Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Διαβαζω οτι η εκδοση που κυκλοφορει στο amazon.de ειναι και στα αγγλικα (οντως λεει Sprache: Deutsch, Englisch, για υποτιτλους δεν ξερω). Τι παραπανω τοτε θα ειχε η κυκλοφορια το Φλεβαρη; Μηπως ηταν μονο για US;
zvarthangalos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Διαβαζω οτι η εκδοση που κυκλοφορει στο amazon.de ειναι και στα αγγλικα (οντως λεει Sprache: Deutsch, Englisch, για υποτιτλους δεν ξερω). Τι παραπανω τοτε θα ειχε η κυκλοφορια το Φλεβαρη; Μηπως ηταν μονο για US; Ναι έχει και Αγγλικούς υπότιτλους,εμένα μου τό φερε ο θειόκας όμως τέτοια παιχνίδια αξίζει να τα σκάζεις για να τα αγοράσεις, για λίγο που τό παιξα φαίνεται πολύ καλό θα ξαναποστάρω οταν το τερματίσω.
Neo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Παντος εγω το ξεκινησα και μολις βγει με το καλο θα το αγορασω.Αν εισαι φαν εισαι φαν.
morgy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Το ξεκίνησα χτες! Επος, καταπληκτική ατμόσφαιρα (ως τώρα) αγαπώ Σαμ!!! Θεά. <3
chek2fire Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Τι έχουν πάθει τον τελευταίο καιρό να βγαίνουν στην γερμανία οι retail εκδόσεις και εδώ τπτ. Το είδαμε στο drakensang, στο two worlds2 και το τώρα εδώ//
morgy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ρε guys ως ολίγον νούμπακας, κολάω σε ορισμένα σημεία και φυσικά δεν υπάρχει ακόμα walkthrough πουθενά. Θέλετε να γράφουμε εδώ tips κτλ, και να βοηθιόμαστε όταν κολλάμε; Εντάξει στην αρχή είμαι ακόμα, δεν έχω αντιμετωπίσει και κανέναν τραγικά δύσκολο γρίφο προς το παρόν, αλλά το νιώθω... κοντοζυγώνει
sleepy_head Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ναι, γιατί όχι. Απλά πόσταρε με spoiler tags.
morgy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 προς το παρόν έχω ολοκληρώσει μόλις το 1 κεφάλαιο. Όποιος θέλει βοήθεια εδώ είμαι. Έχω ψιλοκολίσει κάπου στο 2 αλλά οκ, νομίζω το χω
chrisde Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Είστε λίγο αργοί εγώ το έχω τελειώσει από προχτές :-P (Εντάξει το έλιωσα το παραδέχομαι...) Πάρα πολύ καλό παιχνίδι και με λογικούς γρίφους. Δεν χρειάζεται walkthrough. Δεν έχει τίποτα παρανοϊκο (εκτός από ένα σημείο που με παίδεψε αρκετή ώρα). Ό,τι απορίες έχετε ευχαρίστως να βοηθήσω.
morgy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 ορισμένοι δυστυχώς έχουμε και δουλειές και δε μπορούμε να το λιώσουμε αν και μακάρι να μπορούσα να το κάνω να ξυπναώ να παίζω να παραγγέλνω φαΐ, να κοιμάμαι να ξυπνάω να παίζω κοκ άμα χρειαστώ ξεκόλλημα θα σε ενοχλήσω
chrisde Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Καλά πλάκα έκανα και εγώ νομίζεις δεν ξέρω; Απλά έτυχε να είμαι αδειούχος αυτό το διάστημα και να μην έχω τι να κάνω οπότε έκατσε η φάση... Πάντως σαν κλασικό adventure δεν είναι πολύ μεγάλο και χαλαρά βγαίνει σε ένα ΣΚ. Αλλά το απολαμβάνεις...
morgy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 ωραία γιατί σκοπεύω να το τελειώσω σήμερα -αν αντέξω- να ρωτήσω: κεφ.6 τι σκατα, που είναι το σημάδι στα ****χάρτινα ποτήρια; Τι κάνω λάθος και δεν μπορώ να κάνω το κόλπο στον τύπο που αλλάζει τις ασφάλειες; thanks εκ των προτέρων τη μ****κια. το βρήκα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Επειδη βαρεθηκα να ψαχνω για κατι το οποιο σιγουρα ειναι μπροστα στα ματια μου και δεν το βλεπω Που στον ... ειναι αυτος ο χαρτης.Προσπαθω να βγω απο το σπιτι και μου λεει οτι πρεπει να βρω εναν αρτη η κατι παρομοιο.Που ομως?Εχω ψαξει ολο το σπιτι.ΤΟ γραφει ειναι κλειδωμενο και στα αλλα δεν με αφηνει να παω.Πηγα στο γκαραζ τιποτα,.
chrisde Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Επειδη βαρεθηκα να ψαχνω για κατι το οποιο σιγουρα ειναι μπροστα στα ματια μου και δεν το βλεπω Που στον ... ειναι αυτος ο χαρτης.Προσπαθω να βγω απο το σπιτι και μου λεει οτι πρεπει να βρω εναν αρτη η κατι παρομοιο.Που ομως?Εχω ψαξει ολο το σπιτι.ΤΟ γραφει ειναι κλειδωμενο και στα αλλα δεν με αφηνει να παω.Πηγα στο γκαραζ τιποτα,. Κάνε πως φεύγεις τελείως από την έπαυλη (όχι μόνο από το σπίτι) και μετά ξαναμπές στο σπίτι. Θα συναντήσεις κάποια και θα εξελιχθεί το παιχνίδι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Κάνε πως φεύγεις τελείως από την έπαυλη (όχι μόνο από το σπίτι) και μετά ξαναμπές στο σπίτι. Θα συναντήσεις κάποια και θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Οταν βγαινω απο την επαυλη μου λεει πως δεν εχω τον χατη για να βρω το λεωφορειο,αλλα οταν γυρναω δεν εμφανιζετε καμια.WTF?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.