Sefiroth Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Καλησπέρα θα θέλα να μάθω τις δικές σας απόψεις σχετικά με τις τηλ νέας γενιάς 3D. Συγκεκριμένα σήμερα είδα ζωντανά την samsung 7000 55 άρα ιντσες με παιδικό 3d όσοι φόρεσαν τα γυαλια είχαν την ίδια άποψη ότι δεν βλέπεις τίποτα μόνο ότι σε ζαλιζε. Ο υπαλληλος υποστηρίζει ότι παίζει ρόλο ο φωτισμός του χώρου ότι και καλά είχε πολύ φως και η απόδοση δεν ήταν σωστή θέλω τα φώτα σας σε όσους την έχετε δει ευχαριστώ Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Sefiroth Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δε ξέρω απλός σήμερα είδα την συγκεκριμένη έχω δοκιμάσει και την soni 3d αλλά και την panasonic μου φάνηκαν αξιόλογο 3d το έβλεπες κανονικά εδώ όμως με την samsung ενώ την πάω την εταιρία με στεναχωρισε αυτό που είδα αύριο παντός θα πάω με δικό μου DVD 3d να δω πως θα φανεί Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
xavier Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 εκτος απο το Monsters vs. Aliens δεν κυκλοφορει αλλη ταινια σε 3d, o φωτισμος σιγουρα παιζει ρολο... γενικα ειναι πολυ νωρις για το 3d
KaizerSoze Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Περα απο το θεμα του 3d που για μενα ειναι πολυ νωρις τοσο τεχνολογικα οσο και εμπορικα(πολλα πραγματα εγιναν εφικτα τεχνολογικα αλλα εμπορικα δεν πιασανε, κατσε να δεις πως θα παει) Για τη Samsung επειδη γενικα την προσεχω στον χωρο των προιοντων, εχω σχηματισει μια ετσι κι ετσι αποψη. Eιναι καταπληκτικη εταιρεια σε οτι εχει εδραιωθει με πολυ καλα προιοντα και σερβις ΑΛΛΑ νομιζω οτι ειναι αρκετα παπατζηδες σε οτι ειναι καινοτομο. Σου υποσχονται οτι το παρεχουν αλλα στην ουσια δεν σου εγγυονται την αψογη λειτουργια πχ στο dlna και ειδικα το wireless κομματι του, τελικα παραδεχτηκαν οτι βιαστηκαν και οτι δεν τους δουλεψε πολυ καλα Γενικα δλδ εγω ειμαι της αποψης να τρεξει ενα feature στην αγορα, να πεσουν οι τιμες, να γινει common αυτο και μετα ναι, samsung με τα 1000. Δυσκολα ομως θα ταεσκαγα πλεον στη samsung για κατι που δεν εχει φορεθει πολυ γενικα
Sefiroth Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 εκτος απο το Monsters vs. Aliens δεν κυκλοφορει αλλη ταινια σε 3d' date=' o φωτισμος σιγουρα παιζει ρολο... γενικα ειναι πολυ νωρις για το 3d[/quote'] Βασικά σε θέμα παιδικό υπάρχει στην αγορά και το coralin 3d το οποίο το αγορασα σε blue ray . στο pc που το δοκίμασα σε μια οθόνη full hi ήταν ένα ωραίο 3d παιδικό. Παλια ταινία ακόμα που έχω τώρα στο μυαλό μου είναι ταξίδι στο κέντρο της γης Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
xavier Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 αν δεν κανω λαθος το monsters vs aliens ειναι το μοναδικο bluray που κυκλοφορει και εχει γυριστει σαν 3d. νομιζω πως υπαρχουν διαφορες κατηγοριες 3d , οι ταινιες που αναφερεις παιζουν με την παλια τεχνολογια με τα αναγλυφα 3d που ηθελες τα κλασσικα κοκκινοπρασινα γυαλια και υπαρχει και το tru3d που χρειαζεσαι 3d blu ray player και διαφορετικα γυαλια οπως το monsters vs aliens... τεσπα, αν υπαρχει καποιος πιο ειδικος ας τα εξηγησει, παντως πανω κατω αυτο που λεω, ισχυει...δεν ειναι ολα τα 3d ιδια... το coraline το ειδες στο pc με το 3d vision της nvidia και αυτο διαφορετικη τεχνολογια εχει...
