Προς το περιεχόμενο

Gray Matter

6xXx6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έκαψα χτες και το τελείωσα. Ωραίο παιχνίδι, τέλεια ατμόσφαιρα αλλά θέλω κι άλλο!!!! :-)

Οταν βγαινω απο την επαυλη μου λεει πως δεν εχω τον χατη για να βρω το λεωφορειο,αλλα οταν γυρναω δεν εμφανιζετε καμια.WTF?

Έψαξες όλες τις τοποθεσίες του σπιτιού; στο γκαράζ πήγες; κάνε κλικ όπου μπορείς (πάτα spacebar για να σου εμφανίζονται όλα τα hotspots αν δεν το έχεις ήδη κάνει) ξαναμπές στο σπίτι και θα σου εμφανιστεί.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω κολήσει και εγώ σε ένα σημείο στο παιχνίδι...Εχς ολοκληρώσει τα περισσότερα side quests και μένει 89% Houdini's Habitat. Πήγα στο Windy Dog για το 4ο χαρτάκι αλλά μου λέει να πάω αύριο. Εχω κολήσει άσχημα....Βοήθεια!

Δημοσ.

Οταν βγαινω απο την επαυλη μου λεει πως δεν εχω τον χατη για να βρω το λεωφορειο,αλλα οταν γυρναω δεν εμφανιζετε καμια.WTF?

ψαξε το γκαραζ και μετα εμφανιζεται η housekeeper.

Έχω κολήσει και εγώ σε ένα σημείο στο παιχνίδι...Εχς ολοκληρώσει τα περισσότερα side quests και μένει 89% Houdini's Habitat. Πήγα στο Windy Dog για το 4ο χαρτάκι αλλά μου λέει να πάω αύριο. Εχω κολήσει άσχημα....Βοήθεια!

Με τον houdini εχεις μιλησει; αν οχι κοιτα το παιχνιδι με το 21 μεσα στο μαγαζακι καλυτερα.

Δημοσ.
Στο PC ειναι point and click, η χειριζεσαι απευθειας τον χαρακτηρα? Επειδη λεω να το ξεκινησω στο xbox αυτο.

Μην το κάνεις αυτό το λάθος. Αν και στο xbox μπορείς να χειριστείς απευθείας τον χαρακτήρα, για να κάνεις click σε όλα τα αντικείμενα θα σου βγει η ψυχή. PC με τα 1000.

Δημοσ.

Εγω παντως το δοκιμασα λιγο στο xbox. Ο παιχτης μετακινειται απευθειας με τους μοχλους, απλως πρεπει να πατας τα trigger και να διαλεγεις τα αντικειμενα για interaction. Οποτε η κινηση ηταν μεν καλη, αλλα τα interaction με κουρασαν. Μαλλον για PC με βλεπω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα τον κολέκτορα. Πολύ προσεγμένη έκδοση με την τραπουλίτσα μέσα και όλα τα σχετικά. Το κάνω install άμεσα και το game γιατί έχω καιρό να παίξω ένα καλό adventure. Για να δούμε...

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα τον κολέκτορα. Πολύ προσεγμένη έκδοση με την τραπουλίτσα μέσα και όλα τα σχετικά. Το κάνω install άμεσα και το game γιατί έχω καιρό να παίξω ένα καλό adventure. Για να δούμε...

Απο που αν επιτρεπεται?

• Moderators
Δημοσ.

Από ό,τι διαβάζω, η έκδοση του amazon.de έχει όντως και αγγλική ομιλία και υπότιτλους (και by default γερμανική ομιλία και υπότιτλους). Το κουτί και το manual είναι στα γερμανικά.

Η (πλήρως) αγγλική έκδοση βγαίνει άνοιξη του 2011 (ή Φεβρουάριο).

Στο adventuresadvocate.gr έκαναν πρόσφατα μια κλήρωση μιας collector's edition του Gray Matter (της έκδοσης από το amazon.de.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...