Rama1 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 ΟΚ, το καταλαβαίνω ότι αυτό που θα ρωτήσω βρίσκει αντίθετους αρκετούς από εσάς, αλλά όσοι φίλοι το επιθυμούν ας μου απαντήσουν – έστω και με προσωπικό μήνυμα: Στο σπίτι που μένω τυχαίνει να υπάρχουν τριγύρω τρία ελεύθερα δίκτυα, το ένα με δύο γραμμές λήψης (LOW) και τα άλλα δύο με μία γραμμή (VERY LOW). Τα χρησιμοποιώ αρκετά τακτικά για απλή ενημέρωση, πχ να δω γνώμες από κάποιο φόρουμ, καλή ώρα όπως εδώ, ή να ψάξω για κάτι στο google για την οικογένεια. Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ όταν, ενώ ήμουν συνδεδεμένος, αργούσε να φορτώσει μια απλή ιστοσελίδα στο laptop, και τελικά δεν την φόρτωνε με τίποτα! Ψάχνοντάς το διαπίστωσα ότι, όταν ακουμπούσα με το βελάκι του ποντικιού το εικονίδιο της σύνδεσης που βρίσκεται στην κάτω μπάρα, άλλοτε μου έβγαζε τα στοιχεία του ελεύθερου δικτύου και άλλοτε: «Wireless Network Connection (Access Point)» και «Signal Strength: Excellent». Με προβλημάτισε, αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία ,γιατί θεώρησα ότι ο ιδιοκτήτης του δικτύου θα χρησιμοποιούσε κάποιο Access Point και έτσι, όποτε αυτό συνέβαινε, πήγαινα πιο κοντά στο παράθυρο και έπιανα κάποιο από τα άλλα δύο ελεύθερα δίκτυα. Σήμερα: Και τα τρία ελεύθερα δίκτυα είχαν πάνω τους από ένα Access Point με «Signal Strength: Excellent» με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κατεβάσω τίποτα. Γενικά, αυτό μπορεί να συμβαίνει σε διαφορετικές ώρες της ημέρας ή της νύχτας και να κρατά από μερικά λεπτά έως και ώρες. Το «κουφό» είναι ότι, μέσω ενός BlackBerry που διαθέτω, όταν το βάλω σε λειτουργία WiFi, κατεβάζει κανονικά, σε αντίθεση με το laptop που την ίδια ώρα «κολλάει» στο ίδιο ελεύθερο δίκτυο. Μπορείτε να μου εξηγήσετε τί συμβαίνει και πώς μπορώ να το αντιμετωπίσω? Σας ευχαριστώ
leukonas Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Τι συμβαίνει δεν μπορώ να σου πω αλλά ένας τρόπος αντιμετώπισης που σίγουρα έχει αποτέλεσμα είναι να βάλεις ιντερνετ δικό σου η αλλίως πάρε μια wind με 5e και θα έχεις για όλο το 2010 δωρεάν ίντερνετ.
Rama1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Χμ… ευχαριστώ, θα το κοιτάξω αυτό με την Wind, αν και θα ήθελα από κάποιον μια απάντηση, τουλάχιστον για το τί ακριβώς συμβαίνει, αναφορικά με το ερώτημα που έθεσα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.