The_Sheep Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 εγω παντως πηγα στο πλαισιο στο mall και ειδα αυτην την samsung και δεν καταλαβα ΚΑΘΟΛΟΥ 3d. μετα και η κοπελια μου εβαλε τα γυαλια και αυτη, και δεν καταλαβε κατι...οποτε μαλλον δεν εφταιγα εγω....
Sefiroth Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 αν δεν κανω λαθος το monsters vs aliens ειναι το μοναδικο bluray που κυκλοφορει και εχει γυριστει σαν 3d. νομιζω πως υπαρχουν διαφορες κατηγοριες 3d ' date=' οι ταινιες που αναφερεις παιζουν με την παλια τεχνολογια με τα αναγλυφα 3d που ηθελες τα κλασσικα κοκκινοπρασινα γυαλια και υπαρχει και το tru3d που χρειαζεσαι 3d blu ray player και διαφορετικα γυαλια οπως το monsters vs aliens... τεσπα, αν υπαρχει καποιος πιο ειδικος ας τα εξηγησει, παντως πανω κατω αυτο που λεω, ισχυει...δεν ειναι ολα τα 3d ιδια... το coraline το ειδες στο pc με το 3d vision της nvidia και αυτο διαφορετικη τεχνολογια εχει...[/quote'] Όχι το coralin το είδα στο pc σε blu ray αγορασμενο άπο τα pablic χωρίς την 3d vision μια απλή οθόνη που την έχω κοντά 2 χρόνια τώρα γυαλιά είχε μέσα η ταινία πράγματι όμως γίνεται χαμός στην αγορά με γυαλιά ούτε και εγώ ξέρω τι γίνεται Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Sefiroth Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 εγω παντως πηγα στο πλαισιο στο mall και ειδα αυτην την samsung και δεν καταλαβα ΚΑΘΟΛΟΥ 3d. μετα και η κοπελια μου εβαλε τα γυαλια και αυτη' date=' και δεν καταλαβε κατι...οποτε μαλλον δεν εφταιγα εγω....[/quote'] Αυτό λέω και εγώ εμείς 4 φίλοι το δοκιμάσαμε και δεν κατάλαβε κανείς τίποτα από 3d Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Haldol Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Είναι πολύ νωρίς για να ασχοληθούμε με 3D. Σε καμιά διετία (δηλαδή δύο γενιές συσκευών μετά) θα μπορούμε να μιλάμε. Τώρα αξιόλογες 3D συσκευές κυκλοφορεί μόνο η Panny... με κόστος που φτάνει στο Θεό.
Finn Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ήμουν στην έκθεση ANGA Cable(καλωδιακής/δορυφορικής και broadband) και είχε μερικά stands με τηλεοράσεις 3D. Τα μάτια με πονούσαν όταν έβαζα γυαλιά να δω. 2D for the win!
ksessalonikios Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 σε όσους δεν είδαν διαφορά, μήπως ήταν κλειστά τα γυαλιά; γιατι κι εγω ετσι την πατησα και μετα ήρθε ενας του καταστήματος και μου ειπε οτι και τα γυαλιά εχουν διακοπτη on/off και μόλις μου τα ενεργοποιησε ειδα τρισδιάστατα το demo που επαιζε.
Sefiroth Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μακάρι να ήταν έλα όμως που ήταν σε λειτουργία Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Sefiroth Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Σήμερα δοκίμασα ξανά την panasonic 3d με την samsung και απο ότι εψαξα στον Internet αναγράφεται ότι η samsung λειτουργεί με λειτουργικό σε μετατροπή από 2d σε 3d ενώ η panasonic είναι κανονική λειτουργία σε 3d. Βάλαμε στη samsung το avatar σε λειτουργία 3d λειτουργικού καλό ήταν να πω την αλήθεια αλλά το 3d πολύ περιορισμένο δεν έβγαινε από έξω Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.