Προς το περιεχόμενο

προβλημα facebook-information box

jojo13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια ερωτηση να κανω πανω στο facebook.Εχω ενα προβλημα.Κάτω απο κει που λέει στο προφίλ "γράψε κατι για τον ευατό σου" υπάρχει ενα information box οπου εμφανιζεις αν θες ημερομηνια γεννησης,δικτυα,τοπος διαμονης κ.α.Καθε φορά που παταω να εμφανιστεί π.χ η ημερομηνια γεννησης ή οτιδηποτε αλλο δεν μου το εμφανιζει.Το εχετε και σεις αυτο το προβλημα?Ξερετε τι να κανω?

Δημοσ.

Το κουτάκι αυτό έχει στην πάνω δεξιά γωνία του ένα εικονίδιο με ένα μολυβάκι. Αν το πατήσεις σου βγάζει διάφορες επιλογές για το τι θα περιέχει. Τώρα, λες ότι ό,τι και να βάλεις, δεν στο βγάζει, σωστά; Για πες σε κάποιον φίλο σου κατ' αρχάς να ρίξει μια ματιά να δει αν φαίνεται κάτι. Αν όχι, χχμχμχμχμμ... στείλε ένα mail στο support του FB μπας και...

Δημοσ.
Το κουτάκι αυτό έχει στην πάνω δεξιά γωνία του ένα εικονίδιο με ένα μολυβάκι. Αν το πατήσεις σου βγάζει διάφορες επιλογές για το τι θα περιέχει. Τώρα, λες ότι ό,τι και να βάλεις, δεν στο βγάζει, σωστά; Για πες σε κάποιον φίλο σου κατ' αρχάς να ρίξει μια ματιά να δει αν φαίνεται κάτι. Αν όχι, χχμχμχμχμμ... στείλε ένα mail στο support του FB μπας και...

Ναι.Αυτό εννοώ.Το μολυβάκι.Παταω στο μολυβακι αλλά καθε φορα που παταω να εμφανιστει μια επιλογη δεν μου την εμφανιζει.Εσεις το εχετε αυτό το προβλημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...