Προς το περιεχόμενο

Απόψεις για τις τηλεοράσεις 3D

Sefiroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια θα ειναι με 3d! αλλα να αλλαζει και η λειτουργεια σε 2d

Αυτην ποιος την εχει δει? http://www.sony.gr/product/t46-lx-series/kdl-52lx900

Θελω να παρω τηλεοραση και λεω να παρω 3D,αφου την χρειαζομαι τωρα

δε θα περιμενω να ερθει η επομενη γενια και λεω να μην παω καθολου να

κοιταξω για 2D

Δημοσ.

Η Sony με το μοντέλο αυτό που έχεις κάνει αναφορά αν δε κάνω λάθος έρχεται στην αγορά τέλος του μήνα εχουν ακουστεί Καλές κριτικές δες και μια την panasonic θα σου αρέσει 50 inch κόστος 2580 αν θυμαμε καλά η samsung εμένα μου άρεσε αλά όχι σαν 3d γιατί μετατρέπει το 2d σε 3d και αντίστροφα ενώ οι άλλες 2 έχουν μηχανή 3d και μόνο αλλά εγώ σκέφτομαι και την κατανάλωση που έχουν κιόλας και κάποια αρνητικά της plasma όπως όταν αλλάζεις κανάλια μένουν ανάγλυφα από τα προηγούμενα όπως πχ να έχεις πολύ ώρα το ant1 και αλαξεις κανάλι θα έχει το αναγλυφο του ant1 για λίγο

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Η Sony με το μοντέλο αυτό που έχεις κάνει αναφορά αν δε κάνω λάθος έρχεται στην αγορά τέλος του μήνα εχουν ακουστεί Καλές κριτικές δες και μια την panasonic θα σου αρέσει 50 inch κόστος 2580 αν θυμαμε καλά η samsung εμένα μου άρεσε αλά όχι σαν 3d γιατί μετατρέπει το 2d σε 3d και αντίστροφα ενώ οι άλλες 2 έχουν μηχανή 3d και μόνο αλλά εγώ σκέφτομαι και την κατανάλωση που έχουν κιόλας και κάποια αρνητικά της plasma όπως όταν αλλάζεις κανάλια μένουν ανάγλυφα από τα προηγούμενα όπως πχ να έχεις πολύ ώρα το ant1 και αλαξεις κανάλι θα έχει το αναγλυφο του ant1 για λίγο

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για μισό λεπτό είχα την εμπειρία της 3D τηλεόρασης (Πλαίσιο) και αν ήμουν μανάβης, θα μου έφευγε το καφάσι.

Σε κάποια στιγμή ένα κοριτσάκι έριξε προς την οθόνη με νεροπίστολο, και μόνο που δεν χρησιμοποίησα το μανίκι μου για να σκουπίσω τα γυαλιά!

Δημοσ.

Πάντως και μένα η εμπειρία μου ήταν πολύ καλή θα έλεγα με μια samsung 55" στο electroworld και μια παιδική ταινία. (προ διμηνου περίπου).

Αντίθετα στο media markt με μια άλλη samsung ήταν αποτυχία, μάλλον τα γυαλιά ήταν κλειστά, ο υπάλληλος υποστήριζε ότι είναι ανοιχτά, εμφανίστηκε κι ένας που έπαθε πλάκα, και μεις τον κοιτάζαμε απορημένοι... Έχει φάση τελικά :lol:

Δημοσ.

Η <<καταστροφή>> μας θα έρθει όταν θα βγουν 3D fps-mmorpg.

Παθαίνω πλάκα όταν προσπαθώ να φανταστώ call of duty ή bad company σε 3D, με την αληθοφάνεια του demo που έζησα προχθές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...