Προς το περιεχόμενο

Πηρα την 5870 και σε σχεση με την 8800GT που ειχα..

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην αρχισεται τα μουσουτου δωστην σε μενα κλπ

δεν σας την δινω! :Ρ

Σημερα την εβαλα,

εκανα uninstall και driver sweeper πριν περασω την 5870..

εκανα isntall τους drivers της ΑΤΙ,

και εκτος του οτι δεν ειδα ΑΙΣΘΗΤΗ διαφορα στα παιχνδια

Crysis, Splinter Cell conviction

στις επιλογες του o/c δεν μπορω να αλλαξω κατι..ειναι σαν "παγωμενες"..

Γιατι δεν ειδα ΜΕΓΑΛΗ διαφορα?

• Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εγώ έχω παρόμοιο παράπονο με τις κάρτες γραφικών..

πρέπει να είναι καθαρά ψυχολογικό!! :)

ότι κάρτα και να πάρω νομίζω οτι τα γραφικά που μου βγάζει είναι πολύ χειρότερα απο αυτά που βλέπω π.χ youtube κτλ.. πάλι καλά μερικά games μου αλλάζουν μυαλά :) βλέπε Assasins Creed II

Δημοσ.
και εγώ έχω παρόμοιο παράπονο με τις κάρτες γραφικών..

πρέπει να είναι καθαρά ψυχολογικό!! :)

ότι κάρτα και να πάρω νομίζω οτι τα γραφικά που μου βγάζει είναι πολύ χειρότερα απο αυτά που βλέπω π.χ youtube κτλ.. πάλι καλά μερικά games μου αλλάζουν μυαλά :) βλέπε Assasins Creed II

17αρα οθονη εχεις?

Τι σχέση έχει η οθόνη μωρέ/Η ποιότητα απεικόνισης? Προφανώς αναφέρεται στις επιδόσεις ο συμφορουμίτης...

@ts: Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε? Δεν είχε καμία αύξηση στο framerate δλδ? Μήπως την έχεις την 8800gt σε κάναν Pentium 2? Αλλά και πάλι mo/bo για P2 με PCI-E ... λιγουλάκι δύσκολο...

Δημοσ.

το έχω πάθει και εγω αυτό. Με 8800 οταν ειχαν 600€.. Δε φανταζεσαι πίκρα... Την επόμενη μέρα την πούλησα στην κανονική της τιμή (την ειχα πάρει με -10%) οπότε μικρό το κακό. Αλήθεια, πουλας την 8800 να ξαναδοκιμάσω;

Δημοσ.

και ΜΟΝΟ που λες τετοια κουβεντα και συκρινεις μια καρτα 2 χρονων με μια μερικων μηνων Η ΑΤΙ επρεπε να ερθει σπιτι σου και να σε χαστουκισει...... :P αυτα που λες οτι δεν βλεπεις διαφορα μου φενεται παρανοικο επαιζες σε τετοια αναλυση με μια 8800 και δεν ειχες ''κοληματακια'' και τωρα που εβαλες το κτηνος πανω δεν παρατηρεις την ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα αποδοσης τοτε καποιο σοβαρο προβλημα εχει το pc σου.

Δημοσ.
Τι σχέση έχει η οθόνη μωρέ/Η ποιότητα απεικόνισης? Προφανώς αναφέρεται στις επιδόσεις ο συμφορουμίτης...

ποπο πώς το κατάλαβες ρε φίλε οτι αναφέρεται στις επιδόσεις? πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος.. δεν ειπα οτι έχει καμια σχέση του εξήγησα οτι είναι ΚΑΘΑΡΑ ψυχολογικό. ΝΟΜΙΖΕΙ οτι οι επιδόσεις του ήταν ίδιες, ίσως φυσικα απτο οτι μπορεί να μην ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ την διαφορα των frames.

