morgy Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Το έκαψα χτες και το τελείωσα. Ωραίο παιχνίδι, τέλεια ατμόσφαιρα αλλά θέλω κι άλλο!!!! Οταν βγαινω απο την επαυλη μου λεει πως δεν εχω τον χατη για να βρω το λεωφορειο,αλλα οταν γυρναω δεν εμφανιζετε καμια.WTF? Έψαξες όλες τις τοποθεσίες του σπιτιού; στο γκαράζ πήγες; κάνε κλικ όπου μπορείς (πάτα spacebar για να σου εμφανίζονται όλα τα hotspots αν δεν το έχεις ήδη κάνει) ξαναμπές στο σπίτι και θα σου εμφανιστεί.
Gandalf Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Έχω κολήσει και εγώ σε ένα σημείο στο παιχνίδι...Εχς ολοκληρώσει τα περισσότερα side quests και μένει 89% Houdini's Habitat. Πήγα στο Windy Dog για το 4ο χαρτάκι αλλά μου λέει να πάω αύριο. Εχω κολήσει άσχημα....Βοήθεια!
Neo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Οταν βγαινω απο την επαυλη μου λεει πως δεν εχω τον χατη για να βρω το λεωφορειο,αλλα οταν γυρναω δεν εμφανιζετε καμια.WTF? ψαξε το γκαραζ και μετα εμφανιζεται η housekeeper. Έχω κολήσει και εγώ σε ένα σημείο στο παιχνίδι...Εχς ολοκληρώσει τα περισσότερα side quests και μένει 89% Houdini's Habitat. Πήγα στο Windy Dog για το 4ο χαρτάκι αλλά μου λέει να πάω αύριο. Εχω κολήσει άσχημα....Βοήθεια! Με τον houdini εχεις μιλησει; αν οχι κοιτα το παιχνιδι με το 21 μεσα στο μαγαζακι καλυτερα.
therock Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Στο PC ειναι point and click, η χειριζεσαι απευθειας τον χαρακτηρα? Επειδη λεω να το ξεκινησω στο xbox αυτο.
darksoho33 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Point & click είναι. Δοκιμάστε και black mirror 1 και 2 πολύ καλά
BucketheadGR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Στο PC ειναι point and click, η χειριζεσαι απευθειας τον χαρακτηρα? Επειδη λεω να το ξεκινησω στο xbox αυτο. Μην το κάνεις αυτό το λάθος. Αν και στο xbox μπορείς να χειριστείς απευθείας τον χαρακτήρα, για να κάνεις click σε όλα τα αντικείμενα θα σου βγει η ψυχή. PC με τα 1000.
therock Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Το δοκιμασες και στο XBOX δλδ? Παντως οκ αν αξιζει καλυτερα στο PC, τοτε το παιζω εκει.
therock Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2010 Εγω παντως το δοκιμασα λιγο στο xbox. Ο παιχτης μετακινειται απευθειας με τους μοχλους, απλως πρεπει να πατας τα trigger και να διαλεγεις τα αντικειμενα για interaction. Οποτε η κινηση ηταν μεν καλη, αλλα τα interaction με κουρασαν. Μαλλον για PC με βλεπω.
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Εορταστική κλήρωση για το "Gray Matter Collector's Edition" στο adventureadvocate.gr ! Μπορείτε να διαβάστε στο σχετικό σύνδεσμο λεπτομέρειες και τις οδηγίες για τη συμμετοχή σας.
chek2fire Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις παρέλαβα τον κολέκτορα. Πολύ προσεγμένη έκδοση με την τραπουλίτσα μέσα και όλα τα σχετικά. Το κάνω install άμεσα και το game γιατί έχω καιρό να παίξω ένα καλό adventure. Για να δούμε...
SomnusRX Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μόλις παρέλαβα τον κολέκτορα. Πολύ προσεγμένη έκδοση με την τραπουλίτσα μέσα και όλα τα σχετικά. Το κάνω install άμεσα και το game γιατί έχω καιρό να παίξω ένα καλό adventure. Για να δούμε... Απο που αν επιτρεπεται?
raven3x7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Το Amazon.de το εχει 44€. Δεν ξέρω αν ο check2fire το πηρε απο αλλου. Απο τη περιγραφή φαίνεται να εχει και γερμανικη και αγγλικη γλωσσα η συγκεκριμένη έκδοση http://www.amazon.de/dtp-entertainment-AG-Gray-Matter/dp/B003ZHIDL8/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1293548500&sr=8-3
Moderators Praetorian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Από ό,τι διαβάζω, η έκδοση του amazon.de έχει όντως και αγγλική ομιλία και υπότιτλους (και by default γερμανική ομιλία και υπότιτλους). Το κουτί και το manual είναι στα γερμανικά. Η (πλήρως) αγγλική έκδοση βγαίνει άνοιξη του 2011 (ή Φεβρουάριο). Στο adventuresadvocate.gr έκαναν πρόσφατα μια κλήρωση μιας collector's edition του Gray Matter (της έκδοσης από το amazon.de.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.