mynam3 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Υπαρχει καπου που θελω να δω μια συγκεκριμενη εκπομπη αυριο στις 1? Ειμαι Αθηνα και δεν εκπεμπει εδω δυστυχως, απο το καναλι που τους καλεσα δεν γνωριζαν
barca10 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Υπαρχει καπου που θελω να δω μια συγκεκριμενη εκπομπη αυριο στις 1?Ειμαι Αθηνα και δεν εκπεμπει εδω δυστυχως, απο το καναλι που τους καλεσα δεν γνωριζαν Καλησπέρα από Άρτα:-) Τί ήθελες να δεις στο art-tv??? Απ' ότι είδα στο πρόγραμμα σήμερα στις 13.00 είχε το "στα μονοπάτια της παράδοσης". Αυτό ήθελες:fear:
kinigopapias Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Καλησπέρα από Άρτα:-) Τί ήθελες να δεις στο art-tv??? Απ' ότι είδα στο πρόγραμμα σήμερα στις 13.00 είχε το "στα μονοπάτια της παράδοσης". Αυτό ήθελες:fear: Καταρχήν σας χαιρετώ όλους, μιας και είμαι νέο μέλος. Μπράβο παιδιά κάνετε πολύ καλή δουλειά συνεχίστε έτσι. Στο θέμα μας τώρα επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για την σημερινή εκπομπη του αρτα τν "στα μονοπάτια της παράδοσης" , μήπως την έγραψε κανενας?πως μπορούμε να την δούμε ή να την κατεβάσουμε? Ευχαριστω!!!
damastes Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 δεν ρίχνετε καμιά ερώτηση στο artinoi.gr μπας και?
mynam3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Καλησπέρα από Άρτα:-) Τί ήθελες να δεις στο art-tv??? Απ' ότι είδα στο πρόγραμμα σήμερα στις 13.00 είχε το "στα μονοπάτια της παράδοσης". Αυτό ήθελες:fear: Ναι, αυτο ηθελα να γραψω βασικα μιας και ειχε εκτενη αναφορα στα γυρω χωρια απο τον Αχερωντα. Μηπως το εχεις καπου? Θα ρωτησω και στο αρτινοι.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.