jojo13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Εχω μια ερωτηση να κανω πανω στο facebook.Εχω ενα προβλημα.Κάτω απο κει που λέει στο προφίλ "γράψε κατι για τον ευατό σου" υπάρχει ενα information box οπου εμφανιζεις αν θες ημερομηνια γεννησης,δικτυα,τοπος διαμονης κ.α.Καθε φορά που παταω να εμφανιστεί π.χ η ημερομηνια γεννησης ή οτιδηποτε αλλο δεν μου το εμφανιζει.Το εχετε και σεις αυτο το προβλημα?Ξερετε τι να κανω?
Sir Pretender Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Το κουτάκι αυτό έχει στην πάνω δεξιά γωνία του ένα εικονίδιο με ένα μολυβάκι. Αν το πατήσεις σου βγάζει διάφορες επιλογές για το τι θα περιέχει. Τώρα, λες ότι ό,τι και να βάλεις, δεν στο βγάζει, σωστά; Για πες σε κάποιον φίλο σου κατ' αρχάς να ρίξει μια ματιά να δει αν φαίνεται κάτι. Αν όχι, χχμχμχμχμμ... στείλε ένα mail στο support του FB μπας και...
jojo13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Το κουτάκι αυτό έχει στην πάνω δεξιά γωνία του ένα εικονίδιο με ένα μολυβάκι. Αν το πατήσεις σου βγάζει διάφορες επιλογές για το τι θα περιέχει. Τώρα, λες ότι ό,τι και να βάλεις, δεν στο βγάζει, σωστά; Για πες σε κάποιον φίλο σου κατ' αρχάς να ρίξει μια ματιά να δει αν φαίνεται κάτι. Αν όχι, χχμχμχμχμμ... στείλε ένα mail στο support του FB μπας και... Ναι.Αυτό εννοώ.Το μολυβάκι.Παταω στο μολυβακι αλλά καθε φορα που παταω να εμφανιστει μια επιλογη δεν μου την εμφανιζει.Εσεις το εχετε αυτό το προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.