Προς το περιεχόμενο

Gray Matter

6xXx6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Διαβαζω οτι η εκδοση που κυκλοφορει στο amazon.de ειναι και στα αγγλικα (οντως λεει Sprache: Deutsch, Englisch, για υποτιτλους δεν ξερω).

Τι παραπανω τοτε θα ειχε η κυκλοφορια το Φλεβαρη; Μηπως ηταν μονο για US;

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Διαβαζω οτι η εκδοση που κυκλοφορει στο amazon.de ειναι και στα αγγλικα (οντως λεει Sprache: Deutsch, Englisch, για υποτιτλους δεν ξερω).

Τι παραπανω τοτε θα ειχε η κυκλοφορια το Φλεβαρη; Μηπως ηταν μονο για US;

Ναι έχει και Αγγλικούς υπότιτλους,εμένα μου τό φερε ο θειόκας όμως τέτοια παιχνίδια αξίζει να τα σκάζεις για να τα αγοράσεις, για λίγο που τό παιξα φαίνεται πολύ καλό θα ξαναποστάρω οταν το τερματίσω.

Δημοσ.

Παντος εγω το ξεκινησα και μολις βγει με το καλο θα το αγορασω.Αν εισαι φαν εισαι φαν.

Δημοσ.

Τι έχουν πάθει τον τελευταίο καιρό να βγαίνουν στην γερμανία οι retail εκδόσεις και εδώ τπτ. Το είδαμε στο drakensang, στο two worlds2 και το τώρα εδώ//

Δημοσ.

Ρε guys ως ολίγον νούμπακας, κολάω σε ορισμένα σημεία και φυσικά δεν υπάρχει ακόμα walkthrough πουθενά. Θέλετε να γράφουμε εδώ tips κτλ, και να βοηθιόμαστε όταν κολλάμε; Εντάξει στην αρχή είμαι ακόμα, δεν έχω αντιμετωπίσει και κανέναν τραγικά δύσκολο γρίφο προς το παρόν, αλλά το νιώθω... κοντοζυγώνει :P

Δημοσ.

προς το παρόν έχω ολοκληρώσει μόλις το 1 κεφάλαιο. Όποιος θέλει βοήθεια εδώ είμαι.

Έχω ψιλοκολίσει κάπου στο 2 αλλά οκ, νομίζω το χω

Δημοσ.

Είστε λίγο αργοί εγώ το έχω τελειώσει από προχτές :-P (Εντάξει το έλιωσα το παραδέχομαι...) Πάρα πολύ καλό παιχνίδι και με λογικούς γρίφους. Δεν χρειάζεται walkthrough. Δεν έχει τίποτα παρανοϊκο (εκτός από ένα σημείο που με παίδεψε αρκετή ώρα). Ό,τι απορίες έχετε ευχαρίστως να βοηθήσω.

Δημοσ.

ορισμένοι δυστυχώς έχουμε και δουλειές και δε μπορούμε να το λιώσουμε αν και μακάρι να μπορούσα να το κάνω :( να ξυπναώ να παίζω να παραγγέλνω φαΐ, να κοιμάμαι να ξυπνάω να παίζω κοκ :P

άμα χρειαστώ ξεκόλλημα θα σε ενοχλήσω ;)

Δημοσ.

Καλά πλάκα έκανα και εγώ νομίζεις δεν ξέρω; Απλά έτυχε να είμαι αδειούχος αυτό το διάστημα και να μην έχω τι να κάνω οπότε έκατσε η φάση... Πάντως σαν κλασικό adventure δεν είναι πολύ μεγάλο και χαλαρά βγαίνει σε ένα ΣΚ. Αλλά το απολαμβάνεις...

Δημοσ.

ωραία γιατί σκοπεύω να το τελειώσω σήμερα -αν αντέξω- :-)

να ρωτήσω:

κεφ.6

τι σκατα, που είναι το σημάδι στα ****χάρτινα ποτήρια; Τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να κάνω το κόλπο στον τύπο που αλλάζει τις ασφάλειες; thanks εκ των προτέρων

τη μ****κια. το βρήκα. :P

Δημοσ.

Επειδη βαρεθηκα να ψαχνω για κατι το οποιο σιγουρα ειναι μπροστα στα ματια μου και δεν το βλεπω

Που στον ... ειναι αυτος ο χαρτης.Προσπαθω να βγω απο το σπιτι και μου λεει οτι πρεπει να βρω εναν αρτη η κατι παρομοιο.Που ομως?Εχω ψαξει ολο το σπιτι.ΤΟ γραφει ειναι κλειδωμενο και στα αλλα δεν με αφηνει να παω.Πηγα στο γκαραζ τιποτα,.

Δημοσ.
Επειδη βαρεθηκα να ψαχνω για κατι το οποιο σιγουρα ειναι μπροστα στα ματια μου και δεν το βλεπω

Που στον ... ειναι αυτος ο χαρτης.Προσπαθω να βγω απο το σπιτι και μου λεει οτι πρεπει να βρω εναν αρτη η κατι παρομοιο.Που ομως?Εχω ψαξει ολο το σπιτι.ΤΟ γραφει ειναι κλειδωμενο και στα αλλα δεν με αφηνει να παω.Πηγα στο γκαραζ τιποτα,.

Κάνε πως φεύγεις τελείως από την έπαυλη (όχι μόνο από το σπίτι) και μετά ξαναμπές στο σπίτι. Θα συναντήσεις κάποια και θα εξελιχθεί το παιχνίδι.

Δημοσ.

Κάνε πως φεύγεις τελείως από την έπαυλη (όχι μόνο από το σπίτι) και μετά ξαναμπές στο σπίτι. Θα συναντήσεις κάποια και θα εξελιχθεί το παιχνίδι.

Οταν βγαινω απο την επαυλη μου λεει πως δεν εχω τον χατη για να βρω το λεωφορειο,αλλα οταν γυρναω δεν εμφανιζετε καμια.WTF?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...