφραγιδα τι θα κανεις? Βασικα πηγαινε στο αρχικο καταστημα και κανε διακοπη των συμβολαιων. Αυτο θα σου δωσει εναν μηνα να κινησαι με την συνδεση μεχρι να διακοπει, οποτε ελπιζω πως μεχρι τοτε θα εχουν φερει καρτες σιμ (μου ακουγεται εντελως ηλιθιο το οτι δεν εχουν φυσικα).
basilis5 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Exω την εντυπωση (χωρις να μπορω να το αποδειξω βεβαια) πως ολο αυτο το κανουν για να μην αλλαξεις το προγραμμα σου και/ή να σε καθυστερησουν. Οι καρτες ειναι φυσικα οι ιδιες. Αυτο που λενε για την σφραγιδα της εταιρειας το εχω ακουσει ξανα, αλλα αφου εσυ δεν εχεις σφραγιδα τι θα κανεις? Βασικα πηγαινε στο αρχικο καταστημα και κανε διακοπη των συμβολαιων. Αυτο θα σου δωσει εναν μηνα να κινησαι με την συνδεση μεχρι να διακοπει, οποτε ελπιζω πως μεχρι τοτε θα εχουν φερει καρτες σιμ (μου ακουγεται εντελως ηλιθιο το οτι δεν εχουν φυσικα). το πρβλήμα ειναι πως για να ξεκινησει η διαδικασια λενε θελουν να εχουν και την καρτα σιμ, δεν γινεται να δωσω δλδ την εντολη απλα. η επομενη λυση ειναι να κανω φορητοτητα σε αλλη εταιρια και να το κανω καρτοκινητο εκει,μαλλον προς οτε μερια και κοσμοκαρτα.
g_angel01 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Εκει στην Wind την εχουν δει καπως. Πριν λιγο πηγα να περασω το πακετο συνδεσης που ειχα σε καρτα. Παρολο που ειχα κλεισει 12μηνο και δεν δεσμευομουν με παραμονη, με ενημερωσαν οτι θα γυρισωσε καρτα σε 1μηνα!!! σηλωθηκα και εφυγα απο το καταστημα και ηδη παω στην voda αυριο να αναλαβει την μεταφορα του αριθμου μου στο δικο της δικτυο... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις