thakisn Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Όπως λέει και ο τίτλος. Γίνεται να περάσω χρήματα στον λογαριασμό της paypal που έχω, μέσω μιας paysafe κάρτας που βρίσκεται στα χέρια μου? Αγόρασα μια paysafe για να αγοράσω ένα προγραμματάκι από το internet, έχοντας στο μυαλό μου ότι είναι δυνατόν να στείλω χρήματα από την paysafe στην paypal αλλά προφανώς την πάτησα. Αν δε γίνεται το παραπάνω, μπορώ τουλάχιστον να στείλω τα χρήματα της paysafe στο λογαριασμό μου (τράπεζα Πειραιώς) ?
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 προσωπικά έχω κάνει ενα άλλο κουλο. τα φορτωσα στην bwin και τα μετεφερα στο Paypal. θέλει 1-2 μέρες και απ οτι θυμάμαι δεν μου είχε κρατησει κατι...
thakisn Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 προσωπικά έχω κάνει ενα άλλο κουλο. τα φορτωσα στην bwin και τα μετεφερα στο Paypal. θέλει 1-2 μέρες και απ οτι θυμάμαι δεν μου είχε κρατησει κατι... Από το ολότελα, κάτι είναι κι αυτό!!
kx5 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Καλή φάση να μεταφέρεις ένα ποσό στο paypal για... παν ενδεχόμενο. Μόνο να μη σου υποκλέψουν τον κωδικό.
Darkmage40 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Ρε παιδια εγω πηγα να το κανω αυτο και δεν με αφηνει μου λεει οτι δεν μπορω να κναω αναληψη απο paypal επειδη δεν εχω κανει και πληρωμη μεσψ paypa l??
BMXakias Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Ρε παιδια εγω πηγα να το κανω αυτο και δεν με αφηνει μου λεει οτι δεν μπορω να κναω αναληψη απο paypal επειδη δεν εχω κανει και πληρωμη μεσψ paypa l?? Ε ναι, πρεπει να κανεις τουλαχιστον ενα 10ευρω καταθεση απο paypal για να εχεις τη δυνατοτητα μετα να τα κανεις ολα αναλυψη εκει! Οπως και να χει αν θελει καποιος να μου στειλε paysafe και να του στειλω το αντιστηχο ποσο στο paypal του να κανει δουλεια.
xania4ever Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Ρε παιδια εγω πηγα να το κανω αυτο και δεν με αφηνει μου λεει οτι δεν μπορω να κναω αναληψη απο paypal επειδη δεν εχω κανει και πληρωμη μεσψ paypa l?? Λογικό όλα τα gambling sites το κάνουν αυτό για γιατί αλλιώς θα μπορούσα να κλέψω μια πιστωτική να τα περάσω εκεί και μετά να τα βάλω στο paypal...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.