Προς το περιεχόμενο

Editors για website και java ?

Havik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Hello, θέλω μια μικρή βοήθεια, ποιους editor να βάλω για Web-site: HTML, CSS, JavaScript, PHP (+MySQL +Apache Server) ίσως και XML, και για Java,? στα win χρησιμοποιούσα Homesite και ΤextPad, οπότε ψάχνω κάτι αντίστοιχό και στα linux (είμαι νέος χρήστης και έχω βάλει mint gnome), δεν ψάχνω για WYSIWYG (like dreamweaver, nvu,Kompozer), διαβάζοντας στο γοογλε "κατηγορούσαν" το Eclipse οτι είναι πολύ αργός ισχύει? To προγραμμα που θα βάλω για java θέλω να μπορείς να κάνεις compile & εκτέλεση μέσα από το πρόγραμμα και να σου εμφανίζει τυχόν λάθη στον κώδικα και πληροφορίες για αυτά.

Ψάχνοντας βρήκα αρκετά προγράμματα αλλά δεν ξέρω ποιο να διαλέξω...έχω μια προτίμηση για το geany, εσείς τι μου προτείνετε?

Μερικές επιλογές είναι:

* Geany

* Vim

* Bluefish

* Scream

* Netbeans

* Quanta plus

Thanks in advance!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για editor προτιμώ τον kate και το τερματικό για να τρέξω τον κώδικα(java, python κτλ.). Είναι απλός editor(δεν μπορείς να τρέξεις κώδικα από εκεί), σαν τον gedit που λογικά έχει το mint σου. Από την λίστα σου μου αρέσει περισσότερο ο Netbeans. Τον Εclipse δεν τον πολύ πάω...... παλαιότερα που έβγαζε διάφορα προβλήματα.

:-)

Όντως o kate δεν πρέπει να έχει ιδιαίτερες διαφορές απο τον gedit, τελικά λέω να βάλω geany και αν δεν ... bluefish ή netbean.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...