π.χ έχει γίνει έρευνα οτι ένας πιλότος πολεμικής αεροπορίας μπορεί να αναγνωρίσει μέχρι και 120 διαφορετικά fps :-D

Δημοσ.
ποπο πώς το κατάλαβες ρε φίλε οτι αναφέρεται στις επιδόσεις? πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος.. δεν ειπα οτι έχει καμια σχέση του εξήγησα οτι είναι ΚΑΘΑΡΑ ψυχολογικό. ΝΟΜΙΖΕΙ οτι οι επιδόσεις του ήταν ίδιες, ίσως φυσικα απτο οτι μπορεί να μην ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ την διαφορα των frames.

π.χ έχει γίνει έρευνα οτι ένας πιλότος πολεμικής αεροπορίας μπορεί να αναγνωρίσει μέχρι και 120 διαφορετικά fps :-D

Δεν νομιζω να μην ειδε αισθητη διαφορα στο Crysis :P

Δημοσ.

Ειδα στο crysis μικρη διαφορα,

στο splinter cell καμια :(

το μετρο το τερματησα οποτε το εχω σβησει ( γαματο παιχνιδι... )

Τα παιχνιδια τα ειχα κανει install οταν ειχα 8800..

Μηπως παιζει ρολο αυτο?

Δημοσ.

no offence, στο προηγούμενο ποστ... Φαντάστηκα ότι είχατε το ίδιο Point με το παιδί π μίλησε για την οθόνη, soz. (έτσι κ αλλιώς αν σε ένα παιχνίδι έχει 200 fps, δεν σημαίνει ότι βλέπεις τόσα στην οθόνη σου). Επίσης φαντάστηκα πως για να ισχυρίζεται κάτι τέτοιο ο ts θα είχε βάλει κάνα fraps στα παιχνίδια να δει τα fps... Λογικό αν σε ένα παιχνίδι η μια κάρτα πιάνει 100 και η άλλη 300 fps στα ίδια settings να μην δεις καμιά διαφορά...

EDIT: Κοιτώντας πάντως το σύστημα της υπογραφής, μου φαίνεται εντελώς παράλογο το να μην έχει ΤΡΕΛΗ διαφορά... Εκτός αν το chipset της κακιάς Nvidia στην μητρική κρατάει επίτηδες την ΑΤΙ πίσω (Lolz)

Δημοσ.

εγώ σόρρυ παραφέρθηκα .. αλλα με τους καφέδες έχουμε νεύρα.. !! :lol:

εγώ το βλέπω απο άλλη οπτική γωνία.. είμαι gamer χρόνια.. όταν παίζω π.χ MW2 γυρίζω αριστερά δεξιά πάνω κάτω τόσο γρήγορα που όποιος (ΜΗ gamer) κοιτάει την οθόνη ζαλίζεται.. γιαυτό και έβαλα δύο 4890 γιατι μου χρειάζεται (σαν gamer) .. οτιδήποτε κάτω απο 90fps μου φαίνεται "lag".. άλλος που παίζει περιστασιακά η μη fps games μπορεί να μην καταλαβαίνει διαφορά.

Δημοσ.

γραφει crysis αν εχεις δει στο 1 ποστ

οποτε 60fps και πανω τα αποκλειουμε ;)

---------- Προσθήκη στις 23:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:30 ----------

εγώ σόρρυ παραφέρθηκα .. αλλα με τους καφέδες έχουμε νεύρα.. !! :lol:

εγώ το βλέπω απο άλλη οπτική γωνία.. είμαι gamer χρόνια.. όταν παίζω π.χ MW2 γυρίζω αριστερά δεξιά πάνω κάτω τόσο γρήγορα που όποιος (ΜΗ gamer) κοιτάει την οθόνη ζαλίζεται.. γιαυτό και έβαλα δύο 4890 γιατι μου χρειάζεται (σαν gamer) .. οτιδήποτε κάτω απο 90fps μου φαίνεται "lag".. άλλος που παίζει περιστασιακά η μη fps games μπορεί να μην καταλαβαίνει διαφορά.

το καλυτερο ειναι να τρεχεις στα 60 fps με VS

αλλιως χειροτερα τα κανεις ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...